instagramda açık saçık profilleri takip eden erkek?

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
kızlar merhaba,
size bi sorum olcak. fikrinizi almak istiyorum. bi erkek instagramda fenomen kız hesapları takip ediyor. bir kaç tane profil, bazıları sporcu kızlar ama açık fotoğrafları yok sadece spor yaparken vücutlarını gösteren fotoğraflar, sadece bir tanesi vücudunu tamamen teşhir eden bir profil, yani çıplaklık değil ama iç çamaşırıyla pozlar veriyor, her fotoğrafında değil ama, para karşılığı birlikte olan kadınlardan değil yani yabancı bi hesap ve biraz kafası farklı bi kız,değişik pozlar veriyor. bir erkek bunları neden takip eder? ya da takip etmesi normal mi?
sorduğum zaman fotoğraflara bakıp ah keşke benim olsa diye içimden geçirmiyorum, kadın vücudunu sanat olarak görüyorum, çok lüks arabaya bakarken de aynı şeyi hissediyorum, manzara fotoğraflarına bakarken de aynısı. profilinde sanatla ilgili doğayla ilgili müzikle ilgili takip ettiği sayfalarda var bu arada.
ama bu durum bana mantıklı gelmiyor, arada sevgililik durumu olmadığı için de ileri gidemiyorum. ama sevgilim olsa rahatsız olsa hemen takibi bırakırım dedi.
bana çok kalitesiz hareketler gibi geliyor böyle şeyler. sanki bi açlığın bastırılması gibi. siz ne düşünüyorsunuz? olumsuz bi durum mu?

kötü niyetle bakmıyorum, güzel fotoğraf olduğunu düşünüp bakıp geçiyorum diyo, bütünüyle düşününce aslında öyle abaza bi halide yok,ağırbaşlı gibi
Sana ne diyecek ki? Kadinlara bakip mastürbasyon mu yapiyorum mu deseydi? Komik olma yahu😄

Ben de seviyorum ne var? Nü diye bir sanat dalı var, fotoğrafı çekilir, resmi yapılır çıplak insan bedeninin. Gerçekten estetik fotoğraflarsa takip ettikleri bence haklı. Benim iki tane nü fotoğraf tablom var duvarda asılı. Kimse karşısına geçip kendini tatmin etmedi şimdiye kadar.

Estetik olarak inceleyebilir, sanata meyilli bir adamsa zaten bunu salt vücut fotoğraflarını takip ettiği hesaplardan değil, evinin dekorasyonundan, fotoğraf makinesi veya çizim ilgisinden, diğer genel davranış ve heyecanlarından gözlemleyerek anlarsınız. Ben de severim estetik olarak, sanatsal olarak ilgimi çeken şeylere bakmayı-takip etmeyi. Çok renkli giyinen ve makyaj yapan bazı kadınları takip ediyorum, çünkü renkler, figürler (Pozları), farklı yüzler ilgimi çekiyor. Bu kadınlar arasında çıplağa yakın pozlar verenler de var, ben daha çok fotoğrafların duruşu ve figür-orantısı için inceliyorum çünkü renkli resimler yaparım ve her yerden malzeme toplarım. Bakınca cinsellik görmüyorum aksine estetik olarak gözüm yeni bir şeyler daha çizebilecek hale geliyor, fikirler oluşuyor ve abazan da değilim.

Yani genel tutumlarına, ilgi alanlarına, hobilerine ve evinin dekorasyonuna, giyim tarzına, bir miktar sohbetine vb. baktığınızda hangi insanın sanatsal yön barındırdığını az buçuk çözersiniz. Bütün olarak inceleyin karşınızdaki kişiyi, o zaman maksadı anlaşılır.

Ben bunda tuhaf bir durum görmedim ki eşimde sporcu takip ederdi hep sonra evlendik ben demeden temizlemiş hepsini dert değil bu hele ilişkiniz olmayan bir erkek ise yazmak bile zahmettir

Bende takip ediyorum öyle hesapları.
Biri gelse hayırdır dese sanane derim.
Sosyal medyamda olman senin neleri takip etmediğimi inceleme hakkı vermez sana derim.
Kontrolcüsünüz, incelemişsiniz görmüşsünüz rahatsız olmuşsunuz. Burada bizim fikrimiz size bunu normalleştirecek mi ayrıca?

