Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu yapamiyorum cok yakin bir akraba herseyini gizledim.engelleyin
Onu yapamiyorum cok yakin bir akraba herseyini gizledim.
Zaten bakmis artik bakanlardan silseniz ne olacakti ki? Silemezsiniz sadece engellerseniz artik hikayenizi goremez
Çok yakın bir akraba engellemek istemiyorum ama hikayeye bakanları silmenin bir yolu var mi ?Bu kadar Dert Sorun edeceksen Neden paylaşım yapıyorsun ? Direk engelle gitsin..
Bakan kisiyi ayni hikaye icin silemezsiniz.Silseniz ne olacak bakmis artik. Ancak hikayelerinize engelleyebiliyorsunuz.Hikayeyeye engelleyin bundan sonra bakamasinÇok yakın bir akraba engellemek istemiyorum ama hikayeye bakanları silmenin bir yolu var mi ?
Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorumHikayeye bakanlardan sildiğinizde bakmamış mı olacak yani![]()
Geçici bi süre engelleyin bi günlüğüne hikaye silinene kadar başka çözümü yok. Ben de birinin hikayesine yanlışlıkla baktım hemen engelledim ki beni göremesin diyeZ
Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum
Bir sonraki hikayeyi görmemesini engellemek için hikâye 3nokta var oraya tikla hikaye ayarlarindan onu engelleKızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Hikayene bakanlarda uzerine basili tut gizle diyo hikayeni gizle ondabKızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Ne kadar yanlış yapmak istediğiniz, izni olmadan başkasının hesabına girmeyi düşünüyorsunuz birde.Z
Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum
Konuyu kendi adınıza açmışsınız ama gerçek farklı.Z
Ne kadar yanlış yapmak istediğiniz, izni olmadan başkasının hesabına girmeyi düşünüyorsunuz birde.
Alt üstü bir fotoğraf, bakmış olsanız ne olur? Bu kadar büyütmeyin.
Yani o tanıdığı girmeyecek mi başkasının hesabına gizli bir şekilde?Başkasının hesabına girmek istemiyor konu sahibi.Onun şifresini bilen bir tanıdığım var o benim hikayeyi gördüğümü görmesin istiyorum diyor böyle anlamıştım ama galiba şifreyi biliyor kendi baktığını engelleyecek öyle mi![]()