Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum
dünyanın en boş işi ile uğraşıyorsunuz ama yine de bi tavsiye vereyim. kişiyi engelleyin, hikayenin üzerinden 24 saat geçince engeli kaldırın. geçmiş hikayelere bakanlar görünmüyor malum.
Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum