İnstagram yardım??

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
26
Merhaba erkek arkadaşım ile kısa bi süre ara vermeye karar verdik biraz alındı sanırım dün den beri hikayeler atiyor ama ben bakmıyorum fake bir hesabim vardı butik onu da engellemiş, ayrılık sebebi başka kızlar olduğu için ne yaptığını da merak ediyorum hikayesine bakıp ss atabilecek var mii

[QUOTE="hazalee98, post: 56752835, member: madem profili açik bi instoş daha aç hemen. malum instoş açmak cok kolay. ama hikayeyi izledikten sonra adami engelle ki görmesin profilini. engeli basınca hikayeyi izleyince göremiyo karşi taraf seni

[QUOTE="hazalee98, post: 56752835, member: madem profili açik bi instoş daha aç hemen. malum instoş açmak cok kolay. ama hikayeyi izledikten sonra adami engelle ki görmesin profilini. engeli basınca hikayeyi izleyince göremiyo karşi taraf seni

Ya ınsta hesaplarım da vardı diğer hesaptan engelleyince ordan bakıyordum küs olduğumuz dönemlerde, ama bakıp engellemeyi akıl edemiyordum tüm hesapları engellemişti

yeni bi maille yeni hesap aç. 3 5 ergenle de takipleş fake olduğun anlaşılmasın :D :D

ne sıınırı olacak ki? yeni bi mail alarak tekrar hesap açabilirsiniz.

Aldım yeni bi mail hesabı, ınstagram şu an yeni bir hesap oluşturmanıza izin vermemekte gibi bir yazı çıkıyor ...tatildeyim şu an tatil dönüşü bilgisayardan denicem şu anda sadece telefon var

Telefonda max 5 tane açık instagram hesabı oluyor birinin oturumunu kapatın yenisini açabilirsiniz o zaman

Back
X