• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram kocişcileri

Hepsine yalan diyemem gozumle gormedim ama yalan olanlar da var. Eşimin ailecek tanidiklari bir arkadasi karisinin bazi yazismalarini yakalayip bundan dolayi kapi disari etti, evden kovdu boşanacaklardi, baya olay oldu. İnstagramlarinda "kaddinniimmmm♥♥♥♥" sevdigimm bilmem nee şeklinde buyuk aşk ceviriyorlar. Herkes herseyi bilmiyor tabi disardan ama bilen de var işte.
Sey var hatta instada iki tane kisa boylu cift bebekleri oldu. Gorsen sanki Ferhat ve Şirinler ama altta yorumlarda okudum kadinin bacağı kırıkti annesine gitmişti yeni dogmus bebekle. Bunu kocasi fena divdu bacagi kirildi mi ne annesi aldi yanina yazmislardi ama insta da oyle methiyeler duzuyordu ki😄

Valla evliliğim çok şükür, çok güzel ve çok mutluyum. Ama tabi ki bekarlık daha iyi 😀 çünkü sorumlulukların az.
İnstagramda sürekli resim paylaşmam. Ama paylaştıklarımın nerdeyse hepsi eşimle benim fotoğraflarımdır. Çoğunun altına - 💕, aşk, kocamla gezmeler - gibi şeyler yazarım ama bu bizim mutsuz olduğumuzu göstermez.

He, şöyle ki bir arkadaşım var eşiyle çok mutlu olduğunu biliyorum.
Ama annesi ve babasının dayağından kurtulmak için bir gecede toplanıp eşine kaçtı. Düğününde vs ailesi olmadı. Geçenlerde anne babasını paylaşmış 'Benim canım babam aslan babam, güzel annem gül annem sizleri çok seviyorum siz olmasanız ne yapardım' vs vs.
Ki babasından nefret ettiğini bikaç ay öncesine kadar söylerdi.
Annesinin onu sadece kumbara olarak gördüğünü onu hep ezdiğini vs..

Bazılarında internet ters tepki yapıyor sanırım.
Çünkü ben eşimle kavgalıyken asla onun fotoğrafını aşkım canım diye paylaşmadım.

Ya evet bu sadece kociş meselesi degil. 8373644837 yildir ailesinin icinde oldugum, kendisini ve kardesini cocukluktan beri tanidigim insani instagramda taniyamiyorum. Kardesiyle kedi kopek gibilerdi hep mesela. Sen neden dogdun ki seni istemiyorum diye yuzune yuzune bir cok kez bagirdigi kardesini instagramda "Hayattaki en guzel hediyem" yazarak paylasiyor.
Kardesler kuser de barisir da o ayri ama gercek hayatta agzindan dokulmeyen kelimeler sadece yaziya dokuluyor.

Ya evet bu sadece kociş meselesi degil. 8373644837 yildir ailesinin icinde oldugum, kendisini ve kardesini cocukluktan beri tanidigim insani instagramda taniyamiyorum. Kardesiyle kedi kopek gibilerdi hep mesela. Sen neden dogdun ki seni istemiyorum diye yuzune yuzune bir cok kez bagirdigi kardesini instagramda "Hayattaki en guzel hediyem" yazarak paylasiyor.
Kardesler kuser de barisir da o ayri ama gercek hayatta agzindan dokulmeyen kelimeler sadee yaziya dokuluyor.
Aynen valla ne insanlar var ya. Diyorum ya sosyal medya, beğenilme hissi, ego yükseltme duygusu bunlara sebep oluyor

Bizim burda bir kadın vardı sürekli kocasınla olan resimlerini paylaşırdı askımla şöyleyiz böyleyiz diye eşine bir doğum günü sürprizi yapmıştı herkesi video cekip işte bilemem ne bey karın seni çok seviyor dedirtti pastalar konfeti patlatmalar falan kocası duygulandı tabi adamcağız bir güzel hepsini sosyal medyada yayınladı hepimiz gördük sözde sevgisini ve mutluluğunu 😋 neyse aradan üç ay geçti birde ne duyalım o kadın eşini cocugunu bırakıp başka adamla kaçmış meger 3 senedir baska adamla ilişkisi varmış onun için sosyal medyada gösterişli aşk sözcüklerine ve resimlerine inanmıyorum eşime bir güzellik yapıcaksam bunu herkesin görmesi gerekmiyor.

İsteyen istediğini paylaşıyor işte.Bana da sahte arkadaşlık ilişkileri denk geliyor bir ortamda birinin hakkında kötü konuşan insan o hakkında kötü konuştuğu kişiyle buluştuğunda "Çok özlediysem , canım dostum..." gibi şeyler yazıyor.İnstagramdaki çoğu şey yalan dolan bence.

instagramdan hiç birsey goryndugu gibi değil herkes bir gösteriş bir hava atma derdinde ban a gore gorgusuzlugun dik âlâsi.ne haliniz varsa milletin gözne sokmak zorunda değilsiniz be kardeşim.

Ay bende bunlara çok yakından tanık olan insanım bizim dış çekim dışında çok az fotoğrafımız var mesela dışarı çıkınca ya çok eğleniyoruz yada arabayı sessiz bi Deniz kenarına çekip müzik dinleyip içiyoruz biz böyle hayattan hoşnutuz mesela ama bunu paylaşıpta çok mutluyuz desem ne demesem ne?
Belki de bazı insanlar mutsuzluğunu bu şekilde gidermenin peşinde yada orda teyzesinin kızı kız caddenur yine geziyorsun maşallah kocanla diyince bi EGO’su yükseliyor herkes nasıl mutluysa öyle olsun ama kimin kocişi bu tarzı resimler atılıyor adamın surat mahkeme duvarı kız yalandan gülmüş kimin kocasııı buuuu yazıyor 😂😂 ben bunlara gülüyorum bi tane kız vardı hergün bi tarz şeyler paylaşırdı inanılmaz fenomen bi çiftti milletin gözünde hatta çocuk kıza butik açtı kızda çocuğun soyadını yazdı isim olarak o yüzükleri elinden hiç çıkmazdı ertesi gün herşeyini toplayıp ailesinin yanına taşındığını gördüm.. 1 ay sonra da başkasıyla evlendi bu sefer onun soyadıyla butik açıp kocişkom diye paylaşımlar yapmaya başladı 😂 bu bir yetenek herhalde

Örnek 1: Kuzenim. Babası içkici, dayakçı, eşini aldatan, ilgisiz, rezil bir insan. Kuzenimde kendisinden nefret ettiğini söyler.
Sosyal medyada: Babalar kızların ilk aşkıdır. Canım babam sen olmasaydın kendime güvenim olmazdı iyiki varsın biriciğim

Örnek 2 : Diğer bir kuzenim. Geçen sene intihara kalkıştı, kardeşleriyle problemleri var, çok geçimsiz, herkesin sevimsiz bulduğu biri.
Sosyal medyada: Allahım çok mutluyum, çok güzelim, birtaneyim, geziyorum eğleniyorum bakın hayat bana güzel.

Örnek 3 : Akraba teyze. Geçen sene; kızım bu beni aramış nasıl kaydedeceğim rehbere hele bir bak diyen, alışamadım ben bu telefona diyen...
Sosyal medyada: Çoluğuna çocuğuna hesap açtırdıktan sonra... italyadan selamlar, venedikteyiz, paris selfie, karadeniz yaylaları, otel manzarası, köyümün çayırları vs vs... fotoğraflar.

Örnek 4 : Bir arkadaş. Gerçek hayatta ara ara dertleştiğim, gayet rutin hayatı olan, ev hanımı, hayatından pek memnun olmayan şikayet eden bir insan. Eşinin izni yok, akşam geç saatte gelir. Bana ve arkadaşlara anlattıkları bunlardı.
Sosyal medyada : Kocam sanırım bu senede beni çok sevecek kalp kalp. Kocişimle akşam gezmeleri, Kocişimle kaçamak, kocam bana çiçek almış iyiki varsın kocam, çok mutluyum senle kocam, aslanım kocam...

Hepsi gerçek hayatta yaşanmış olaylardır.

Örnek 5,6,7... diye uzaar gider. Boşverin kim kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor :KK16:kendi kendilerini rezil ediyorlar haberleri yok allah akıl fikir versin

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?:kahve: Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım:bicak:
Herkesin evliliği farklıdır, bence benim eşim hayattaki en büyük şansım sizin tabirinizde yüzümü güldürenim, kalbimi şenlendirenim ondan bahsederken dilimde hep iyi ki vardır :KK200: canım kocişim:KK48::KK37:

Bir cogu gercek degil. Sirf millete gosteris. Ayrica kocam da olsa bu kadar herkesin gorebilecegi yerlerde askimsin bebegimsin sana oluyorum sen yokken hayatim neydi benim yahu falan gibi seyler yazamam. Zaten yanimda yani askimi yuzune soyleyecek ya da hissettirecek yeteri kadar zamanim var

Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?:kahve: Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım:bicak:
Hikaye birçoğu instagramda cok ünlü bi çift var arkadaşımın kuzeni. Aynı soruyu ben ona sormuştum yahu gerçekten bunlar boylemi. Hiç alakası yok. Kaç senedir sevgiliydik bilmem ne kaç kişi girdi çıktı hayatlarına evlenene kadar. Hatta cocuk bunu aldattı bile zamanında deyince ben şok.

Ne hikayeler varmış vay be!!!
Ben bunları yeni okuyorum, başlığı yanlış yere açtım diye banlanmişim:KK12: ha bu arada biri bana koca ariyorsun reklam yapıyorsun demiş. Tamamı kadınlardan oluşan bir sitede niye koca arayim ben deli miyim:işsiz:

Back
X