• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insulin direnci

arsenere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
10
2
1
32
Merhaba
Öncelikle söyle anlatıym doktora gıttım ınsulın direnci 2.4 olması gerektirirken benım 4.75 zayıfla dedı boyum 1.60 kilo 71 cok aşırı bı kılom da yok ama böyle dedı sonra kist var dedı ne boyut söyledi. Ne başka birşey söyledi. 6 aylık evlıyım evlendıgımızden Beri bebek ıstıyoruz ılk 4 ay gecıkme olmadı adetımde sonra 22 ekımde oldum Kasım’da olmadım onun pesıne 30 Aralık ta oldum ve Ocak 5 gibi bitti yanı
ocağın 30 da olmam gerekırken gene olmadım ve subata gırdık suan 8 gün gectı napcam bılmıyorum evlenmeden önce kıst tedavıısı oldum ve adetlerım düzene gırmıstı böyle olupta Hamıle kalan varmı yardımcı olurmusunuz ???

Son düzenleme:
Merhaba
Öncelikle söyle anlatıym doktora gıttım ınsulın direnci 2.4 olması gerektirirken benım 4.75 dağılıyor gıt zayıfla dedı boyum 1.60 kilo 71 cok aşırı bı kılom da yok ama böyle dedı sonra kist var dedı ne boyut söyledi. Ne başka birşey söyledi. 6 aylık evlıyım evlendıgımızden Beri bebek ıstıyoruz ılk 4 ay gecıkme olmadı adetımde sonra 22 ekımde oldum Kasım’da olmadım onun pesıne 30 Aralık ta oldum ve Ocak 5 gibi bitti yanı
ocağın 30 da olmam gerekırken gene olmadım ve subata gırdık suan 8 gün gectı napcam bılmıyorum evlenmeden önce kıst tedavıısı oldum ve adetlerım düzene gırmıstı böyle olupta Hamıle kalan varmı yardımcı olurmusunuz ???
İnsülin için ilaç vermedi mi ?

Hayır vermedı kıst ıcınde hiç bişe demedı bile yıne aynısı olursa adet söktürücü alcan dedı

Hayır vermedı kıst ıcınde hiç bişe demedı bile yıne aynısı olursa adet söktürücü alcan dedı
Allah allah bir yaşıma daha girdim 🤔 benim doktor 3.75 e ilaç verdi kullanıyorum. Adeti de düzene sokar dedi hatta. Sen bir konuş ilaç iste. Glophage adında bir ilaç verdi bana.

Gerçekten vermedı okadar ağladım okadar üzüldüm ki tarif edemıyorum smıral de aldı o da temyiz görünüyor dedı bide bu değer ve kıst dedıgı sen seymıs öyle cıkolata kıst degıl tembel kıst oda ınsulın değerdi yüksek olduğundan tembel yapıyormuş catlayamıyomus bana dedıgı bu gerçekten hiç Bır ilaç yok kullandığım

Gerçekten vermedı okadar ağladım okadar üzüldüm ki tarif edemıyorum smıral de aldı o da temyiz görünüyor dedı bide bu değer ve kıst dedıgı sen seymıs öyle cıkolata kıst degıl tembel kıst oda ınsulın değerdi yüksek olduğundan tembel yapıyormuş catlayamıyomus bana dedıgı bu gerçekten hiç Bır ilaç yok kullandığım
Ha sana bakan kadın doğum uzmanı. Şimdi anladım.

Benim denk geldiklerimde böyle cins insanlardı maalesef o sebeple sakin ol.

Dahiliye uzmanına görün o ilaç yazar. Bana yazan da oydu. Kadın doğumcu başından savdı

Allah allah bir yaşıma daha girdim 🤔 benim doktor 3.75 e ilaç verdi kullanıyorum. Adeti de düzene sokar dedi hatta. Sen bir konuş ilaç iste. Glophage adında bir ilaç verdi bana.
Bende bugün insülin direncim 3.45 oldığunu öğrendim 1 yıldır gebelik olmuyordu aralıkta kimsayasal gebelik geçirdim adet düzensizliği ve kilo artışı vardı diyetisyene yönlendirdi d vitamini b12 ve xr şeker hapı verdi banada inş.faydasını görürüm

Bende bugün insülin direncim 3.45 oldığunu öğrendim 1 yıldır gebelik olmuyordu aralıkta kimsayasal gebelik geçirdim adet düzensizliği ve kilo artışı vardı diyetisyene yönlendirdi d vitamini b12 ve xr şeker hapı verdi banada inş.faydasını görürüm
Görürsün merak etme. Bende d vitamini, insülin hapı, b 12 kullanıyorum.

Bu matofin xr midemi bulandurdı bütün gün ha kustum ha kusacam diye ölü balık gibi gezdim

Bugün diyetimin ilk kontrolü vardı verdiğim kiko sadece 290 grammış şok olduk resmen bu hafra sadece 1200 kalorilik diyet verdi

Back
X