How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Instagram reels videoları hakkında bir soru

Bakteriyofaj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
155
106
53
Galerimdeki gönderilerden Instagram reels videosu oluşturmak istiyorum. Videodan sonra 3-5 fotoğraf eklemek istiyorum ancak fotoğrafların 1er saniyelik aralarla değişmesini istiyorum. Fotoğraflar için süre ayarlayabilmek mümkün mü? nasıl yapılıyor? Şimdi baktığımda fotoğraflar 5 saniye boyunca gözüküyor ben bunu 1 saniye olarak değiştirmek istiyorum.

Galerimdeki gönderilerden Instagram reels videosu oluşturmak istiyorum. Videodan sonra 3-5 fotoğraf eklemek istiyorum ancak fotoğrafların 1er saniyelik aralarla değişmesini istiyorum. Fotoğraflar için süre ayarlayabilmek mümkün mü? nasıl yapılıyor? Şimdi baktığımda fotoğraflar 5 saniye boyunca gözüküyor ben bunu 1 saniye olarak değiştirmek istiyorum.
Neden? 1 ile 5 saniye arasindaki fark ne?

Merhaba, şimdi sizin için baktım. Görseli seçtikten sonra alt kısımda uzun bir pencere açılıyor, oradan süreyi kısaltabiliyorsunuz.

Back