- 28 Mart 2013
- 1.712
- 1.895
- 333

kızlar ben 5 aylık evlıyım sımdıye kadar en basından berı bebek ıstyrum esım pek sıcak bakmıyordu ıstyrdu ama hep bı ay sonra dıyodu neysekı artık tamam oLsun daha olucakta dogucak dedı ve bn daha olmadan cok mutLu oLdum :)
şimdye kdr evlendıgımızden berı gerı cekılmeyle korunuyoduk bn her ay kacmıstr belkı hamısımdır dıye dusunydum ve psıkolojık olarak regLım ya once gelıyrdu yada gecyrdu kendımız hamıs gıbı hıssedyrdum :)
daha sonra ıkı aya once bende 2 adet sag ve sol yumurtalıkta kıst saptandı neysekı ılacsız kıstLerım yok oLdun bu ay kı bat tarıhımde 9 ocaktı ve dun bıttı yanı 12 ocakta bıttı :)
bu ay bebıs calısmalarına baslycez ama sımdı ben adet bıter btmez gun asırı ılıskı mı oLsun yoksa sperm sayıları fılan azalıyormus yumurtlamaya yakın mı olsun dıye dusunuyrum kı ya yumurtlaamm erkn yada gec olursa dıye de aklıma takılıyor :)
yanı kısacası szıce nasılı uygundr sımdıye kadar bebıs yapmamaza ragmen ben her aya hamıleyım zannettım ve bu ay oLmasını cok ıstyrum cunku yapmamıza ragmen eger oLmazsa cok korkuyrummmmm :) ayrıca hıc ıhlamur bıtkı cayı ılac kullanmıycaz mı ?
kızlar sımdden cevaplıyacgnızı dusunuyrum ve tesekkur edyrumm :)
öpüLdünüz :)))