• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNET ARAMA GEÇMİŞİ

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba Tatlı Hanımlar :KK36:

Çok mantıksız bir soru soracağım. Duygular işin içine girince her konuda mantıksızca hareket edilebilir.

Bir arkadaşım benim telefonumda internet paketim bittiği için bana kendi internet paketinden göndermişti. Sonrasındaysa benim internetten baktığım şeylerden bir iki tanesini baktım laf arasında söylüyor. Örneğin; ben bir tiyatro oyununa baktım diyelim, arkadaşım sonraki günler o oyundan bahsediyor ya da bir filme baktım o da, sonraki günler o filmden bahsetti gibi...

Arkadaşım kendi evindeki internet paketinden bana gönderdiği için arama geçmişim görünebilir mi bir şekilde?

sorum saçma farkındayım. hepinizi öpüyorummm :KK200:

Mune konumu rica ederim kaldırma. bir iki cevap alayım kapatacağım zaten. en hızlı cevap veren yer burası çünkü.

Böyle bir şey mümkün değil. Ancak casus yazılım yuklemisse görebilir.

Onu bilmiyorum ama şöyle bir olayı bizzat yaşadım;

google da açık olan gmail hesabı, başka bir telefon yada bilgisayarda açıksa eğer, açık olan tüm cihazlardaki aramalar görünebiliyor.

Yani sizin google hesabınız arkadaşınızda yada arkadaşınızın sizde açıksa aramaları çok rahat görebilir.

Bu çok çok korkunç şeylere yol açabiliyor...

Onun evinde wi-fi kullansaydınız kesinlikle görürdü ama bu söylediğiniz olmaz diye biliyorum

Tarayıcınızı gizli modda kullanın şüpheniz varsa bir süre

Çok mantıksız bir soru soracağım. Duygular işin içine girince her konuda mantıksızca hareket edilebilir.

Bir arkadaşım benim telefonumda internet paketim bittiği için bana kendi internet paketinden göndermişti. Sonrasındaysa benim internetten baktığım şeylerden bir iki tanesini baktım laf arasında söylüyor. Örneğin; ben bir tiyatro oyununa baktım diyelim, arkadaşım sonraki günler o oyundan bahsediyor ya da bir filme baktım o da, sonraki günler o filmden bahsetti gibi...

Arkadaşım kendi evindeki internet paketinden bana gönderdiği için arama geçmişim görünebilir mi bir şekilde?

telefondan dırek ınternet paketınden gonderıldıyse, o kısıde hesabınız aktıf degılse goremez
ama wifiden baglanıldıysa gorebılır hatta mesela komsunun wifisini kullananlar o wifi sahıbı gorur komsu nereye gırmıs :)
ya da ınternetı paylasan kısı kendı bılgısayarından aynı ağın ıcınden paylasırsa da gorebılır

Bence mümkün.

telefondan dırek ınternet paketınden gonderıldıyse, o kısıde hesabınız aktıf degılse goremez
ama wifiden baglanıldıysa gorebılır hatta mesela komsunun wifisini kullananlar o wifi sahıbı gorur komsu nereye gırmıs :)
ya da ınternetı paylasan kısı kendı bılgısayarından aynı ağın ıcınden paylasırsa da gorebılır
Nasıl gozukuyor

Google geçmişinden görebilir canım. geçmiş duraklatılmamışsa.

Bende arkadasın vıfısıne baglanıyorum ortak kullanıyoruzda ben anlamadıysam o hıc anlamaz ozaman rahatladım tsk ederımm😊
İsterse kolayca yapabilir evden bilgisayara girip bakmasına bile gerek yok telefondan modemin numarasını falan girince direkt açılıyor bilgiler

Back
X