İnsülin Direnci-Migren İlişkisi

Boyle bir iliski var mi bende de ikisi mevcut migrenim de kafami duvara vuracak seviyeye getirebiliyor

diyet şart gibi görünüyor. zaten başladım amaç kilo vermekti şimdi bi amaç daha çıktı. inşallah işe yarar.

ben kaç doktora gittim.özellikle regl döneminde armasının nedeni o dönemde yaşadıgım iştah artması ve önüme gelen her şeyi yemem sonucuna vardık.diye şart.kola özellikle.bir de ben de portakal çok etkiliyor.her sabah 5 htp +asprin alıyorum düzenli olarak epey azaldı

ben kaç doktora gittim.özellikle regl döneminde armasının nedeni o dönemde yaşadıgım iştah artması ve önüme gelen her şeyi yemem sonucuna vardık.diye şart.kola özellikle.bir de ben de portakal çok etkiliyor.her sabah 5 htp +asprin alıyorum düzenli olarak epey azaldı

bu ilacı doktor mu verdi sana?

gastrit+migreni olan arkadasa yazıyorum
canım seninkisi strese bğlı hem mideye hem kafaya vuruyor.ben onun için solgar 5 htp kullanıyorum.GNC nin de var 5 htp ama daha pahalı.önce gevşemelisin

şıp diye teşhis böyle birşey işte :) yan etkisi var mı peki? bir de etkisini ne zaman gösteriyor?

Cipralex antidepresan ama..

cipralex antidepresan değil bence sadece insanı gevşeten bir şey gibi.öyle tedavi etme etkisi yok gibi semptom giderici gibi .antidepresan denilince tedavi de giriyor işin içine bence.çok konuşturuyordu çok güldürüyordu ve çok yediriyordu aman allahım bu ne dedim.ben ben olmaktan çıkmıştım 15 gün kullandım bıraktım.gevşeyip gevşemediğimden bie emin olamadım

ben çok gergin ve stresli bir insanım bu yüzden önce gevşemeliydim

cipralex antidepresan değil bence sadece insanı gevşeten bir şey gibi.öyle tedavi etme etkisi yok gibi semptom giderici gibi .antidepresan denilince tedavi de giriyor işin içine bence.çok konuşturuyordu çok güldürüyordu ve çok yediriyordu aman allahım bu ne dedim.ben ben olmaktan çıkmıştım 15 gün kullandım bıraktım.gevşeyip gevşemediğimden bie emin olamadım

Cipralex antidepresandır.
Prospektüsünde ne yazıyor bakın:
• Essitalopram, selektif serotonin geri alım inhibitörleri (SSRIs) olarak adlandırılan bir antidepresan grubuna dahildir. Bu ilaçlar beyindeki serotonin sistemini etkileyerek serotonin düzeylerini arttırırlar. Serotonin sistemindeki bozukluğun, depresyon ve benzeri hastalıkların gelişiminde önemli bir faktör olduğu kabul edilmektedir.

Beyinde seretonin hormonu eksildiğinde insanlar depresyona giriyorlar.
Bu ve cipram diye bir ilaç var muadili bu hormonu tamamlayan bir antidepresandır.
İlk çıktığı zamanlar Amerikada mutluluk hapı dendiğini okumuştum..

Cipralex antidepresandır.
Prospektüsünde ne yazıyor bakın:
• Essitalopram, selektif serotonin geri alım inhibitörleri (SSRIs) olarak adlandırılan bir antidepresan grubuna dahildir. Bu ilaçlar beyindeki serotonin sistemini etkileyerek serotonin düzeylerini arttırırlar. Serotonin sistemindeki bozukluğun, depresyon ve benzeri hastalıkların gelişiminde önemli bir faktör olduğu kabul edilmektedir.

cipralex antidepresan ise en alt seviyesindedir.ayrıce öyle olsa ne olur ki zaten bu türden hastalıkların nedeni stres değil mi?

Beyinde seretonin hormonu eksildiğinde insanlar depresyona giriyorlar.
Bu ve cipram diye bir ilaç var muadili bu hormonu tamamlayan bir antidepresandır.
İlk çıktığı zamanlar Amerikada mutluluk hapı dendiğini okumuştum..

prozac ile karıştırıyorsunuz

isteyen kullanır isteyen kullanmaz beni ilgilendirmez.burda sorun o değil.bence ciddi migeni olanar doktora gitsin.sanırım çoğu kişi gitmiyor

bana da ilk cipralex vermişti doktor hatta şöyle demişti migren tedavisinde ya antidepresen ya da epilepsi ilacı kullanıyoruz ama sizinki gerginlik sebebiyle olan ağrı. o yüzden cipralexkullandım bi süre. hiçbi etkisini görmedim şahsen. bıraktım. öyle de ağrıyo böyle de hiç diilse devalı ilaç kullanmayayım..

bana da ilk cipralex vermişti doktor hatta şöyle demişti migren tedavisinde ya antidepresen ya da epilepsi ilacı kullanıyoruz ama sizinki gerginlik sebebiyle olan ağrı. o yüzden cipralexkullandım bi süre. hiçbi etkisini görmedim şahsen. bıraktım. öyle de ağrıyo böyle de hiç diilse devalı ilaç kullanmayayım..

samimi söylüyorum ben 5 htp den çok memnunum

evet cipralex garip bir ilaç bende de hiç işe yaramadı.

bir de günlk aldığım aspirin onuda deneyerek anladım.değer ağrı kesicilerden çok daha işe yarıyor.arı olsun lmasın sabahları 1 kez alıyorum.

Bırı mıgren mı dedı:KK61:

Geceden beri bır lokma bısey yemeden kusuyorum içtiğim ilaçları saymayı bıraktım bıle sol taraftakı gözum görmüyor sankı agrıdan

İki çocuguma zor kahvaltı hazırladım inanın

Suan iyi gıbıyım en azından oturabılıyorum:KK34:

devamlı asparin kullanmanın çok iyi olmadığını duyuyorum hep. hatta çok yakınım var devamlı kullandığı aspririn yüzünden beyin kanaması geçirdi. bence doktor kontorlunde alın siz yine aspirini de.

X