• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram acil

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
668
53
Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum

Bu kadar Dert Sorun edeceksen Neden paylaşım yapıyorsun ? Direk engelle gitsin..

Malesef şuan yapacak bir şey yok hikayeyi paylaşmadan önce onun görmesini engelleyebilirdin ama

Z
Hikayeye bakanlardan sildiğinizde bakmamış mı olacak yani😬
Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum

Z

Tabi ki bakmamış olmaz ama söyle anlatiyim dün ikimizde hikaye paylaşmışız benim hikayem onunkinden önce paylaşılmış o benim hikayeme bakmamış ben onun hikayesine bakmış oldum bunun şifresini de bilen bir tanıdığım var o baktığımi görmeden silmek istiyorum
Geçici bi süre engelleyin bi günlüğüne hikaye silinene kadar başka çözümü yok. Ben de birinin hikayesine yanlışlıkla baktım hemen engelledim ki beni göremesin diye

Kızlar merhaba dün instagramdan bir hikaye paylaştım sevmedigim biri bakmış hikayeme o kızı hikayeye bakanlardan silmenin bir yolu var mi ? acil cevaplarinizi bekliyorum
Bir sonraki hikayeyi görmemesini engellemek için hikâye 3nokta var oraya tikla hikaye ayarlarindan onu engelle

Hikayene bakanlarda uzerine basili tut gizle diyo hikayeni gizle ondab

Z

Ne kadar yanlış yapmak istediğiniz, izni olmadan başkasının hesabına girmeyi düşünüyorsunuz birde.

Alt üstü bir fotoğraf, bakmış olsanız ne olur? Bu kadar büyütmeyin.

Z

Konuyu kendi adınıza açmışsınız ama gerçek farklı.
Yapmak istediğiniz çok ayıp.

Ne kadar yanlış yapmak istediğiniz, izni olmadan başkasının hesabına girmeyi düşünüyorsunuz birde.

Alt üstü bir fotoğraf, bakmış olsanız ne olur? Bu kadar büyütmeyin.

Başkasının hesabına girmek istemiyor konu sahibi.Onun şifresini bilen bir tanıdığım var o benim hikayeyi gördüğümü görmesin istiyorum diyor böyle anlamıştım ama galiba şifreyi biliyor kendi baktığını engelleyecek öyle mi 🙄🙄

Başkasının hesabına girmek istemiyor konu sahibi.Onun şifresini bilen bir tanıdığım var o benim hikayeyi gördüğümü görmesin istiyorum diyor böyle anlamıştım ama galiba şifreyi biliyor kendi baktığını engelleyecek öyle mi 🙄🙄
Yani o tanıdığı girmeyecek mi başkasının hesabına gizli bir şekilde?

Back
X