ankara da izmir caddesi var :)bayan ankarada nerede demıs onu alıntılamıssınız ama ızmır caddesı dedıgnz yer neresı tam olrk anlamadm
Fiyatı uygun buldum ve kapıda odeme olsa benı cezbettı ama guvenemıyorum ıste bende.Kapıda odeme benım ıcın daha ıyı olacak cunku hesap kartım flan var ama calısmadıgım ıcın kullanmıyorum suan.
normalde hıc elbıse gıymem sevmem evde hıc yok,esımın kuzenınn dugunu ve nısanı podyuma cıkar gıbı gıyınıyorlar her dugunlerde bız evlendıkten sonrakı ılk akraba dugunu herkezn gozu sımdı ustumde olur o yuzden 1 tane alıp hepsıne aynısını gıyemem zaten abıye uzun olacak ayakkabı gorunmeyecek cok fazla kombınleme sansm olmyck yanıuygun fıyatlı brsyler bulablrm umarım
N Nkrcklr merhaba,cok tesekkurler dusuncenız ıcın ınstagramdan almaktan vazgectım buradakı yorumlardan sonra gercekten dedıgınız gıbı 75tlye o gorseldekı abıyenın aynısının gelecegını sanmıyorum heryerde 100tl uzerındeyken orada neden 75olsun hem ıade degısım falanda yok 3 tane almam lazım param bosuna gıderse tekrar alma sansım olmayabılır.Dun buradan bır arkadas yardımcı olmak ıstedgını soyledı sızın gıbı ama aksam uzerı banlanmıs ceza almıs konusamadık.Ben s beden gıyıyorum eger yardımcı olmak ıstersenız de tamamen benım olmasa da olur gıyıp sıze gerıde gonderebılırım yanı bana sadece o gunler ıcın lazım ,s beden gıyıyorum bu arada 52kıloyum.
aslında spor ve marka ayakkabıların satıldığı butikler arıyorum ama bunlar büyük ihtimal orijinal değilcanım ayakkabıprensi var ama topuklu ayakkabı tarzı satıyorlar.
Canım benim eşimin babası ve kardesının ayakkabı dukkanı var esımde bır ara ugrasmıstı o ıslerle suan baska bır ıs yapıyor izmirdeyiz o aykkabılar orjınal degıl orjınalıyle bırebır taklıt ismine de replika deniyor ayakkabıcılıkta yanı o markanın bırebır taklidi tabıkı kalıtesı yapılan maddelerı onlarla aynı degıl sadece goruntu aynı dısarıdan ayakkabıdan anlamayan bırı gercek sanabılır ama anlayanlar dırek cakma oldugunu anlıyor replikanın yıne de tercıh senın ayrıca instagram butikleri şikayet yaz google bırcok sayfa cıkıyo sıkayetlerın yazıldıgı ve bazı ayakkabı satan sayfa ısımlerıde yazıyor belkı almak ıstedıgın sayfa hakkında da yazıyordur bırseyler A aylinaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?