Instagram kocişcileri

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?:kahve: Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım:bicak:

bizim dememizle evlilik yoluna gireceksen hic girme. 7 senelik evliyim. insan kendi annesiyle babasiyla bazen anlaasamazken elbette el ogluyla da anlasamadigi durumlar oluyor. ama ben esimi seviyorum esim de beni eminim. sosyal medya kociscileri dedigin kesim nedir bilmiyorum cunku ciddiye almiyorum. icimden gelir siir paylasirim icimden gelir fotograf hayatimi ve kararlarimi sosyal medyaya gore ayarlamiyorum. bubdan da cok memnunum sana da tavsiye ederim.

Çoğu gerçek değil.
Aynısını yapan bir kuzenim vardı.
Hatta dur anlatayım.
Kocasıyla kavga edip annesinin evine gitmişti. Ertesi gün kahvaltıya kocası barışmak için geldiğinde "cankocamla kahvaltı keyfisiii" yazmıştı. Snfjjsjdjd unutamıyorum bu olayı :D
Hepsi göz boyama, millet bizi mutlu görsün falan diye yapılan şeyler. Kendi kendine çiçek yollayan insanlar bile var. :D

Bi arkadaşım daha 2hafta önce hikaye paylaşmıştı instada. Hikayede kocası ayak tırnaklarına oje sürüyordu. Evvelsi gün kızın darp raporu aldığını,kocasına uzaklaştırma verdiklerini ve boşanma davası açtığını duydum şok oldummm...Herhalde anlatabilmişimdir...

Son düzenleme:
sosyal medya hesaplarim var ama hicbirinde tek bisey paylasmam.sevmiyorum boyle seyleri paylasanlara lafim yok ama ben yapmam.hele su sunum sayfalarina deli oluyorum.

Merhaba hanımlar. Sizlere bir sorum var ama dalga geçmek amacıyla değil her nekadar öyle görünse de:) Instagram'da sürekli kocişlerine romanlar şiirler yazanlar işte nebileyim yok yüzümü güldürenim yok kalbimi şenlendirenim falan
Bunlar gerçek mi ya? Ben evli değilim ama arkadaşlarımın çoğu buluşuyoruz evlilik nasıl diyorum aman gerek yok bekarlık daha iyiymiş diyorlar. Eee noldu Instagram'da öyle demiyorsunuz ama?:kahve: Hangisi yalan hangisi gerçek. Söyleyin ona göre bizde evlilik hayatına girelim yada uzak duralım:bicak:

Bence bu şekilde paylaşanlar gerçekte mutlu değiller.

En çok güldüğüm profiller o instagram kocişçileri 😂😂😂
Nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ve çok yapmacık geliyorlar 6 senelik mutlu giden bir evliliğim var hiç öyle internet üzerinden methiyeler düzmedim kocama çünkü o da bende fazlasıyla birbirimize söylüyoruz nette tekrar dile getirmeye gerek duymuyoruz

Bence zaten gerçekten mutlu olan çiftler bu tarz bi gösterişe girmiyor ama evliliği sorunlu olanlar illa biz çok mutluyuz imajı çizme derdine giriyorlar
Ayrıca kociş nasıl bi kelimedir ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Oldum olası sevmedim şu kelimeyi

Ben wp da paylaşıyorum. Aramız iyise paylaşıyorum, beni sinir etmişse profil resmimi de değişip sadece kendi resmimi koyuyorum çıldırıyor. 🤣

İlk başlarda bende paylasirdim şimdi çocuklardan işten fırsat bulursam çok nadir 😄 oda kitap ve kahve fotosu olur kimseye mutlulugumu ispatlamak zorunda olduğumu düşünmüyorum🤭 hiç kavga Edip fotoğraf veya video paylaşan görmedim🤭

Girin girin korkmayın,ama gözünüzü baştan 😳 açın.
Boşverin onları,almışlar 1 teneke yaldız,boyuyor ha boyuyorlar.
Evlilik bir yemek gibidir,biraz tuz biraz şeker,biraz acı,biraz tatlı.
Hep tatlı da bayar,değişiklik iyidir ;)

En çok güldüğüm profiller o instagram kocişçileri 😂😂😂
Nedense hiç inandırıcı gelmiyor bana ve çok yapmacık geliyorlar 6 senelik mutlu giden bir evliliğim var hiç öyle internet üzerinden methiyeler düzmedim kocama çünkü o da bende fazlasıyla birbirimize söylüyoruz nette tekrar dile getirmeye gerek duymuyoruz

Bence zaten gerçekten mutlu olan çiftler bu tarz bi gösterişe girmiyor ama evliliği sorunlu olanlar illa biz çok mutluyuz imajı çizme derdine giriyorlar
Ayrıca kociş nasıl bi kelimedir ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Oldum olası sevmedim şu kelimeyi
Son cümle güzeldi. 🤣

Iyisi de var kotusu de var. Ama simdi aklim olsaydi evlenmezdim:KK14:

Back
X