- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Ya olur mu olur artık bu işler böyle yürüyorBenim de içim kıpırdadı :)
fotomu beğendi evleneceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya olur mu olur artık bu işler böyle yürüyorBenim de içim kıpırdadı :)
fotomu beğendi evleneceğiz
Faceden yaz facedenKızlar selamm,
Başlıktan da anlaşıldığı üzere karantina sürecinde birilerine sardım :)
Hemen konuma geçeyim.
bu kişi ismi Aras diyelim. Aras benim liseden üst sınıflarımdan biriydi bu arada şuan 30 yaşımdayım :) baya bir geçmiş yani
Neyse bu Aras ile hiç muhabbetim olmadı benim o dönem baya popüler bir çocuktu zaten.
Bu 2 ay önce nereden bana estilerse aklıma geldi bir bakayım dedim adını ve soyadını da unutmamışım, kendimi tebrik ederim
Hemen pat çıktı çünkü baya bir ortak arkadaşımız var . Kendisi aynı zamanda benim semtte oturuyordu sanırım hala da öyle. Arada bir de Bulgaristan'a gidiyor stalklarım sonucu
Lise zamanı da gitar çalardı hala devam ediyor. Çok ünlü denemeyecek birinin gitaristi ve gitar dersleri veriyor vs vs.
Arada bir böyle meraktan yani 1 ayda belki 2 sefer falan bakıyordum profile hatta storylerine de baktım . Yüksek ihtimalle kimlerin baktığına bakmıyordur diyerekten ve de önemsemedim açıkçası. 1. 500 kişiye yakın takipçisi var. Karşılığında da 1.300 kişiyi falan takip ediyor. Yani hemen hemen takibe takip yapan birisi . Daha iyi yorumlamanız için yazıyorum detaylıca.
Neyse ben en son 1 ay önce falan bakmışımdır profiline, unutmuşum yani düşünün
Bu beni bir sabah( geçen hafta) bir kalktım ki Facebooktan eklemiş. Yani neden facebooktan onu da anlamadım.Yani açıkçası şaşırdım ne alaka aklına gelmişim. Beni lise zamanında hatırlaması imkansıza yakın .Silik bir tiptim
Neyse kabul ettim . Sandım ki yazacak hatta havalara girdim bir miktar
Ama 1 hafta geçti tık yok. Ben de tuttum bunu instagramdan takip ettim profili açık zaten. Aradan 10 dk geçmeden o da beni takibe almış benim proflim de açık hatta bakmış storylerime falan ama facebooktan eklediği kişinin ben olduğumu anladı mı emin değilim. Facebook kullanmadığım için çok, fotolarım çok eski baya da değiştim tanımamış olma ihtimali olabilir.
Neyse gel gelelim konuya takip etti tamam ama hiç bir storyme bakmıyor bile En azından onlara baksa falan bir muhabbetimiz olur diye düşünmüştüm ama adam konuşmayı bırakın bakmıyor bile
Şimdi beni çok tınlamadı ya ilgim arttı sürekli gir profile çık profilden yalama oldu
Sevgilisi yok belli ama yakın sürede bir ayrılık yaşamış olabilir biraz atarlı giderli lafları var fotolarının altında. Yani şimdi hiç ilgilenmeyecekti niye ekledi . İlgilensin derken yani hayatta olduğumu fark etsin en azından
Bugün fotograf paylaşmış . 1 saat sonra falan gördüm begendim. Yok anam yine sıfır tepki .
En azından arkadaş olsaydık ya. Ne yapsam hiç bulaşmıyım mı ?
Yoksa ilgisini çekmek için bir şeyler mi yapayım?
Yoksa direkt bir mesaj mı atayım normal bir şekilde ?
Fikirlerinize ihtiyacım var
Boşver daha iyi aktif olmasınvalla 1 haftadır takip ediyorum 2 tane storyi anca atmıştır. Çok çok aktif değil
Evet ya faceden deneyebilirsinFaceden yaz faceden
hahah faceden değil de instadan storysine atlıcamFaceden yaz faceden
Sen de onun son fotgrafınj begenson fotoğrafımı beğenmiş
ama dönüp eski fotosunu beğenirsem özellikle profiline girdiğimi anlar.Sen de onun son fotgrafınj begen ☺
Ya saçmalama o senin fotonu beğenmiş sende onunkini beğen bakalımama dönüp eski fotosunu beğenirsem özellikle profiline girdiğimi anlar.
Şeytan diyor evlenme teklifi et kurtul
Taktik maktik yok bam bam bamama dönüp eski fotosunu beğenirsem özellikle profiline girdiğimi anlar.
Olsun beğenşimdi foto paylaşmış beğeneyim bunu hiçte güzel çıkmamış ama neyse :)
Story atsa daha iyiydi
valla beğendim gitti :)Olsun beğen
Şuanda bisey yapmaz sen genede storyden yürüvalla beğendim gitti :)
yapmaz tabi ki karşılıklı foto beğenmiş olduk:)Şuanda bisey yapmaz sen genede storyden yürü
Ay o bile güzel şuanda boşver iyi olduyapmaz tabi ki karşılıklı foto beğenmiş olduk:)
Çok büyütüyorsun bence gözünde bir merhaba nasılından bir şey olmaz ki bu kadar kasman nedenyazmıcam kızlar ya . Fotograf falan paylaştım hiç tepki yok. Belli ki ilgisi yok.
Hiç bulaşmayacağım.
nedense büyüttüm ya. Normalde de rahatımdır yani bu konularda.Çok büyütüyorsun bence gözünde bir merhaba nasılından bir şey olmaz ki bu kadar kasman neden
Bak canım.yazmadikca iyice onu gözünde büyütceksn bir merhaba msjdan hiç bir şey olmaz kinedense büyüttüm ya. Normalde de rahatımdır yani bu konularda.
Niye bu sefer böyle oldu anlamadım ben de.
Anlasın diye işte zatenama dönüp eski fotosunu beğenirsem özellikle profiline girdiğimi anlar.
Merhaba yaz kurtul hadiama dönüp eski fotosunu beğenirsem özellikle profiline girdiğimi anlar.