- 8 Eylül 2018
- 353
- 403
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fato_happy
-
Maalesef canm vermek cokk zor bn 6 ayda 8 kilo verdim sıkı bir diyet ve sporla bnmle başlayan arkadaşlarım neredeyse 20 kilo verdi. Hiç şekerli birşeyler yemiyordum icmiyordum. Beyaz ekmek tuketmiyordum hamur işi tuketmiyordum .Arkadaşlar merhaba benim insülin direncim var diaformin başlattı doktor bir haftadır kullanıyorum spora basladim ve diyet yapıyorum ama henüz hicbir oynama yok kilomda ne kadar sürede kırlımaya başlıyor bu direnç acaba fikri olanlar ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi?
İlaç kullanıyormusun peki
[/QUO
Kullanmıyorum canm.
Neler yiyordunuzMaalesef canm vermek cokk zor bn 6 ayda 8 kilo verdim sıkı bir diyet ve sporla bnmle başlayan arkadaşlarım neredeyse 20 kilo verdi. Hiç şekerli birşeyler yemiyordum icmiyordum. Beyaz ekmek tuketmiyordum hamur işi tuketmiyordum .
Sebze ağırlıklı tüketim yapıyordum . Yumurta et proteini yüksek gıdalar. İlk ay neredeyse hiç veremedim ikinci aydan sonra vermeye başladım.Neler yiyordunuz
Ekmek yemeden nasil doyuyordun kepekli ekmekmi yedinSebze ağırlıklı tüketim yapıyordum . Yumurta et proteini yüksek gıdalar. İlk ay neredeyse hiç veremedim ikinci aydan sonra vermeye başladım.
Benim için zor olan ekmek yememek değildi. Aburcubur yememek zor geliyordu. Yazın soğuk içecek icememek zor geliyordu. Aynen günde 3 dilim kepek ekmek yiyordum. Eğer karbonhidrat almasak tuvalete de cikamayiz.Ekmek yemeden nasil doyuyordun kepekli ekmekmi yedin
BendeNe cins bisey yaaa...millet hapur hapur süpürüyo gram almıyoben nefes alsam kilo alıyorum
Aynen öyle olay beyinde bitiyo bol eksiler inşallahAslinda fark etmiyo kac oldugumuz, sikinti verememek.. istikrarli hirsli olmak lazim.. insallah bizde veririz..
Verdinizmi kilo?Arkadaşlar merhaba benim insülin direncim var diaformin başlattı doktor bir haftadır kullanıyorum spora basladim ve diyet yapıyorum ama henüz hicbir oynama yok kilomda ne kadar sürede kırlımaya başlıyor bu direnç acaba fikri olanlar ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Benim sinirin ustundeydi glukofen kullndm suand iyiyimArkadaşlar merhaba benim insülin direncim var diaformin başlattı doktor bir haftadır kullanıyorum spora basladim ve diyet yapıyorum ama henüz hicbir oynama yok kilomda ne kadar sürede kırlımaya başlıyor bu direnç acaba fikri olanlar ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi?
Glukofenle maalesef 4 ay gibi surede 10kiloya yakin verdm ama zatn norml kilodaydm 56dım suan tam zayfimArkadaşlar merhaba benim insülin direncim var diaformin başlattı doktor bir haftadır kullanıyorum spora basladim ve diyet yapıyorum ama henüz hicbir oynama yok kilomda ne kadar sürede kırlımaya başlıyor bu direnç acaba fikri olanlar ve tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?