- Konu Sahibi RagnarLodbrok
-
Geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallahGeçmiş olsun. Karaciğer problemim var. Hap kullanamam muhtemelen zaten.
Valla kötü görünse zaten sürmem. Önem veriyorum görüntüye çünkü. Ben de ilk defa yaşadım. Anlamadım neden. O ojeyi sonra elime de kullanmıştım. Sıkıntı olmadı ama atıcam evet.Sürekli oje sürmek tırnak rengini değiştirir ancak sağlığına zarar verdiği anlamına gelmiyor. Tırnak uzadıkça zaten alttan hava alıyor.
Hiçbir zaman ojesiz gezmem bir kere böyle sorun yaşamadım. Şık olmak uğruna bozulanın üstüne üstüne sürerseniz böyle oluyor demekki… ayrıca eskiyenin üstüne sürünce nasıl güzel görüntü olabilir kiojeyi de atın muhtelemen tırnağınızdan da şişeye geçmiştir
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah
Yok hiçbi şikayetim. Takıntılı bi insanım. Normalde kimse sallamaz bunu ama ben istemediğim için dibimde bitti.Renk değişimi sadece mantar da olmuyor. Kenarlarda batma var mı?
varsa eğer teşhisiniz ne?Renk değişimi sadece mantar da olmuyor. Kenarlarda batma var mı?
Geçmiş olsun. Ben mantar değildir ama bi sorayım diyerek gittim. Dün gece farkettim. Adam mantar dediAile doktoruna bari gitseydiniz. Mantara benzeyen başka bir şey de olabilir neticede.
Bana da geçen kış olmuştu. Aile doktoruma gittim, tipik tırnak mantarı dedi. Ojemsi bir ilaç verdi, bir de sprey yazdı.
İlacın üstünde zaten hangi aralıklarla uygulanacağı yazıyordu. Törpüyü yaptım, ilacı sürdüm, spreyi yatmadan sıkıyordum.
Sonra bayağı azaldı. Burada birinden duymuştum çay ağacı yağı iyi geliyor diye. Tedavi bitiminde tekrarlamasın diye onu da sürdüm bir süre. Şimdi geçti, hiç yok. Ama tedavisiz yağ falan sürmenizi önermem.
Tamam ama doktora gidin bence. Pazartesi aile hekiminize bile gitseniz olur.Geçmiş olsun. Ben mantar değildir ama bi sorayım diyerek gittim. Dün gece farkettim. Adam mantar dedibi umut değil der sanmıştım.
Teşhis mi koyacağımı sandınız? Sağ tarafı kızarmış gibi duruyor.. Batma varsa o ilaç geçirmez..varsa eğer teşhisiniz ne?
Belki başınıza gelmiştir, tesadüfen benim de kenarları kızarmıştı bugün batma gibi.Teşhis mi koyacağımı sandınız? Sağ tarafı kızarmış gibi duruyor.. Batma varsa o ilaç geçirmez..
Çok uzun süreli oje kullanımında tırnak da sararma oluyor belki de hiçbir şey yok ama Dr görse iyi olur içiniz rahat eder.Yok hiçbi şikayetim. Takıntılı bi insanım. Normalde kimse sallamaz bunu ama ben istemediğim için dibimde bitti.
Belki başınıza gelmiştir, tesadüfen benim de kenarları kızarmıştı bugün batma gibi.
Siz ne anladınız ki? Herkes ne kadar gergin
Tespit demeliydim sanırım.Size nasıl bir şey gibi geldi demek yerine teşhisiniz ne deyince bir savunma ihtiyacı hissettim kendimi.
Batma için mantar ilacı iyi gelmiyor 6 sene batık ile uğraştım. Çok fazla Dr gezip tedavi uygulandı.Eğer batığınz yeni ise kenarlarını sürekli törpüleyip araya pamuk koyun Dr da ilaç verir onu da uygularsınız. O şekilde hafifliyor.
Çünkü doktor 500 tl. Ve devlet için de cumartesi.Doktor yerine neden eczacı?
Yok seneye kadar sürmem ojeHanımefendi çok ekstrem bir insansınız :d ama gerçekten tedavi esnasında oje sürmeyin :d
Aynen öyle yapayım. Teşekkürler.Tamam ama doktora gidin bence. Pazartesi aile hekiminize bile gitseniz olur.
Dün tırnak pensiyle ölü derileri temizlemiştim de ondan kırmızı görünüyor olabilir.Teşhis mi koyacağımı sandınız? Sağ tarafı kızarmış gibi duruyor.. Batma varsa o ilaç geçirmez..
Geçmiş olsun. Peki günlük yaşamınız nasıl geçiyor? Ayağınıza mutlaka değiyorsunuzdur? Giysilerinizi dezenfekte ediyor musunuz? Bi şey değse ayağınıza tavrınız noluyor?Sol ayağım tamamen tırnak mantarı var . Şimdiye kadar hiç kimseye bulaşmadi ayni çorap ve terliği kullanınca geçer öyle başkasına temas edince geçmez hemen.korkmayin . Fotoğrafa baktım mantar gibi değil uzayınca geçer diye düşünüyorum çünkü çok büyük renk de yok. Streçe sarmayin yani o kadar da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?