-
- Konu Sahibi ayselyildirim
prozac ile karıştırıyorsunuz
çok üzüldüm sizin için. benim ciddi ataklarda kullandığım bi ilaç var çok iyi geliyor. biraz ağır ama doktorsuz almayın derim. adı relpax. aklınızda bulunsunBırı mıgren mı dedı
Geceden beri bır lokma bısey yemeden kusuyorum içtiğim ilaçları saymayı bıraktım bıle sol taraftakı gözum görmüyor sankı agrıdan
İki çocuguma zor kahvaltı hazırladım inanın
Suan iyi gıbıyım en azından oturabılıyorum
cipralex antidepresan ise en alt seviyesindedir.ayrıce öyle olsa ne olur ki zaten bu türden hastalıkların nedeni stres değil mi?
Stres olduğuna katılıyorum.
Bu nedenle mide sorunları yaşandığını da.
Ama siz cipram gibi bir antidepresanın yerine diğerini önerince ben antidepresan olduğunu söyledim.
Ne yazık ki ısrarla antidepresan olmadığını savunuyorsunuz. Size prospektüsünde yazanı da yazdım ama kabul etmeyeceksiniz.
Ben de ısrar etmeyeceğim artık..
Tesekkür ederim sizede cok gecmıs olsun umarım kurtuluruz bu agrılardançok üzüldüm sizin için. benim ciddi ataklarda kullandığım bi ilaç var çok iyi geliyor. biraz ağır ama doktorsuz almayın derim. adı relpax. aklınızda bulunsun
antidepresandır orası öyledir ben onu kabul ettim ama depresyon tedavisi için değidir.gerginlik öfke kontrolu için felandır.
Bakın ben demiyorum. Prospektüsünde yazıyor.
• CIPRALEX® depresyon (majör depresif durumlar) ve anksiyete bozukluklarında (agorafobili veya agorafobisiz panik bozukluğu, sosyal anksiyete bozukluğu ve yaygın anksiyete bozukluğu ve obsesif-kompulsif bozukluk) kullanılır.
yaa ben anlatamıyorum galiba.cipralexle ciddi bir depresyon tedavi edilmez bunu anlatamıyor muyum? zaten öyle olsa migen hastalarını rahatlatmak için verilmezdi.sanırım siz gerçek bir depresyonun ne demek oldugunu bilmiyorsunuz.
Siz herşeyi biliyorsunuz. Tamam ben sustum..
yaa nedir bu tartışmanın amacı.ben doktor cipralex verdi dedim ki migren hastalarına antidepresan türü şeyler veriliyor ki hasta rahatlasın diyorum.bu rahatlamayı da sağlayan zaten serotin hormonu.burada siz diyorsunuz ki cipralex antidepresan.burda cipralexin nasıl bir antidepresan oldugunu tartışmıyoruz konuyu neden oraya çekiyorsunuz. derdiniz antidepresan ise ki bu türden ilaçlara nasıl bir bakış açınız var ise bir psikyatristle görüşüp bilgi alın.cipralex antidepresan olsa ne olacak olmasa ne olacak bir migren hastası olarak kaç tane doktora gidip kaç tane ilaç kullandıgımı biliyor musunuz? glokom hastalarına verilen beyin içi basıncı düşürmeye yarayan ilacı bile kulandım ben doktor verdiği için.biz antidepresan kullanıyoruz, evet biz depresyondayız, evet biz deliyiz
Sizinle tartışmak bana artık çok aptalca geliyor.
Çünkü siz söylenmeyen şeyleri söylüyor gibi yapıyorsunuz insanlara..
Demediğim şeylerle bana saldırıyorsunuz ve hak alıyorsunuz farkında değilsiniz.
Ne demek evet biz depresyondayız biz deliyiz..
Hem cipram hem cipralex kullanan biri olarak sizin antidepresan değil dediğiniz şeye evet o antidepresandır dedim.
Hem pskiyatriste hem de psikologa gittim.
Ve bu medeni davranışımla da kendimle gurur duydum.
İnatlaşan ve saygısızlaşan sizsiniz.
Benim değil de kendiniz konuyu nereye getirdiniz.
Doktor bana cipralex verdi ama ben bunu kullandım diyerek kullandığınız vitamini söylüyorsunuz.
İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz diye söylüyorum.
Son söylediğiniz cümleler de kel alaka.
Antidepresan kullananların deli olduğunu söylemek ne demek?
..
Konusahibinden de özür diliyorum. Böyle gereksiz yorumlar yüzünden.
İki ilacın ki biri ilaç bile değil birbirinin muadili gibi gösterilmesine karşı çıkıp uyardım fikrimi söyledim diye böyle bir tartışmanın bir tarafı olduğum için..
Sizinle tartışmak bana artık çok aptalca geliyor.
Çünkü siz söylenmeyen şeyleri söylüyor gibi yapıyorsunuz insanlara..
Demediğim şeylerle bana saldırıyorsunuz ve hak alıyorsunuz farkında değilsiniz.
Ne demek evet biz depresyondayız biz deliyiz..
Hem cipram hem cipralex kullanan biri olarak sizin antidepresan değil dediğiniz şeye evet o antidepresandır dedim.
Hem pskiyatriste hem de psikologa gittim.
Ve bu medeni davranışımla da kendimle gurur duydum.
İnatlaşan ve saygısızlaşan sizsiniz.
Benim değil de kendiniz konuyu nereye getirdiniz.
Doktor bana cipralex verdi ama ben bunu kullandım diyerek kullandığınız vitamini söylüyorsunuz.
İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz diye söylüyorum.
Son söylediğiniz cümleler de kel alaka.
Antidepresan kullananların deli olduğunu söylemek ne demek?
..
Konusahibinden de özür diliyorum. Böyle gereksiz yorumlar yüzünden.
İki ilacın ki biri ilaç bile değil birbirinin muadili gibi gösterilmesine karşı çıkıp uyardım fikrimi söyledim diye böyle bir tartışmanın bir tarafı olduğum için..
cipralex kullanmanız sizin agır bir depresyon geçirdiğinizi göstermez.asprin agrı kesiciler içinde neyse cipralex te odur antidepresanlar arasında ama siz ben kullanıyorum çok önemli bir ilaç vurgusunu yapıyorsunuz.değil hanım efendi değil.
Konuya verdiğim cevapları okudu iseniz cipralexin hafif bir antidepresan olduğunu kabul ettiğimi görürsünüz.ancak arkadaş israrla antidepredandir seklinde cevaplar vermiştir ki tamam antidepresan ama hafiftir dedim cevap yine antidepresandir şeklinde oldu.sonunda anladım ki kişinin derdi cipralexe hafif bir ilac dememdir.onun dışında bir şey söylemek istemiyorum anlayan anlarKarışmıyim dedim ama dayanamadım. Hanımefendi Ebru Hanım zaten cipralec kullanıyorsanız ağır bir depresyon geçiriyorsunuz demedi cipralex bi antidepresandır dedi ki doğru. Ben de kullandım ve depresyon başlangıcı sebebiyle kullandım.
İnsülin direnci ile migren ilişkisine gelirsek bence kesinlikle ilgisi var. Ne zaman kilo almaya başlasam migrenim de aynı ölçüde artıyo.