- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Tur...ll ev internet paketinden telefonuma gönderdi.Onun evinde wi-fi kullansaydınız kesinlikle görürdü ama bu söylediğiniz olmaz diye biliyorum
tur...ll ev internet paketinden göndermişti banaOnun evinde wi-fi kullansaydınız kesinlikle görürdü ama bu söylediğiniz olmaz diye biliyorum
Ev interneti telefona nasıl gönderilir bilmiyorum ama dediğim gibi wi-fi ile olursa diye biliyordumtur...ll ev internet paketinden göndermişti bana
telefondan dırek ınternet paketınden gonderıldıyse, o kısıde hesabınız aktıf degılse goremezMerhaba Tatlı Hanımlar
Çok mantıksız bir soru soracağım. Duygular işin içine girince her konuda mantıksızca hareket edilebilir.
Bir arkadaşım benim telefonumda internet paketim bittiği için bana kendi internet paketinden göndermişti. Sonrasındaysa benim internetten baktığım şeylerden bir iki tanesini baktım laf arasında söylüyor. Örneğin; ben bir tiyatro oyununa baktım diyelim, arkadaşım sonraki günler o oyundan bahsediyor ya da bir filme baktım o da, sonraki günler o filmden bahsetti gibi...
Arkadaşım kendi evindeki internet paketinden bana gönderdiği için arama geçmişim görünebilir mi bir şekilde?
sorum saçma farkındayım. hepinizi öpüyorummm
Bence mümkün.Merhaba Tatlı Hanımlar
Çok mantıksız bir soru soracağım. Duygular işin içine girince her konuda mantıksızca hareket edilebilir.
Bir arkadaşım benim telefonumda internet paketim bittiği için bana kendi internet paketinden göndermişti. Sonrasındaysa benim internetten baktığım şeylerden bir iki tanesini baktım laf arasında söylüyor. Örneğin; ben bir tiyatro oyununa baktım diyelim, arkadaşım sonraki günler o oyundan bahsediyor ya da bir filme baktım o da, sonraki günler o filmden bahsetti gibi...
Arkadaşım kendi evindeki internet paketinden bana gönderdiği için arama geçmişim görünebilir mi bir şekilde?
Nasıl gozukuyortelefondan dırek ınternet paketınden gonderıldıyse, o kısıde hesabınız aktıf degılse goremez
ama wifiden baglanıldıysa gorebılır hatta mesela komsunun wifisini kullananlar o wifi sahıbı gorur komsu nereye gırmıs :)
ya da ınternetı paylasan kısı kendı bılgısayarından aynı ağın ıcınden paylasırsa da gorebılır
modemın ustunde loglama yapmanız lazım :)Nasıl gozukuyor
Bende arkadasın vıfısıne baglanıyorum ortak kullanıyoruzda ben anlamadıysam o hıc anlamaz ozaman rahatladım tsk ederımmmodemın ustunde loglama yapmanız lazım :)
Google geçmişinden görebilir canım. geçmiş duraklatılmamışsa.Merhaba Tatlı Hanımlar
İsterse kolayca yapabilir evden bilgisayara girip bakmasına bile gerek yok telefondan modemin numarasını falan girince direkt açılıyor bilgilerBende arkadasın vıfısıne baglanıyorum ortak kullanıyoruzda ben anlamadıysam o hıc anlamaz ozaman rahatladım tsk ederımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?