burada ıkıncı el takasta konu actım arkadasın bırı modagramdan almıs etıketlı bı elbısesı var eger almayın dıyorsanız o arkadastan o elbıseyı alabılırımInstagrama guven olmaz
Ben modagramdan aliyorum abiyelerimi gayet memnunum
İZMİR.burada da varda bebekle fazla gezemıyorum maleseffben hiç instagramdan filan bişi almadım. netten çok alışveriş yaparım ama iadesiz alışveriş yapmayın bence. paranıza yazık. nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanın Ankara'da bile o fiyatlara çok yakın abiye alabileceğiniz yerler var.
Valla resımlerı cok guzel gorunuyo yorumlarda ben aldım guzel falan yazmıslar bırcok musterı resmı paylasmıslar ama guvenemıyorum param bosa gıderse baska alamayabılırımMerak ettim 75 e abiye
Ekledim bende kabul etsinler bakayim.bir elbiselere yorumlara
Fiyatı uygun buldum ve kapıda odeme olsa benı cezbettı ama guvenemıyorum ıste bende.Kapıda odeme benım ıcın daha ıyı olacak cunku hesap kartım flan var ama calısmadıgım ıcın kullanmıyorum suan.Abiye alacak olsam instagram yerine trendyoldan falan alirim.
Milla by trendyol mu ne var ya onun abiyeleri hosuma gidiyor.
Bende bu yuzden guvenemıyorum zatenBoş boşuna başın ağrır.
Uğraştığınla kalırsın.
Şimdi iade şartı olmayan internet satışı mı kaldı?
Bu bile yeterli bir gerekçe.
Hiç dışarı çıkamıyor musun?Bende bu yuzden guvenemıyorum zaten
Kayınvalıdemlerle gorusmuyoruz annemler baska ıldeler bırakabılcegım bırılerı yok malesef.Aslında cıkıyorum bebekle de ama suan hasta yıne cıkabılırım ama İzmirde kemeraltı,alsancak taraflarında guzel abıyeler var fakat ben İzmirin diğer ucunda menemen tarafındayım 3 vesaıt oralara gıtmemHiç dışarı çıkamıyor musun?
Yani onu da geçtim de eve kapanıyor gibisin.
Bu senin psikolojini bozar.
Bebeği birine bırakıp biraz hava alırsan eminim bulursun bir şeyler.
3 tane lazım hepsıne aynı kısıler gelecek.3 alma sende
2 tane al emin olduğun yerden, iadede mümkün olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?