- 17 Şubat 2015
- 8.466
- 23.005
- 548
- Konu Sahibi Perihosseini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şok.Bi arkadaşım daha 2hafta önce hikaye paylaşmıştı instada. Hikayede kocası ayak tırnaklarına oje sürüyordu. Evvelsi gün kızın darp raporu aldığını,kocasına uzaklaştırma verdiklerini ve boşanma davası açtığını duydum şok oldummm...Herhalde anlatabilmişimdir...
Benim kocamda aynısını yapıyor. üzülüyorumBen wp da paylaşıyorum. Aramız iyise paylaşıyorum, beni sinir etmişse profil resmimi de değişip sadece kendi resmimi koyuyorum çıldırıyor.![]()
Neyi yapıyor?Benim kocamda aynısını yapıyor. üzülüyorum
Whatsapp dan ikimizin fotografını kaldırmış. cok büyük kavga ettik ilk defa evi terk ettim aramadı bileNeyi yapıyor?
Bunun farklı bir versiyonunu bizim arkadaş yapıyor. Sürekli mutluyuz şöyle kocişim var böyle kocişim var. Şimdi araları kötü sanırım atamıyor fotoğraf geçenlerde de boşanmalardan bahsediyorduÇoğu gerçek değil.
Aynısını yapan bir kuzenim vardı.
Hatta dur anlatayım.
Kocasıyla kavga edip annesinin evine gitmişti. Ertesi gün kahvaltıya kocası barışmak için geldiğinde "cankocamla kahvaltı keyfisiii" yazmıştı. Snfjjsjdjd unutamıyorum bu olayı
Hepsi göz boyama, millet bizi mutlu görsün falan diye yapılan şeyler. Kendi kendine çiçek yollayan insanlar bile var.![]()
Üzüldüm gerçekten, inşaallah barışırsınız.Whatsapp dan ikimizin fotografını kaldırmış. cok büyük kavga ettik ilk defa evi terk ettim aramadı bile![]()
Valla evliliğim çok şükür, çok güzel ve çok mutluyum. Ama tabi ki bekarlık daha iyiMerhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım
![]()
Bizimki küs olduğunda da atıyor. Performansını hiç düşürmüyor. Garip hayatlar ya, başkası senin mutluluğunu görse ne görmese ne.Bunun farklı bir versiyonunu bizim arkadaş yapıyor. Sürekli mutluyuz şöyle kocişim var böyle kocişim var. Şimdi araları kötü sanırım atamıyor fotoğraf geçenlerde de boşanmalardan bahsediyordu