- 18 Nisan 2024
- 15
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi kartanesi9090
-
Pardon da takmakla ne ilgisi var adam bNa hiç instegram kullanmıyorum dedi sizin kadar biz de biliyoruz yoksa bazı şeyleriBu sosyal medyaya bu kadar takan insanları gördükçe hayret ediyorum. Takmışsınız bir instagram şu bu diye. Ya ekrandan uygulamayı kaldırmış arka planda çalışıyor belli ki. Demek ki ya aşırı tepkilerinizden ya da bir şeyler çevirdiği için sizden saklıyor. Bunu anlamamak imkansız.
Evet aynen o tarzdaydi gelen mesajbilirkişi geldi.
hesaba uzun süre giriş yapmayınca (hesap deaktive edilmediyse) email geliyor. bilmiyorum benim takip ettiğim kimse olmadığı için mi öyleydi ama hep de olmadık kişiler hakkında “x, y, z paylaşım yaptı” gibi postalar geliyor. her gün giriyor olsa email gelmezdi
Mailini nerden buldunuz? Kocanız mı sevgiliniz mi? Sevgiliyse yalan söylemiş işte postalayın gitsin.Pardon da takmakla ne ilgisi var adam bNa hiç instegram kullanmıyorum dedi sizin kadar biz de biliyoruz yoksa bazı şeyleri
Icini dişini anlamadan neden postalayim pardon da,belki spam vsMailini nerden buldunuz? Kocanız mı sevgiliniz mi? Sevgiliyse yalan söylemiş işte postalayın gitsin.
Arkadaşlar iyi akşamlar
Bir telefonda instegram uygulaması yoksa yani silindiği ve kullanılmadığı söyleniyorsa
O kişinin mail adresine şu şu kişi paylaşım yaptı diye mesaj gelir mi bilenler yazabilir mi emin olmam lazım benim için çok onemli
Uygulama olmadığı halde mi geliyordu yoksa uygulamayı kullanıyor muydun canimEvet geliyor ayarlarına bağlı.
Benim eskiden kullandığım instanın herşeyi mail olarak geliyordu. Felanca resim ekledi, felanca yorum yaptı vs vs.
Ayarlara bakınca görürsün zaten.
Benim kocama gelse haberim bile olmaz çünkü güveniyorum bakmıyorum kontrol etmiyorum. Demek ki siz güvenmiyorsunuz niye güvenmediğiniz hep arkasını kontrol edeceğiniz biriyle olmak istiyorsunuz. Olun sonra böyle yersiniz birbirinizi. Madem spam kendisine sorun. A bak spam gelmiş diye ama çünkü siz de güvenmiyorsunuz, yalan söyleyeceğinden eminsiniz.Icini dişini anlamadan neden postalayim pardon da,belki spam vs
Uygulama olmadığı halde mi geliyordu yoksa uygulamayı kullanıyor muydun canim
Belki tesadüfen görüşümdür...Benim kocama gelse haberim bile olmaz çünkü güveniyorum bakmıyorum kontrol etmiyorum. Demek ki siz güvenmiyorsunuz niye güvenmediğiniz hep arkasını kontrol edeceğiniz biriyle olmak istiyorsunuz. Olun sonra böyle yersiniz birbirinizi. Madem spam kendisine sorun. A bak spam gelmiş diye ama çünkü siz de güvenmiyorsunuz, yalan söyleyeceğinden eminsiniz.
Zor hayatı seçiyorsunuz evlenince de “bekarken böyle değildi yaaaağğv” diye kendinizi kandırıyorsunuz
Teşekkür ederim canım cevabın için öyle kafam karıştı ki inan kullanmadanbenim yıllardır girmediğim şifrelerini unuttuğum hesaplarım adına mailden bildirim geliyo şu kişileri takip edin vs diye
bende instagram uygulaması var ama şu an kullandığım hesap açık ona rağmen eskiden şifresini unuttuğum hesaplardan mail geliyo tabi eğer hesapları dondursaydım gelmezdi ama direk çıkış yapıp sonra şifreyi unutttuğum için mailler gelmeye devam ediyor eminim merak etmeyinTeşekkür ederim canım cevabın için öyle kafam karıştı ki inan kullanmadan
Gelmez demiş çoğu kisi
benim yıllardır girmediğim şifrelerini unuttuğum hesaplarım adına mailden bildirim geliyo şu kişileri takip edin vs diye
Yani şöyle bu kişi önceden kullandım ama dondurdum dedi Bana canım demekki doldurmamışbende instagram uygulaması var ama şu an kullandığım hesap açık ona rağmen eskiden şifresini unuttuğum hesaplardan mail geliyo tabi eğer hesapları dondursaydım gelmezdi ama direk çıkış yapıp sonra şifreyi unutttuğum için mailler gelmeye devam ediyor eminim merak etmeyin
Aynen zamanında iş için açmıştım yıllardır girmemiştim, bir baktım bir sürü mailbenim yıllardır girmediğim şifrelerini unuttuğum hesaplarım adına mailden bildirim geliyo şu kişileri takip edin vs diye
Sence gelir mi ? Sen gitmedigin bir yerde görülebilir misin ?Arkadaşlar iyi akşamlar
Bir telefonda instegram uygulaması yoksa yani silindiği ve kullanılmadığı söyleniyorsa
O kişinin mail adresine şu şu kişi paylaşım yaptı diye mesaj gelir mi bilenler yazabilir mi emin olmam lazım benim için çok onemli
Gelmez sanırım canımSence gelir mi ? Sen gitmedigin bir yerde görülebilir misin ?
Evet alınıyor mail. Seçiliyor bildirim söyle gelsin böyle gelsin diye.İnstagram hesabı aktifse gelebilir, telefonda uygulama silinmiştir ama hesap aktiftir. Bu da saçma oluyor zaten, kullanmıyorsan komple kapatırsın.
Ama hesap aktif değilse gelmez.
Bir de Instagramdan mail alıyor muyduk ya, hep bildirim aldığım için dikkat etmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?