İnstagram sorunu

Sizce sürekli laf çarpmalı mıyım bu instagram hakkında

• Evet biraz süründür

OY: 1 11,1%
  • Hayır sen abartma

OY: 8 88,9%

• Ankete Katılan
    9

mavigelecek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
10
6
Merhaba. Erkek arkadaşım ilk defa instagram açmıştı. Keşfet kısmında sürekli açık saçık kız halimle bile benim iğreniceğim tipte dekolteli kız videoları, ağda videosu, ped videoları çıkıyodu ne kadar engelleyip spamlasam da bir yenisi çıkıyodu. Dün Keşfete girme dedim. Ben zaten girmiyorum anasayfada geziyorum dedi.ben girince keşfette kız falan çıkmıyo hep sen girince çıkıyo dedi. Öylelik kapanmıştı konu.Bugün sevgilimle buluştum. 2de çıkarız evden dedim. Evden çıkarken haber ver ama dedim. Sonra saat 2yi geçti haber vermedi bende haber vermeyi unuttu heralde diye çıktım.benim internetim yok normalde. Okulun internetinden giriyorum hep. Okula geldim baktım mesaj atmış çıkıyım mı şimdi diye çık sen ben okula yeni geldim yazdım işte 10dk sonra falan geldi. niye haber vermedin çıkıyorum diye. bana diyodun bir de dedi. Soğukta bekledin bir de niye kapalı yere girmedin dedi. yarım saat laf söyledi resmen. Oturduk bir yere telefonuna gömüldü trip yaptı.neye baktığını da göstermedi instagramda olduğunu anladım. Keşfete giriyorum dedi. Bende gir gir dedim. bir de gülüyodu falan sonra kapattı instagramı baktı suratımı asıyorum. Noldu falan dedi. Daha az yaptım sen söz dinlemiyosun falan dedi. Bende en ufak şeyde böyle kızlara bakıcaksan falan dedim. Ne kızı aşkım ya siliyim istersen instagramı dedi sildi.güven biraz dedi. Ben girince çıkmıyo öyle şeyler dedi. Seni sinirlendirmek gıcık etmek için yaptım dedi. Trip yaptım baya suratımı astım işte ama güvenemiyorum hala erkek milleti diye. Sizce ne yapmam lazım. Başka hiçbir sıkıntımız yok ilişkimizde ama çok uzatıyor en ufak şeyi.

Ped videoları mı , kaç sene kullanıyorum öyle bişey görmedim , neyse böyle tiplerden hayır gelmez , sizde çok ayrıntıcı geldiniz bana

keşfettekiler için söyleyebileceğim tek şey gün içinde en çok ne tarz şeylere bakılıyorsa o tarz şeylerin keşfete düştüğünü biliyorum en azından benimki öyle yemek çocuk örgü vs vs eşiminkindede çoğunlukla araba oyun gözüküyor keşfette yinede bilemeyeceğim ..

Zaten genelde neyee bakiyorsa kesfette onlar cıkmıyor mu? Deyip ortalığı iyice karıstırmıycam :mapus: şaka bi yana anasayfaya bak ama kesfete bakma diye bi dünya yokki.. bu çünkü kontrol altina alabileceğiniz bisey degil hadi dersin instagram acma vs.. ama biraz abartmissiniz ..sevdiginizde sizi düşündüğünden niye haber vermedin demis trip mrip biraz abartmış olabilir tabi ..kısacası azcık biraz cocukca davranmişsıniz ikinizde

Açık saçık kadın görünce mideniz niye bulanıyor anlamadım. Saçmalamışsınız. Yaşlarınız kaç bu arada 18 mi?

Keşfete açtığınız görsele göre düşer her şey. Tesadüfen gelmez.

normal bir açıklık değildi ki. aşırı itici derece açıklıktı. bende de çıkıyordu biraz böyle ti vdeolar. engeledikçe çıkmadı sonradan. yani ben öyle şeylere bakmadığım halde çıkıyodu. reklamlardan falan çıkıyor genelde

X