- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
Ya öyle deme inşallah güzel geçerHaber veririm. Çok heyecanlı bir konuşma olmayacak büyük ihtimalle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya öyle deme inşallah güzel geçerHaber veririm. Çok heyecanlı bir konuşma olmayacak büyük ihtimalle :)
Ben olsam yazmazdım ama eğer yazacaksınız da bu arkadaşımızın dediği gibi yapın benceBir story'sine genel bir cevap yazın
Adam belki seni hatırlayamadı, bi yazabilirsin bence.yazmıcam kızlar ya . Fotograf falan paylaştım hiç tepki yok. Belli ki ilgisi yok.
Hiç bulaşmayacağım.
ama ilk o beni eklemişti. Yine kafam karıştı aslında kaybedicek bişeyim de yok. Ancak storye cevap yazabilirim cevap verebileceğim bir şey paylaşırsa tabi.Adam belki seni hatırlayamadı, bi yazabilirsin bence.
İleride içinde kalmasın..
Ben olsam yazar bi yoklardım, olmazsa olmaz
Ya ilgilisi yok ama sen çek ilgisini konuşun benceyazmıcam kızlar ya . Fotograf falan paylaştım hiç tepki yok. Belli ki ilgisi yok.
Hiç bulaşmayacağım.
şimdilik bıraktım akışına uygun bir ortam bulursam yazabilirim belki.Ya ilgilisi yok ama sen çek ilgisini konuşun bence
Ahahaha sonuc konusabildinizmison fotoğrafımı beğenmiş
Oo hayırlı olsun ben olsam taktik yapardım bende onun profiline girip beğeni atardım fotolarına sonrada herhangi bir storysine yazardım komik cevaplar verirdim gülsün diye hele ki bu zamanda al sana flört işteson fotoğrafımı beğenmiş
hahaha maalesef. Şimdi fotomu beğendi diye atlamayayım dedim.Ahahaha sonuc konusabildinizmi
Arayı soğutma fazlahahaha maalesef. Şimdi fotomu beğendi diye atlamayayım dedim.
İlk storyde atlıcamm
Şimdi fotosunu beğendim atladı hemen bunu bekliyomuş gibi sanmasın öyle gerçi ama o bilmesin :)Oo hayırlı olsun ben olsam taktik yapardım bende onun profiline girip beğeni atardım fotolarına sonrada herhangi bir storysine yazardım komik cevaplar verirdim gülsün diye hele ki bu zamanda al sana flört işte
instagram yalama oldu gir çık yapmaktan.Arayı soğutma fazla
Yaz yaz bekliyoruz ayy çok heyecanlıŞimdi fotosunu beğendim atladı hemen bunu bekliyomuş gibi sanmasın öyle gerçi ama o bilmesin :)
Attığı ilk storye bir şey bulup yazacağım.
Çok sık story arıyor mu acabainstagram yalama oldu gir çık yapmaktan.
Bir şey paylaşmasını bekliyorum . Avını gözetleyen aslan misali
Benim de içim kıpırdadı :)Yaz yaz bekliyoruz ayy çok heyecanlı
valla 1 haftadır takip ediyorum 2 tane storyi anca atmıştır. Çok çok aktif değilÇok sık story arıyor mu acaba