• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlik olmemis!!!!

prematurem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
1.186
10
0
Fransa
Hep kotu insanlardan yakinirken ne iyi insanlarda var deriz.... Gorumcemin kocasi beyin kanamasindan dolayi vefahat etti... Kisa bir sure once... Esim bassagligina turkiyeye gitti hayirlisiyla bu gece donuyor....
Bir olay sayesinde cok mutlu oldum... Teyzem iyilik melegim kendisi almanyada yasiyor doktor.... Oda enistenin vefatini bigun duymus birkac saat once beni aradi, bas sagligi diledi...saolsun...

Gorumcemin esinin durumunu bilgi almak icin tibbi olarak teyzemi aramistim gorumcemin nasil iyi biri oldugunu 6 cocugu oldugunu maddi durumu iyii olmasada gonlunun cok zengin oldugunu anlatmistim...

Neyse konuya gireyim teyzem telefonda cocuklarin okuyup okumadigini sordu bende anlattim liseye giden cocugu ilde bir okula gidiyor digerleri orta ogretim felan teyzemin demesi en cok hangisi okumak istiyorsa terslerinde basarili okuma istegi olani taki meslegini eline alincaya kadar a dan z ye butun masraflari bana ait butun masraflarini karsilicam yatili okusa bile...

okadar cok sevindimki kizlar anlatamam.... Esim gecenlerde sigortadan felan bahsetti konuyu cok anlamasamda... Sigortasi olursa gecil konusunda dahada rahat eder demisti... Teyzemde eger sigorta icin onceden bir odeme yapilirsa onlarida karsilicam yeterki o cocuklar okusun... Teyzem yeni doktor oldu oyle ucuk ucretlerde calismiyor normal devlet hastanesinde doktor almanyanin normal belirli ucretinde calisiyor...

Gorumcemin adini bile bilmez hic gormedi bir kez bile konusmadi telde.... Ama onun icin yardima muhtac bir insan icin birsrylere caba gostetmesi cok mutlu etti utanmasam aglicaktim okadar duygulandim....
Allah bize guc verdikce bizde destek cikacagiz o cocuklari boynu bukuk gorumcemin perisan olmasina izin vermicez allahin izniyle....

Herkes boyle duyarli olsa yanindaki yoksula muhtaca yardim etse.... O cocuklar eve iki kurus faydam olsun diye okulunu hayatini mahfetmesinler....Teyzeme tesekkur ediyorum allah ne muradi varsa versin...

Allah teyzenin birini bin etsin.. ellerinden ayaklarından öperim!

o konunuzuda okumustum tekrar basiniz sagolsun..
teyzenize masallah gercekten.. allah razi olsun ondan.. nekadar güzel birsey..
cok duygulandim..

İnsanlıktan nasibini almış teyzen.

Çoğu kişiye örnek teşkil edecek bi davranış sergilemiş tebrik ederim duyarlılığından ötürü.

Senin de başı sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin.Kalanlara sabr versin.

Hep kotu insanlardan yakinirken ne iyi insanlarda var deriz.... Gorumcemin kocasi beyin kanamasindan dolayi vefahat etti... Kisa bir sure once... Esim bassagligina turkiyeye gitti hayirlisiyla bu gece donuyor....
Bir olay sayesinde cok mutlu oldum... Teyzem iyilik melegim kendisi almanyada yasiyor doktor.... Oda enistenin vefatini bigun duymus birkac saat once beni aradi, bas sagligi diledi...saolsun...

Gorumcemin esinin durumunu bilgi almak icin tibbi olarak teyzemi aramistim gorumcemin nasil iyi biri oldugunu 6 cocugu oldugunu maddi durumu iyii olmasada gonlunun cok zengin oldugunu anlatmistim...

Neyse konuya gireyim teyzem telefonda cocuklarin okuyup okumadigini sordu bende anlattim liseye giden cocugu ilde bir okula gidiyor digerleri orta ogretim felan teyzemin demesi en cok hangisi okumak istiyorsa terslerinde basarili okuma istegi olani taki meslegini eline alincaya kadar a dan z ye butun masraflari bana ait butun masraflarini karsilicam yatili okusa bile...

okadar cok sevindimki kizlar anlatamam.... Esim gecenlerde sigortadan felan bahsetti konuyu cok anlamasamda... Sigortasi olursa gecil konusunda dahada rahat eder demisti... Teyzemde eger sigorta icin onceden bir odeme yapilirsa onlarida karsilicam yeterki o cocuklar okusun... Teyzem yeni doktor oldu oyle ucuk ucretlerde calismiyor normal devlet hastanesinde doktor almanyanin normal belirli ucretinde calisiyor...

Gorumcemin adini bile bilmez hic gormedi bir kez bile konusmadi telde.... Ama onun icin yardima muhtac bir insan icin birsrylere caba gostetmesi cok mutlu etti utanmasam aglicaktim okadar duygulandim....
Allah bize guc verdikce bizde destek cikacagiz o cocuklari boynu bukuk gorumcemin perisan olmasina izin vermicez allahin izniyle....

