- 2 Şubat 2015
- 50
- 21
- 39
-
- Konu Sahibi ayselyildirim
Ahh migren belası başımın agrimadgi birgunum yok desem yeridir. Çok geçmiş olsn aralarinda bağlantı varmı bilmiorum.o derdi çok iyi bildiğim için geçmiş olsn demek istedim
Hayır annmde de vardı guatr ameliyatından sonra kalmadı migren falan yine agrio da uyusup yatircak kadar değil.nasil geçti guatrlami alakaliydi bilmiorum ama doktor migren demistiçok teşekkür ederim:) bunla yaşamayı öğren diyo herkes. ama hayat kalitesi düşüyo insanın
Tam varmi bilmiyorum ama ben abur cubur hazir kek cikolata vb.seyler cok tukettigimde beni tetikliyor.suan onlari minimuma indirdim ve cok sukur o bas agrilarindan kurtuldum.
bu iki belanın birbiriyle bağlantısı var mı acaba? bende ikisi de mevcutmigren çok sık tutuyor,hastanelik oluyorum. aynı dertten muzdarip arkadaşlarım bilgisi olan var mı bu konuda?
bendede migren var malesef..
bu aralar kulağım çok ağrıyor. kafamı bile çeviremiyordum. kulak burun boğazcıya gittim bizim işimiz değil çene cerrahına git dediler.
çene cerrahına gittim. gece dişlerimi gıcırdatıığım için çok gergin ve stresli olduğum için bunların olduğunu söyledi. bunun için bana kas gevşetici verdi. migreninde bunla alakalı olduğunu söyledi..
ve bana şunu tavsiye etti.
ondada migren ağrısı varmış. 2 3 sene bir, botoks oluyormuş. estetiksel botoks değil. bu ağrısını tamamen kestiğini söyledi..
bilgilendirmek için yazıyorum.. bu çene cerrahının tavsiyesi..
var hem de çok.şöyle ki çok yediğin ne yediğine dikkat edemediğin için yediklerim migreni tetikliyor.sıkı bir diyetle migrende azalacaktır