- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
canım merhaba senin bu bilmeden yaptıgın diyet MONTIGNAC DİYETİ a.sarkadaslar bu dediklerinizin hepsi bende var
Glisemik endeksi dusuk beslenmeyle bas agrilarim sinirlilik kilo alma, odem tutma,tahammulsuzluk yemek krizleri, sirt agrilari, koluna kaldiracak halimin olmamasi.... hepsi bitti
ustune sporda yapiyorum ayrica adetten 10 gun once cuha cicegi kapsulu aliyorum ve deve dikeni kapsulu aliyorum (pco sayfasinda latince ismi var turkiye deki eczanelerden alabilirsiniz)
cuha cicegi adet oncesi sismeyi onluyor
deve dikeni kisti tedavi ediyor, kolestrolu dusuruyor
glisemik endeksi dusuk beslenme insulin direncini engelliyor
Glisemik endeksi yuksek yiyecekleri tuketmeyeceksini arkadaslar nedir bunlar
patates, pirinc, misir (bunlarin haslanmisi dahil)
bal, recel, kizartmalar, tavuk ve etin yagli kisimlari
beyaz undan yapilmis ekmek, borek , milfoy hamuru, kek
biskuviler kurabiyeler
karpuz, kavun seftali uzum (tazeleri) yasak
bakla (kuru veya taze)kuru meyveler, yer fistigi yenilmeyecek
ayrica
2 saat arayla agzina bir seyler atacaksiniz meyve olur yogurt olur (muhakkak yogurt tuketilecek)
gunde 5 porsiyon meyve
baklagiller, bulgur, bugday serbest, tam bugday ekmegi serbest, sade musli serbest
sebzelerin tamami ya izgara ya da haslama olacak
yag olarak zeytinyagi tavsiye ediliyor
arkadaslar aralik ta basladim 95 kiloydum su anda 76 kiloyum hic bir sey size 2 ayda 20 kilo verdirmez
kendinizi nasil hissettiginizi biliyorum, ama ben kirdim sizde kirabilirsiniz bu kisir donguyu.
eger ki subat sonunda 70'in altina inersem muhakkak bildirecem
umutsuzluga kapilmayin bunu kendiniz icin yapi, kendinize ozguveninizi yok eden hayallerinizi ertelemeye yol acan bu illetten bu sekilde kurtulabilirsiniz
herkese sevgiler
2 ayda 20 kilo süper ....sengözlerimebaksanab yaptıklarım birebir uyuyor ....isteyenler bakabilir yağmak isteyenlerde . diyet bölümünde var ...
bendede hipogilisemi var ama insülim direnci yok ... dr. ilaç vermiyor bana .:1ninca: