• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram kocişcileri

Instagramda hersey REKLAM evet Kari Koca gercektende Micmic olabilirler ama Instada okadar cok abartiliyor ki... Sabki bu Dünada bi siz esinizle kavga ediyor gibi hissedersiniz gerci Sevgililer icinde gecerli bence. Artik Sampuan ,Ayyakabi ve Diät Icecekleri haricinde Koca/ Sevgili Reklamlari da yapiliyor..

Oraya yazacagina esine soylersin zaten. Yazan yazsin tabii ama ben hic yapmadim en fazla fotografimizi koyup altina kalp koymusumdur. Cok fazla goze sokulmaya calisilan sozler bana samimi gelmiyor.

Hepsine yalan diyemem gozumle gormedim ama yalan olanlar da var. Eşimin ailecek tanidiklari bir arkadasi karisinin bazi yazismalarini yakalayip bundan dolayi kapi disari etti, evden kovdu boşanacaklardi, baya olay oldu. İnstagramlarinda "kaddinniimmmm♥♥♥♥" sevdigimm bilmem nee şeklinde buyuk aşk ceviriyorlar. Herkes herseyi bilmiyor tabi disardan ama bilen de var işte.

Gerçekten mutlu huzurlu olanların daha az sade paylaştığını düşünüyorum. Abartıli aşk sözleri şiirler bana da sahte geliyor. Gerçekten seven insan anın tadını çıkarır ilk aklına gelen fotoğraf çekmek olmamalı. Dışarda gözlemlediğimde de bana saçma geliyor. Kafeye gidiyor çekiyor anlamsız bence.. Geçende çocuğu parka götürdüm. Orada bir anne cocuguna fotoğraf çekmekten çocuk özgürce bir türlü oynayamadı 5 dk sonra da gittiler bu mu yani.. çok acınasi bir durum bence bunları yapanlar için.

Yukarıda yorumlarda konu sahibine kimseyi ilgilendirmez demişler bence bu bir yozlaşma göstergesi ,toplum meselesi..

Doğru insanı bulmuşsan eş hayati kolaylaştıran kişidir. Biz daha hiç whatsupta birlikte profil resmi bile paylasmadik gerek de duymadık.
5 yıllık evliyiz

Adam gibi adam diye paylaşılıp yemedigi halt kalmayan türler var bir de bilginiz olsun.Sahidim.Her gördüğünüze inanmayin hele sosyal medyaya hic inanmayin :)

Herseyin asirisi itici mutlu ve asik olduklarina baskalarini inandirmak icin ugrasiyorlar ben esimle fotomu koyarim tamam altina soyle asigim boyle mutluyum diye aciklama geregi duymadim hic:) internetde gosteris yapayim diyemi evleniyor insanlar anlamiyorum:)

Bi arkadaşım daha 2hafta önce hikaye paylaşmıştı instada. Hikayede kocası ayak tırnaklarına oje sürüyordu. Evvelsi gün kızın darp raporu aldığını,kocasına uzaklaştırma verdiklerini ve boşanma davası açtığını duydum şok oldummm...Herhalde anlatabilmişimdir...
Ben şok.

Sen sanırım evlenmek istiyorsun 😁

The reklams alabilmek icin hepsi😁

Ya benim bir arkadaşım var evde kocasıyla kedi köpek gibiler. Dakika başı boşanmak istediklerini birbirlerine söylüyorlar.
Ama gel gör ki sosyal medyada dünyanın en mutlu çifti imajını çiziyorlar.

Arkadaşlar konudan biraz alakasiz sözüm de meclisten dışarı ben bu "kocişim yapar da ben yemez miyim, canım kocişkoşumla kayfe keyfileri, karişkosunun birtaneşkosu vs vs" konuşma tarzlarını görünce fırın küreğiyle girişmek istiyorum. Aşırı itici..

Çoğu gerçek değil.
Aynısını yapan bir kuzenim vardı.
Hatta dur anlatayım.
Kocasıyla kavga edip annesinin evine gitmişti. Ertesi gün kahvaltıya kocası barışmak için geldiğinde "cankocamla kahvaltı keyfisiii" yazmıştı. Snfjjsjdjd unutamıyorum bu olayı :KK70:
Hepsi göz boyama, millet bizi mutlu görsün falan diye yapılan şeyler. Kendi kendine çiçek yollayan insanlar bile var. :KK70:
Bunun farklı bir versiyonunu bizim arkadaş yapıyor. Sürekli mutluyuz şöyle kocişim var böyle kocişim var. Şimdi araları kötü sanırım atamıyor fotoğraf geçenlerde de boşanmalardan bahsediyordu

Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?:kahve: Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım:bicak:
Valla evliliğim çok şükür, çok güzel ve çok mutluyum. Ama tabi ki bekarlık daha iyi 😀 çünkü sorumlulukların az.
İnstagramda sürekli resim paylaşmam. Ama paylaştıklarımın nerdeyse hepsi eşimle benim fotoğraflarımdır. Çoğunun altına - 💕, aşk, kocamla gezmeler - gibi şeyler yazarım ama bu bizim mutsuz olduğumuzu göstermez.

He, şöyle ki bir arkadaşım var eşiyle çok mutlu olduğunu biliyorum.
Ama annesi ve babasının dayağından kurtulmak için bir gecede toplanıp eşine kaçtı. Düğününde vs ailesi olmadı. Geçenlerde anne babasını paylaşmış 'Benim canım babam aslan babam, güzel annem gül annem sizleri çok seviyorum siz olmasanız ne yapardım' vs vs.
Ki babasından nefret ettiğini bikaç ay öncesine kadar söylerdi.
Annesinin onu sadece kumbara olarak gördüğünü onu hep ezdiğini vs..

Bazılarında internet ters tepki yapıyor sanırım.
Çünkü ben eşimle kavgalıyken asla onun fotoğrafını aşkım canım diye paylaşmadım.

Bunun farklı bir versiyonunu bizim arkadaş yapıyor. Sürekli mutluyuz şöyle kocişim var böyle kocişim var. Şimdi araları kötü sanırım atamıyor fotoğraf geçenlerde de boşanmalardan bahsediyordu
Bizimki küs olduğunda da atıyor. Performansını hiç düşürmüyor. Garip hayatlar ya, başkası senin mutluluğunu görse ne görmese ne.

Back
X