Merhabalar, ben kendimi bildim bileli kiloluyumdur.Geçen sene düzenli spor ve akupunktur ile 10 kilo vermiştim sporu ve akupunkturu bırakmak durumunda kaldım.Bir ara kendimi bıraktım bi baktım 10 kiloyu geri almışım.Tekrardan spor ve diyete başladım.Fakat nekadar düzenli spor yapsam da o 10 kilonun üzerine 10 kilo daha aldım.Çünkü doymuyordum ve sürekli şekerli bişeyler istiyordu canım.Yemek yerken bile acıkıyordum..
3 ay önce doktora gittim tahliller yapıldı ve sonuç insülin direnci
Kilo veremememın nedeni vücudum sürekli kendini kıtlıkta hissediyormuş ve yemek yemesem de vücut kası alıp yağa çeviriyormuş
Doktor bir ilaç verdi insülin seviyemi düzenledi ama yine de kilo vermem çok yavaş..Benim gibi olup bu direnci kırabilen bayanlar varsa nasıl başardıklarını paylaşabilirmi?
Benim 1 yıl içerisinde hatrı sayılır bir kilo vermem şart çünkü evleneceğim ve gelinliğin içinde prensesler gibi olmak istiyorum..
Lütfen tecrübe ve fikirlerimizi paylaşalım,birbirimize yardımcı olalım :)
3 ay önce doktora gittim tahliller yapıldı ve sonuç insülin direnci

Kilo veremememın nedeni vücudum sürekli kendini kıtlıkta hissediyormuş ve yemek yemesem de vücut kası alıp yağa çeviriyormuş

Benim 1 yıl içerisinde hatrı sayılır bir kilo vermem şart çünkü evleneceğim ve gelinliğin içinde prensesler gibi olmak istiyorum..
Lütfen tecrübe ve fikirlerimizi paylaşalım,birbirimize yardımcı olalım :)