• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagramdan yazayım mı ? yoksa boşver gitsin mi :)

Kızlar selamm,

Başlıktan da anlaşıldığı üzere karantina sürecinde birilerine sardım :)
Hemen konuma geçeyim.

bu kişi ismi Aras diyelim. Aras benim liseden üst sınıflarımdan biriydi bu arada şuan 30 yaşımdayım :) baya bir geçmiş yani:110:
Neyse bu Aras ile hiç muhabbetim olmadı benim o dönem baya popüler bir çocuktu zaten.

Bu 2 ay önce nereden bana estilerse aklıma geldi:kızgın: bir bakayım dedim adını ve soyadını da unutmamışım, kendimi tebrik ederim:işsiz:
Hemen pat çıktı çünkü baya bir ortak arkadaşımız var . Kendisi aynı zamanda benim semtte oturuyordu sanırım hala da öyle. Arada bir de Bulgaristan'a gidiyor stalklarım sonucu:KK53:

Lise zamanı da gitar çalardı hala devam ediyor. Çok ünlü denemeyecek birinin gitaristi ve gitar dersleri veriyor vs vs.
Arada bir böyle meraktan yani 1 ayda belki 2 sefer falan bakıyordum profile hatta storylerine de baktım . Yüksek ihtimalle kimlerin baktığına bakmıyordur diyerekten ve de önemsemedim açıkçası. 1. 500 kişiye yakın takipçisi var. Karşılığında da 1.300 kişiyi falan takip ediyor. Yani hemen hemen takibe takip yapan birisi . Daha iyi yorumlamanız için yazıyorum detaylıca.

Neyse ben en son 1 ay önce falan bakmışımdır profiline, unutmuşum yani düşünün:rolleyes:
Bu beni bir sabah( geçen hafta) bir kalktım ki Facebooktan eklemiş.:KK71: Yani neden facebooktan onu da anlamadım.Yani açıkçası şaşırdım ne alaka aklına gelmişim. Beni lise zamanında hatırlaması imkansıza yakın .Silik bir tiptim:confused:
Neyse kabul ettim . Sandım ki yazacak hatta havalara girdim bir miktar:KK23:
Ama 1 hafta geçti tık yok. Ben de tuttum bunu instagramdan takip ettim profili açık zaten. Aradan 10 dk geçmeden o da beni takibe almış benim proflim de açık hatta bakmış storylerime falan ama facebooktan eklediği kişinin ben olduğumu anladı mı emin değilim. Facebook kullanmadığım için çok, fotolarım çok eski baya da değiştim tanımamış olma ihtimali olabilir.

Neyse gel gelelim konuya takip etti tamam ama hiç bir storyme bakmıyor bile:KK61: En azından onlara baksa falan bir muhabbetimiz olur diye düşünmüştüm ama adam konuşmayı bırakın bakmıyor bile:mad:
Şimdi beni çok tınlamadı ya ilgim arttı sürekli gir profile çık profilden yalama oldu:KK53:

Sevgilisi yok belli ama yakın sürede bir ayrılık yaşamış olabilir biraz atarlı giderli lafları var fotolarının altında. Yani şimdi hiç ilgilenmeyecekti niye ekledi . İlgilensin derken yani hayatta olduğumu fark etsin en azından:oops:

Bugün fotograf paylaşmış . 1 saat sonra falan gördüm begendim. Yok anam yine sıfır tepki .
En azından arkadaş olsaydık ya. Ne yapsam hiç bulaşmıyım mı ?
Yoksa ilgisini çekmek için bir şeyler mi yapayım?

Yoksa direkt bir mesaj mı atayım normal bir şekilde ?

Fikirlerinize ihtiyacım var:KK200:
Faceden yaz faceden 😅

valla 1 haftadır takip ediyorum 2 tane storyi anca atmıştır. Çok çok aktif değil:(
Boşver daha iyi aktif olmasın
Ama aslında şöyle birisi bence bu kadar çok takipçisi olan biri kendini cool göstermeye falan çalışıyor çok sık birşey paylaşırsa sıkar diye düşünüyorum

Back