• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram acil

Yani o tanıdığı girmeyecek mi başkasının hesabına gizli bir şekilde?

Ben önce başkasında şifre var sandım bir iki yorum okuyunca yoksa kendi şifreyi biliyor da girip kendi baktığını mı engelleyecek diye geldi aklıma 🤣

Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Arkdaslıktan cıkarmak istemiyorsanız
Hikayenizi gizleyin
Ayarlardan
Sevmediğiniz kızı niye eklediniz o da ayrı konu

Z

Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum

dünyanın en boş işi ile uğraşıyorsunuz ama yine de bi tavsiye vereyim. kişiyi engelleyin, hikayenin üzerinden 24 saat geçince engeli kaldırın. geçmiş hikayelere bakanlar görünmüyor malum.

Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Story ayarlarında görmesini istemediğiniz kişileri işretleyebiliyorsunuz. Kız bi daha göremez storyle.

Back
X