• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagramdan yazayım mı ? yoksa boşver gitsin mi :)

Bak canım.yazmadikca iyice onu gözünde büyütceksn bir merhaba msjdan hiç bir şey olmaz ki
haklısın . onu takip ettiğimde hemen yazsa hiç dikkatimi çekmeyecekti.
Mesela fotoğrafımı beğenince de biraz normale döndüm :)

Story atarsa ona bir cevap yazayım diyorum en azından konuşmak istemezse çok havada kalmaz mesajım:)

Ne diyorsun ?

haklısın . onu takip ettiğimde hemen yazsa hiç dikkatimi çekmeyecekti.
Mesela fotoğrafımı beğenince de biraz normale döndüm :)

Story atarsa ona bir cevap yazayım diyorum en azından konuşmak istemezse çok havada kalmaz mesajım:)

Ne diyorsun ?
Bana kalırsa bekleme hiç face den bir merhaba diyebilirsin😊

kızlar merhaba,

Gelişme olduğunda yazacağıma söz vermiştim:)
Sonunda bir kıpırdama oldu :)

O günden sonra kendisi 1 tane mi ne story paylaştı aslında atlayacağım bir konuydu ama bilmiyorum yazmak gelmedi o an içimden yazmadım .

Neyse dün akşam saat 12 gibi falan buna pat merhaba yazdım :eek: içimden geldi. Hiç planlamamıştım bir anda oldu yani.

Neyse hemen cevap yazdı falan.
Tek tek konuşmayı yazmayayım çünkü sabaha karşı 3 'tü konuşma bittiğinde:oops:

Özetlemem gerekirse beni tanımıyormuş. Yani liseden hatırlamamış.Zaten hatırlamayacağını tahmin etmiştim(çok sosyal değildim o dönem.)
Ama genel anlamda yabancı gelmediğimi söyledi ama ne yazık ki çıkaramadım dedi. Bir kaç defa da bakmış fotolarıma ama çıkaramadım bir türlü dedi. Zaten hatırlasam kesinlikle takipten çıkarmazdım dedi.
Ben tabi o an şok :KK57:
Meğer 2 gün önce çıkarmış beni takipten ben hiç fark etmedim tabi.

Aaa fark etmemiştim dedim. Yani ben tanımadıklarımı takip etmiyorum . Sen de bir şey yazmayınca ben de çıkmıştım takipten dedi vs vs.

Baya bir konuştuk tahminimden cok daha sıcakkanlıydi.
Konuşmak istediği de belliydi. Ne zaman sussam . Nerdesin vs yazdı yani. Tamam mesajıma bile mutlaka bir şeyler yazdı :rapci: evleniyorum:KK53:

Neyse biz baya baya hemşeri çıktık. Ortak noktamız baya baya çıktı .
Az daha zorlasak akraba cıkıyorduk. Bir çok konuda da aynı düşüncedeymişiz .

Hatta bana konuşmada 2 sefer bu süreç bittiğinde oturup bir kahve içelim sohbet eder, konuşuruz biraz olmaz mı dedi :skandal:

Rahat biriymiş . Bilseydim bu kadar sıkmazdım kendimi. Çok kolay oldu.

Bugün hiç konuşmadık.
Ben de yazmak istemedim . Bakalım o yazacak mı ?
Yine pusuya yattım:)

Size de haber edeyim dedim :)

Adamın belki seni hatırlayamadığını ve yazman gerektiğini yorum olarak yazmıştım bu konuya. Öyle de çıkmış :KK51:

İlerlemeniz çok iyi olmuş, adınıza sevindim...
Böyle konularda sonucun pozitif çıkması beni aşırı neşelendiriyor :KK200:

Rahat biriyse siz de çok kasmayın, bırakın kendinizi gitsin ;) siz de yazabilirsiniz ama zannımca o yazacak.. Şimdiden kolay gelsin :)

Adamın belki seni hatırlayamadığını ve yazman gerektiğini yorum olarak yazmıştım bu konuya. Öyle de çıkmış :KK51:

İlerlemeniz çok iyi olmuş, adınıza sevindim...
Böyle konularda sonucun pozitif çıkması beni aşırı neşelendiriyor :KK200:

Rahat biriyse siz de çok kasmayın, bırakın kendinizi gitsin :KK66: siz de yazabilirsiniz ama zannımca o yazacak.. Şimdiden kolay gelsin :)
Ben normalde rahatimdir bu sefer nedense gereksiz kastim yani kendimi.

