• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagram özel mesajla ilgili??

Novamber wind

🧿 March, 2019 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
16.466
12.870
498
İnstagram da özel mesaj attım birine. Okuyup okumadığını bilmiyorum ama sabah mesajda yeşil tık yoktu daha sonra tekrar baktığımda gönderdiğim kişinin üstünde yeşil tik vardı mesajda. Bu okumuş anlamına mı geliyor?
Daha yeni yeni kullanıyorum da pek bilmiyorum.

merhaba
benim de instagram var ama hiç mesaj okuma filan bilmiyorum biri yolladıysa da haberim yok yani
bence o da öyle olabilir..

Evet.
Kişinin üzerinde tik olunca okuduğu anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Ama yanılmıyorsam sadece ilk mesajı okuduğu anlamına geliyor, sonraki mesajları okuyup okumadığını görebiliyor musunuz bilmiyorum.

Yeşil tık okunmuş anlamına geliyor evet.. okunmuş olarak görüp de cevap alamamak çok rahatsız edici dimi? :)

Evet.
Kişinin üzerinde tik olunca okuduğu anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Ama yanılmıyorsam sadece ilk mesajı okuduğu anlamına geliyor, sonraki mesajları okuyup okumadığını görebiliyor musunuz bilmiyorum.

zaten tek mesaj gönderdim. teşekkür ederim

Yeşil tık okunmuş anlamına geliyor evet.. okunmuş olarak görüp de cevap alamamak çok rahatsız edici dimi? :)
cevap gelir mi gelmez mi, gördü mü görmedi mi muallakta kaldım. gerçekten sinir bozucu gördüyse yazmaması
Mavi hatırlıyorum sanki ben onu, yeşil miydi?
Emin olamadım... :KK53:
evet yeşil. en azından benim telefonumda öyle diğerlerini bilmiyorum. android kullanmıyorum

Back