Merhaba benim kadın hastalığım var pko sendromu buna bağlı bir insülin direncim oluştu ve çok kilo aldım doktorum Glifor/ matofin ilacını verdi insülin hapı bu doktor kontrolunde kullanılıyor.
Bununla birlikte Akdeniz üsülü beslenme ayarladık diyetisyene gitmiştim böyle iyi kötü 8 kilo verdim ama devamını veremedim tatlı hastasıyım en kötü alışkanlığım şekerli gıdalar..
sabah kahvaltı şart peynir domates , salatalık yumurta , zeytin hepsinden biraz biraz roka maydonoz çok faydalı ara öğün bazen avakado yiyordum tok tutuyor bide türk kahvesine tarçın atınca mükemmel şekeri dengeliyordu tavsiye ederim ..akşamları örneğin , Bol salata yanına somon brokoli , yada bol sıvı çorba salata yoğurt , köfte salata cacık, bakliyat mesela kurufasülye , yeşil fasülye pirinç yerine bulgur , beyaz ekmek yerine buğdaylı ekmek şekerli gıdalar yerine meyvelerden alıyordum tatlı ihtiyacımı haftanın 1 günüde dondurma veya ufak kare çikolata izinim vardı ilk haftada zaten direk ödem gidiyor günlük 1-2 litre su şart 2 hafta içinde 3-5 kilo gidebilir ben direk 3 kilo vermiştim ama iradesizim
10 kilo vermem lazım bebek için uğraşıyorum bu arada tekrar sık diyete gircem tek olmıyor tabi .. beceremiyorum eşimde kilolu ama hiç niyeti yok
haydı toplaşıp beraber yapalım