Bu kadar rahat biri olduğunu bilsem yazardim onceden. Bakalim o yazacak mi?

Konusmus olmakta o hevesimi bastirdi biraz. Kafama takmistim cunku:)

Çok teşekkür ederim. Sonuc ne olursa olsun en azından denedim:)

kızlar merhaba,

Gelişme olduğunda yazacağıma söz vermiştim:)
Sonunda bir kıpırdama oldu :)

O günden sonra kendisi 1 tane mi ne story paylaştı aslında atlayacağım bir konuydu ama bilmiyorum yazmak gelmedi o an içimden yazmadım .

Neyse dün akşam saat 12 gibi falan buna pat merhaba yazdım :eek: içimden geldi. Hiç planlamamıştım bir anda oldu yani.

Neyse hemen cevap yazdı falan.
Tek tek konuşmayı yazmayayım çünkü sabaha karşı 3 'tü konuşma bittiğinde:oops:

Özetlemem gerekirse beni tanımıyormuş. Yani liseden hatırlamamış.Zaten hatırlamayacağını tahmin etmiştim(çok sosyal değildim o dönem.)
Ama genel anlamda yabancı gelmediğimi söyledi ama ne yazık ki çıkaramadım dedi. Bir kaç defa da bakmış fotolarıma ama çıkaramadım bir türlü dedi. Zaten hatırlasam kesinlikle takipten çıkarmazdım dedi.
Ben tabi o an şok :KK57:
Meğer 2 gün önce çıkarmış beni takipten ben hiç fark etmedim tabi.

Aaa fark etmemiştim dedim. Yani ben tanımadıklarımı takip etmiyorum . Sen de bir şey yazmayınca ben de çıkmıştım takipten dedi vs vs.

Baya bir konuştuk tahminimden cok daha sıcakkanlıydi.
Konuşmak istediği de belliydi. Ne zaman sussam . Nerdesin vs yazdı yani. Tamam mesajıma bile mutlaka bir şeyler yazdı :rapci: evleniyorum:KK53:

Neyse biz baya baya hemşeri çıktık. Ortak noktamız baya baya çıktı .
Az daha zorlasak akraba cıkıyorduk. Bir çok konuda da aynı düşüncedeymişiz .

Hatta bana konuşmada 2 sefer bu süreç bittiğinde oturup bir kahve içelim sohbet eder, konuşuruz biraz olmaz mı dedi :skandal:

Rahat biriymiş . Bilseydim bu kadar sıkmazdım kendimi. Çok kolay oldu.

Bugün hiç konuşmadık.
Ben de yazmak istemedim . Bakalım o yazacak mı ?
Yine pusuya yattım:)

Size de haber edeyim dedim :)
Ya çok sevindim canım benim gördün mü ne güzel oluyormuş konuşmak ..
Çok sevindim senin adına ama arada sende yaz unutturma kendini😍🤩🥰

bence takipçi kasıyor. ama yıne de bi hikayesıne cevap verebilirsin? bakalım nası konusuyor edıyor
edit: emaaan konu eskıymş😂 neyse güzel gelışmeler yazar belkisiii

Ahahaha bu konu nerden hortladi ya saka gibi. Dun gece lisedeki ilk askimi gordum ruyamda🤣🤣ay sonuc ne nolmus. Ona gore aksiyon alcam🤣

Ay stalklaya stalklaya nasıl bir enerji yaydıysan evrene adama kendini ekletmissin tebrik ediyorum :KK53:

Anlatım dilin çok tatlı, ağzın laf yapıyor yani bence bir merhaba desen oradan alır yürürsün gibi geldi bana. İlk senin yazman da garip kaçmaz çünkü zaten seni ilk ekleyen o, ilk adım ondan gelmiş peşinde koşuyorsun imajı da olmaz. "Aa biz senle aynı lisedeymisiz hatırladım seni" Buna benzer bir şey yaz. Sanki aylarca bakan sen değilmişsin gibi, o seni ekleyince durumu fark etmişsin gibi. Facebooktan eklemesi de muhtemelen ortak arkadaşlar yüzünden önerilerde görmüştür. Yaz gitsin kız ne kaybedersin? :süslü:

Back