N nellybon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nellybon #1 Arkadaşlar instagram kullanmadığım için bilgim yok, o yüzden soruyorum. Bir kişinin fotoğrafını şikayet ettiğinizde o kişiye kimin hangi fotoğrafını şikayet ettiğine dair bildirim gidiyor mu?
Arkadaşlar instagram kullanmadığım için bilgim yok, o yüzden soruyorum. Bir kişinin fotoğrafını şikayet ettiğinizde o kişiye kimin hangi fotoğrafını şikayet ettiğine dair bildirim gidiyor mu?
gzddmrlli You can if you think you can tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nellybon #2 Hayır gitmiyor.
N nellybon Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nellybon #4 dogulukafasi .!.: Hayır gitmiyor. Genişletmek için tıkla... jjesika .!.: hayır canım . Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim :)
dogulukafasi .!.: Hayır gitmiyor. Genişletmek için tıkla... jjesika .!.: hayır canım . Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim :)
asude_bahar Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nellybon #5 Niye sikayet ediyosun sikayet ediyosan niye gizli olsun istiyosun
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nellybon #6 konularınızı lütfen ilgili bölümlere açınız. konunuzu taşıyorum