İnsülin için ilaç vermedi mi ?Merhaba
Öncelikle söyle anlatıym doktora gıttım ınsulın direnci 2.4 olması gerektirirken benım 4.75 dağılıyor gıt zayıfla dedı boyum 1.60 kilo 71 cok aşırı bı kılom da yok ama böyle dedı sonra kist var dedı ne boyut söyledi. Ne başka birşey söyledi. 6 aylık evlıyım evlendıgımızden Beri bebek ıstıyoruz ılk 4 ay gecıkme olmadı adetımde sonra 22 ekımde oldum Kasım’da olmadım onun pesıne 30 Aralık ta oldum ve Ocak 5 gibi bitti yanı
ocağın 30 da olmam gerekırken gene olmadım ve subata gırdık suan 8 gün gectı napcam bılmıyorum evlenmeden önce kıst tedavıısı oldum ve adetlerım düzene gırmıstı böyle olupta Hamıle kalan varmı yardımcı olurmusunuz ???
Allah allah bir yaşıma daha girdimHayır vermedı kıst ıcınde hiç bişe demedı bile yıne aynısı olursa adet söktürücü alcan dedı
Ha bu arada dahiliye uzmanıydı değil mi ? Dirence bakan.Hayır vermedı kıst ıcınde hiç bişe demedı bile yıne aynısı olursa adet söktürücü alcan dedı
Ha sana bakan kadın doğum uzmanı. Şimdi anladım.Gerçekten vermedı okadar ağladım okadar üzüldüm ki tarif edemıyorum smıral de aldı o da temyiz görünüyor dedı bide bu değer ve kıst dedıgı sen seymıs öyle cıkolata kıst degıl tembel kıst oda ınsulın değerdi yüksek olduğundan tembel yapıyormuş catlayamıyomus bana dedıgı bu gerçekten hiç Bır ilaç yok kullandığım
Bende bugün insülin direncim 3.45 oldığunu öğrendim 1 yıldır gebelik olmuyordu aralıkta kimsayasal gebelik geçirdim adet düzensizliği ve kilo artışı vardı diyetisyene yönlendirdi d vitamini b12 ve xr şeker hapı verdi banada inş.faydasını görürümAllah allah bir yaşıma daha girdimbenim doktor 3.75 e ilaç verdi kullanıyorum. Adeti de düzene sokar dedi hatta. Sen bir konuş ilaç iste. Glophage adında bir ilaç verdi bana.
Görürsün merak etme. Bende d vitamini, insülin hapı, b 12 kullanıyorum.Bende bugün insülin direncim 3.45 oldığunu öğrendim 1 yıldır gebelik olmuyordu aralıkta kimsayasal gebelik geçirdim adet düzensizliği ve kilo artışı vardı diyetisyene yönlendirdi d vitamini b12 ve xr şeker hapı verdi banada inş.faydasını görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?