• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram butiği işleten varmı?

thesmurfs1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
42
15
88
Merhaba,
Kendi el emeği takılarım için Instagram hesabı açtım.herhangi bir takipçi satın alma işlemi yapmak istemiyorum.organik olarak büyüsün hesabım istiyorum.
Instagram butiği işleten başka arkadaşlar varmı? Özellikle büyüme ve satış arttırma ile ilgili tavsiyelere ihtiyacım var:kahve:

Fotoğrafçılık sayfam var 2015 ten beri yapıyorum. İnstagram güzel bir satış mecrası. 🙏🏻 en önemlisi kurumsal gösteren bir marka, kurumsal görseller, sponsorlu reklamlar ve tabiki fenomenlere reklam ve çekiliş tekliflerinde bulunmak. Bu sayede kısa sürede büyürsünüz.☺️

Fotoğrafçılık sayfam var 2015 ten beri yapıyorum. İnstagram güzel bir satış mecrası. 🙏🏻 en önemlisi kurumsal gösteren bir marka, kurumsal görseller, sponsorlu reklamlar ve tabiki fenomenlere reklam ve çekiliş tekliflerinde bulunmak. Bu sayede kısa sürede büyürsünüz.☺

Çok teşekkür ederim 😊 bir logo hazırladım kendime ve görseller konusunda imkanım olduğunca kaliteli hazırlıklar yapıyorum. Ancak şuan isimden ayrıldığım için reklam butcem yok maalesef. Fenomenler e para verebilecek durumda değilim:(

Çok teşekkür ederim 😊 bir logo hazırladım kendime ve görseller konusunda imkanım olduğunca kaliteli hazırlıklar yapıyorum. Ancak şuan isimden ayrıldığım için reklam butcem yok maalesef. Fenomenler e para verebilecek durumda değilim:KK43:

Anladım. O zaman biraz daha 10k 20k sayfalara mesajla destek isteyebilirsiniz. Girişken olursanız iyi niyetli insanlara denk gelebilirsiniz reklam için :)

Back