Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cancan55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
137
36
48
40
Merhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?

Son düzenleme:
Neden beğenmesin ki instagram zaten milletin birbirlerinin fotograflarini begendigi bir yer acikcasi biraz hassas düşünüyorsuzn
Yanı şöyle beğendiği kızlar gayet hoş ve dikkat çeken kızlar. Kızların tekli fotolarını beğeniyo. Diyelim ki kız bi ark.iyle foto atmış onu beğenmiyo.

Ben şahsen karşımdaki adamın beğenilerini dikkate alırım. Hangi tipleri beğeniyor nasıl sayfalarda like atıyor ona göre zamanımı boşuna ona buna sarkan birine harcamazdım.
Diğer yandan seni ekledi diye de yasaklı listesine alınmadı sonuçta birşey bile değilsiniz adam istediği gibi davranır.
Ama başta hoşuna gitmeyen şeyler varsa hiç bulaşma bile.

Yanı şöyle beğendiği kızlar gayet hoş ve dikkat çeken kızlar. Kızların tekli fotolarını beğeniyo. Diyelim ki kız bi ark.iyle foto atmış onu beğenmiyo.
Anladim ne demek istediginizi. Size bi adım atmamıs hayatinda biri olmayan erkek icin normal begeniler acikcasi ha oldu diyelim sizle bi yola girdi rahatsiz oldugunuzu dile getirirsinizde bu bile aslinda biraz kısıtlayıcı erkek icin

Sizin sevgiliniz bile değil ki adam. Yani çekici kızları da beğenmesi normal. Kızların tekli fotolarını beğenme detayından ne çıkarmamız gerektiğini anlamadım.

Aranızda instagram takibi dışında bir iletişim oldu mu ki, boşa zaman kaybetmek gibi bir endişeniz var?

Hayır olmadi. Bu ekleme olayından sonra biraz hoslaniyo mu fln diye ümitlendim.
Önceki konumda da anlattım. Ondan hoşlandığım için pek başkalarına bakamıyorum

“Boşa mı zaman kaybediyorum” derken ilişkiniz var mı o kısmı anlayamadım?
Belki arkadaşlarıdır?

Aranızda ask yok sevgili muhabbeti yok bir şey yok sadece takibe almış biri
ister beğenir ister beğenmez aranızda bir şey yokken bunu sorgulamak sorun yapmak ta ne oluyor anlmadim

Maalesef ben bu çocuğa biraz taktım. Öndan bi adım gelmedi eklemek dışında. Baska kızlara like atiyo. Artık indra yi kapatıp uzaklarsam mı diyorum cok smn kaybı yasadim
Bencede zaman kaybı gıbı duruyor, dur ıkı lıke sana bes lıke buna ne bu yanı

Hayır olmadi. Bu ekleme olayından sonra biraz hoslaniyo mu fln diye ümitlendim.
Önceki konumda da anlattım. Ondan hoşlandığım için pek başkalarına bakamıyorum
Siz bakamıyorsunuz ama karşı tarafta öyle birşey yok, olsa iletişim kurardı bir ay içerisinde.

Kimi beğenip beğenmediği sadece kendini ilgilendirir şu durumda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X