- 24 Temmuz 2019
- 114
- 102
- 13
- Konu Sahibi Malefizz07
Herkese merhaba arkadaşlar insülın direnciyle basim fena halde dertte yaklaşık 6 ay önce teshis kondu.şekerime bakıldi onda sorun yok şükür ama değerim normalin azcık üstünde diye ilaç vermediler diyet yapman lazm dediler. gittim diyet listemide aldm.ilk zamanlar önemsemedim diyet yapmadm ama geçen hafta bir baktm 6 kilo almişim bu süre zarfinda.ozamandan beri kafayi yiyorum bunu kendime nasl yapabildim nasl önemsemedim diye.ki evlendiğimde 45 kiloydum .evliliğin rahatliğiyla 10 kilo aldm.eşim de ben de.sonra tüp bebek yaptrdik flan ozaman da yaklaşk bi 10 kilo aldm kullandığım ilaçlardan dolayı.geri de veremedim.şimdi bir süredir eve kapandm onunda etkisi var. yakın arkadaşım kardeşim dediğim insan şehir değiştirdi.memleketine dönmek zorunda kaldı işi sebebiyle.annemler desen onlarda babamin işi sebebiyle başka şehire taşındılar.kuzenim vardi o da kocasının memleketine taşındı şuan dışarıda vakit geçirebileceğim bi arkadaşm var onunlada firsat buldukça görüşüyoruz öyle bir haldeyimki şimdi devamlı açım. doyma hissim yok.tatli yemeden rahatlayamiyorum.10 gündür diyet yapiyorum ciddi ciddi ama zaman geçmek bilmiyor.bazen sinirden oturup ağlıyorum ama kesin kararlıyım artk kilo vermem gerekiyor. giydiğim hiç birşeyi kendime yakıştıramiyorum.kendimi çok çirkin hissediyorum.benim gibi bu sorunu yaşayip da istediği kiloya düşen var mı.nasl başardinz.bana ne tavsiye edersinz.çok zor durumdaym.nasl başarıcam bilmiyorum