• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gurbette yalnızlıkla mücadelem

Teşekkür ederim. Sanada güzel iş kahve ıcecegın dolu dolu arkadaslıklar nasıp etsın inşallah. Enerjınız çok güzel herkes ısıgınızı görür. Ferıhayla, yaprak dökümü ile ugrasmayın. Vallahı travma o dızıler. Aşkı Memnu ya bişey dıyemem ama😁
baaak şimmdiii....aşkı memnu kırmızı çizgimizz..dur ona başlıyım djddjdj...
aminnn hepimize nasip olsunn..

İngilizceniz vardır muhtemelen, nereye giderseniz gidin her dilden insanla az çok iletişim kurarsınız aslında. Tek başınıza gezmekten hoşlanmıyorsunuz sanırım ama bi alışsanız çok güzel oluyor. Farklı kültürleri tanıyor, görüyorsunuz aslında çok şanslısınız çoğu kişinin hayalidir bu benim dahil :) Ben üniversiteye ilk başladığım gün bile hemen kendimi sahile, şehrin ana mekanlarına atmıştım, gezdim fotoğraf çektirdim, çektim, tanımaya çalıştım. Böyle böyle hiç beklemediğim anda bir sürü insanla tanıştım. Mesela dil öğrenmek için ücretsiz şekilde bir araya gelen topluluklar oluyor her ülke de var bu. Araştırın görüşün. Zaten bi başladınız mı keyif alırsınız.

Kendinize ayıracağınız şahane tonla zaman varken, dizi izleyip şikayet etmek benim tercihim hiç olmazdı.

Kendinizi keşfedip o konuda ilerlemek için bu zaman paha biçilemez. İsterseniz bunu bir düşünün.

Kendinize ayıracağınız şahane tonla zaman varken, dizi izleyip şikayet etmek benim tercihim hiç olmazdı.

Kendinizi keşfedip o konuda ilerlemek için bu zaman paha biçilemez. İsterseniz bunu bir düşünün.
o kadar haklısınız ki. tonla zamanım var. hani pandemide de evlerde sıkışıp kalmış bir türlü verimli olamamıştık çoğumuz. o hisleri yaşıyorum yeniden sanki. çalışırken kendime ve hobilerime daha çok zaman ayırıyordum :D

İngilizceniz vardır muhtemelen, nereye giderseniz gidin her dilden insanla az çok iletişim kurarsınız aslında. Tek başınıza gezmekten hoşlanmıyorsunuz sanırım ama bi alışsanız çok güzel oluyor. Farklı kültürleri tanıyor, görüyorsunuz aslında çok şanslısınız çoğu kişinin hayalidir bu benim dahil :) Ben üniversiteye ilk başladığım gün bile hemen kendimi sahile, şehrin ana mekanlarına atmıştım, gezdim fotoğraf çektirdim, çektim, tanımaya çalıştım. Böyle böyle hiç beklemediğim anda bir sürü insanla tanıştım. Mesela dil öğrenmek için ücretsiz şekilde bir araya gelen topluluklar oluyor her ülke de var bu. Araştırın görüşün. Zaten bi başladınız mı keyif alırsınız.
evet dil var ama bendeki biraz yorulmuşluk. bu 5 yılda gezmediğim tanımadığım insan kalmadı desem yeridir. biraz da belki bu yüzden..

Back
X