Herkes boyle duyarli olsa yanindaki yoksula muhtaca yardim etse.... O cocuklar eve iki kurus faydam olsun diye okulunu hayatini mahfetmesinler....Teyzeme tesekkur ediyorum allah ne muradi varsa versin...

Cok duygulandım yaaaa:((((((( walla gozlerım doldu ısallah o cocuklarnokurda yuzunuzu kara cıkarmaz

ben böyle şeylere hemen ağlarım.gözlerim doldu bile...işte insanlıktan nasibini almış...teyzen böyle yapıyo ya...bereketde olur,işleri yolunda da olur...allah razı olsun...allah işlerini rast getirsin...

Her iki cihanda ferahlık diliyorum Teyzenize..
Görümcenize de Allah sabırlar versin..yardımcısı olsun...

Görümcenize Allah sabırlar versin.Başınız sağolsun.
Teyzen de duyarlı ve vicdanı olan bir insan olarak bu duruma göz yummamış ne güzel.
İnsanlıktan nasibini almış bir kişi.

o konunuzuda okumustum tekrar basiniz sagolsun..
teyzenize masallah gercekten.. allah razi olsun ondan.. nekadar güzel birsey..
cok duygulandim..
Tesekkurler allah bin kere razi olsun...
İnsanlıktan nasibini almış teyzen.

Çoğu kişiye örnek teşkil edecek bi davranış sergilemiş tebrik ederim duyarlılığından ötürü.

Senin de başı sağolsun.Rabbim mekanını cennet eylesin.Kalanlara sabr versin.
Cok tesekkur ederim allah ailesine sabir versin...
Cok duygulandım yaaaa:((((((( walla gozlerım doldu ısallah o cocuklarnokurda yuzunuzu kara cıkarmaz

Teyzem ilk soylediginde bende cok duygulandim ozellikle hic tanimadigi halde boyle yardimlarina kosmasi insss cocuklarda okur teyzemde bir omur boyu bunun gururuyla yasar vatanina milletine hayirli evlat yetistirdigi icin...

ben böyle şeylere hemen ağlarım.gözlerim doldu bile...işte insanlıktan nasibini almış...teyzen böyle yapıyo ya...bereketde olur,işleri yolunda da olur...allah razı olsun...allah işlerini rast getirsin...
Inss canim inss teyzem herseyden once bir arkadas gibi.... Hep hayali turkiyede belirli zamanlarda yardima muhtac ihtiyaci olanlara ucret almadan muayene etmek inss bu hayalide gercek olur....

Allah geride kalanlara sabir versin...

Esim dondugunde onada anlattim teyzrmin soylediklerini hem sasirdi hem cok mutlu oldu ... Ama ablama hemen boyle birsey deme dedi bekle biraz zaman gecsin acilari hafiflesin zamani geldiginde soylersin.... Simdi soylersen belki kendini ezik yoksun hosseder dedi... Bende kararsiz kaldim ne zaman soylim teyzemde haber bekliyor....

görümcene Allah sabir versin,

Rabbim kimseyi babasiz annesiz birakmasin(amin)

teyzeniz kadar sizind kalbiniz cok güzel arkadasim,

Allah insallah bunun mukafatini iki cihanda verir ikinizede

Allah razi olsun....

Görümcenize Allah sabırlar versin.Başınız sağolsun.
Teyzen de duyarlı ve vicdanı olan bir insan olarak bu duruma göz yummamış ne güzel.
İnsanlıktan nasibini almış bir kişi.

Tesekkurler canim.... Evet teyzem kendi gibi kalbi guzel insan... Elinden geldigi kadar cok yoksul ulkelere yardimda bulundu... Hele benim en buyuk maneviyatim.... Kardes kardese yardim etmek istemezken o adini bile bilmedigi insanin yardimina kosuyor.... Buna goz yummak istemedi... Yaptigi hayir isi tam hakettigi yeri buldu... Keske herkes duyarli olsa bir muhtacin elinden tutsa....

görümcene Allah sabir versin,

Rabbim kimseyi babasiz annesiz birakmasin(amin)

teyzeniz kadar sizind kalbiniz cok güzel arkadasim,

Allah insallah bunun mukafatini iki cihanda verir ikinizede

Amin canim cumlemizinkini...n insss allah bize o gucu verdikce esimle elimizden gelen her yardimi yapacagiz.... O cocuklar yoksullugu gormesinler aksam ne yiyecegiz diye dusunmesinler tek dertleri bu sinavlarimizi nasil basaracagiz diye dusunsunler.... Yeterki o cocuklar okuyup meslek szhibi olup yarinimiz ne olacak korkusuyla yasamasinlar....

öncelikle başınız sağolsun
dediğiniz gibi insanlığın ölmedğini görmek umut veriyor

Ne güzel, allah teyzenden razı olsun. Elleri dert görmesin.
Burda çoğu zaman kötü hadiseler okuyoruz, böylelerini de görmek içimizi rahatlatıyor.

başınız sağolsun öncelikle..zor ama umut verici duygular peş peşe yaşanmış ne güzel..
eli vicdanında insanlar var hala dedirtiyor ve örnek oluyor..Allah kalanlara sabır ve sağlık versin..

Back
X