Geride kalan beşyüz bin takipçi niye takip ediyorsa o da ondan ediyordur. Fenomen olduğuna göre epey takip edeni var. Hepsi mi fake,hepsi mi bot hesabi? İçlerinde kadınlar da erkekler de vardır. Bundan doğal ne olabilir ki?
Benim takip ettiğim gayet normal bir kadın var, Ukraynalı-esi türk (bu tarz uluslararsı ilişkili hesalplari takip etmeyi seviyorum) Kadın bir çocuk sahibi, ressam. Normalde takip etmesi keyifli bir kadin. Ama yazın sahile gidiyor başlıyor erotik pozlar vermeye:) tanga giyip popoya zum gitmeler, bacak omuza halindeymis gibi ayakları havada poz vermeler... Ama sadece yazın :) şimdi benim bir arkadasim ya da sevgilim o resmleri görüp 'yengenc sen neden tangali kadın takip ediyorsun?' diyebilir mi? Bence mumkun değil :)
Ona ne, kime ne?

Ben de seviyorum ne var? Nü diye bir sanat dalı var, fotoğrafı çekilir, resmi yapılır çıplak insan bedeninin. Gerçekten estetik fotoğraflarsa takip ettikleri bence haklı. Benim iki tane nü fotoğraf tablom var duvarda asılı. Kimse karşısına geçip kendini tatmin etmedi şimdiye kadar.
ama bu profil tablo paylaşmıyor, yani kadın kendi vücudunu gösteriyor, mesela farklı iç çamaşırları giyip pozlar veriyor, sayfası tamamen böyle değil tabi ama bana rahatsız edici geldi, çevremdeki başka arkadaşlarıma baktım hiç öyle alışkanlıkları yok

Geride kalan beşyüz bin takipçi niye takip ediyorsa o da ondan ediyordur. Fenomen olduğuna göre epey takip edeni var. Hepsi mi fake,hepsi mi bot hesabi? İçlerinde kadınlar da erkekler de vardır. Bundan doğal ne olabilir ki?
Benim takip ettiğim gayet normal bir kadın var, Ukraynalı-esi türk (bu tarz uluslararsı ilişkili hesalplari takip etmeyi seviyorum) Kadın bir çocuk sahibi, ressam. Normalde takip etmesi keyifli bir kadin. Ama yazın sahile gidiyor başlıyor erotik pozlar vermeye:) tanga giyip popoya zum gitmeler, bacak omuza halindeymis gibi ayakları havada poz vermeler... Ama sadece yazın :) şimdi benim bir arkadasim ya da sevgilim o resmleri görüp 'yengenc sen neden tangali kadın takip ediyorsun?' diyebilir mi? Bence mumkun değil :)
Ona ne, kime ne?
ama bir kadın takip edince göze batmıyor altında başka nedenler aranmıyor, erkek takip edince durum farklı olabiliyor, kızın her fotoğrafı çıplak değil sizin bahsettiğiniz sayfa gibi arada vücudunu belli eden pozlar veriyor iç çamaşırıyla, bir kaç tanede oyun yayınları yapan kızların profillerini takip ediyor, görselliğe önem veriyor baya, güzel şeylere bakmak hoşuma gidiyor diyo, her bulduğu kıza asılan tip değil kesinlikle ama bu alışkanlıkları tuhaf geldi bana

Sana ne diyecek ki? Kadinlara bakip mastürbasyon mu yapiyorum mu deseydi? Komik olma yahu😄
o amaçla düşünüyorsa bunu başka videolarlada yapabilir diye düşündüm aslında, tamamen çıplak fotoğraflar değil çünkü seksi pozlar, yakıştıramadım ona o yüzden şaşırdım galiba

Back
X