- 20 Ocak 2010
- 45.727
- 160.311
- 43
-
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz
Eğitiminle ilgilenmiyorum görüyoruz ki herşey eğitimle olmuyorVay anam vay banada dünayadan bir haber diyen çıktı,tanımaz etmez fikir sahibi kişi,ben üşenmem sabaha kadar anlatırım ama anladığın kadarına yorum yapıyorsun bir tek,ben ne sana nede başkasına şahsınız adına en ufak bir önyargıda bulunmadım neden çünki sizi tanımıyorum,sizde beni tanımiyorsunuz,insanların ne iş yaptığını,eğitimlerini,donanımlarını bilmeden konuşmalarınız yokmu ne hallerdeyiz işte sırf bu yüzden,yine komikti sağolun
Farklı farklı numaralardan nasıl arıyorlar bu şekilde bildiğin hat mı değişiliyor? Ben anlamadımAmerika numarasını en son satın aldı. Onun dışında Türkiye numaraları da kullandı
Açık açık iftira atacağını yazmış zaten , korkacaginiz bir durum yok..Cevap vermeyin, instanizi kapatın. Babanizi da ararsa ağzının payını versin pisliğinAblalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Kimliğini bilmene gerek yok. Elindeki mesaj vb ne delil varsa babanla polise gidip bildirin. İnstani bence kapat . Seni, aileni tanıyan biri olduğunu düşünüyorumPolise bizzat gidecek zamanım olmuyor üniversite öğrencisiyim cimere başvurdum babam da savcılığa hem zaten basvursam bile polisler ne yapacak ki adamla ilgili hiçbir şey bilmiyorum
İyi de sana ulaşmasına imkan tanıyorsun, bu daha sinir bozucu değil mi!Böyle sapıklar var diye ben neden korkarak ve kendimi gizleyerek yaşamak zorundayım??? Hani haberlerde kadın cinayetleri olur da hep kadınların yüzünü gösterip erkekleri gizlerler ya aynı mantıkla mi hareket edelim korkunç
Allahaskina tanıdığım sapik kimse yok ne demek. Sapıklar kendini belli etmez ki reel hayatta zaten..Beni tanımıyor çünkü aradığında sesinden çıkaramadım kim olduğunu. Zaten tanıdığım sapık kimse yok. Ayrıca bu fake numaralar tespit edilemiyorsa polisler nasıl bulacak bunu
Panel dediğiniz nedir?nasıl karıştırmış?
panelden bulup bunları yapıyorlar işte.
dünyadan bi haber yaşayıp alt tarafı sapık varoşun tekidir demeniz garip.
14/15 yaşında kaç kız çocuğu intihar etmiş açıp bakın panelciler yüzünden.
her bir haltlarını bulup tehdit ediyorlar. .çocuklar korkup ailelerine söyleyemiyor. sıkışıp kalıyorlar.
ayrıntıya girmeye gerek yok değil meselenin özü zaten o ayrıntı.
Panel dediğiniz nedir?
sen nedne profilini açık kullanıyorsun ki.Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
yazmayın savcılığa ya da cimere....Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Bulurlar sen sıkayetcı ol ,numaranındegıstır maj ısteklerını kapa bunkadar basıtPolise bizzat gidecek zamanım olmuyor üniversite öğrencisiyim cimere başvurdum babam da savcılığa hem zaten basvursam bile polisler ne yapacak ki adamla ilgili hiçbir şey bilmiyorum
Sen mutlaka şikayetçi ol mesajların ekran görüntüleriyle ki bir asılsız ihbar olduğunda bir şey olduğunda ben zaten birinden böyle bir mesaj alıyordum o yapıyor hatta suç duyurusunda da bulundum de böylece başın ağrımazBeni tanımıyor çünkü aradığında sesinden çıkaramadım kim olduğunu. Zaten tanıdığım sapık kimse yok. Ayrıca bu fake numaralar tespit edilemiyorsa polisler nasıl bulacak bunu
Tamam bu böyle bişi yaparken mesajları düşünmüyomu ? Sende tehtit et seni heryere rezil ederim haberlere cıkarırım seni deAblalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum