Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim, nasıl geri alabilirim?
İstagramda yanlışlıkla dondurayım derken hesabı sil yaptım nasıl geri alabilirim deniyorum ama bir kac saat bekle yazıyor lütfen başına böyle bişey gelip kurtaran varmı
Bir problem olmuyor, birkaç saat sonra şifrenizle giriş yapabilirsiniz, karşınıza "hesabı tut" diye bir seçenek çıkacak, ona tıklayın açılır hesabınız.
Bir problem olmuyor, birkaç saat sonra şifrenizle giriş yapabilirsiniz, karşınıza "hesabı tut" diye bir seçenek çıkacak, ona tıklayın açılır hesabınız.
ama hesabi sil demis, ikinci kez sorunca okeylemistir. benim bildigim tekrar acamaz. dondurduktan sonra birkac saat sonra acabiliyor en son boyleydi yani. update mi aldi bu ozellik?
ama hesabi sil demis, ikinci kez sorunca okeylemistir. benim bildigim tekrar acamaz. dondurduktan sonra birkac saat sonra acabiliyor en son boyleydi yani. update mi aldi bu ozellik?
Yok açabiliyor. Yeni güncelleme ile bu özellik getirildi. Yaklaşık 3 4 gün önce instagram hesabımı sildim, altta "10 Mart'a kadar giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir." gibi birşey yazıyordu.
Yok açabiliyor. Yeni güncelleme ile bu özellik getirildi. Yaklaşık 3 4 gün önce instagram hesabımı sildim, altta "10 Mart'a kadar giriş yapmazsanız hesabınız kalıcı olarak silinecektir." gibi birşey yazıyordu.
vay be undergrad yaparken hoca yazilimciysaniz 1 gun bile geriden gelme luksunuz yok demisti sallamamistim abartma lan demistim icimden. utandim simdi. cok tenkyu ogrenmis oldum.