- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
- Konu Sahibi RagnarLodbrok
Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilirÇünkü doktor 500 tl. Ve devlet için de cumartesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilirÇünkü doktor 500 tl. Ve devlet için de cumartesi.
Tırnak mantarı için acile gidilmez bence.Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilir
Teşekkür ederim. Normal yaşıyorum aslında bir fark yok. Tabiki dokunuyorum, dokununca geçmiyor merak etmeyin elinize geçmez.giysilerimi dezenfekte etmiyorum veba değil bu ya korkmayın bu kadar. Çorabınızi paylaşmayın yeterli . Benimki çok ileri derecede tırnaklar vs uzamiyor gibi .ama yinede geçmedi kimseye çok kalabalık bir ailedeyim kız kardeşlerime bile geçmedi rahat olun lütfen. Sizede çok geçmiş olsunGeçmiş olsun. Peki günlük yaşamınız nasıl geçiyor? Ayağınıza mutlaka değiyorsunuzdur? Giysilerinizi dezenfekte ediyor musunuz? Bi şey değse ayağınıza tavrınız noluyor?
Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilir
Bence acil doktorları bu sebeple gitsem kovalarlar. Çünkü görüntü dışında hiçbi şikayetim yok.Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilir
En güzel yorum. Çok teşekkür ederim. Allah şifa versin.Teşekkür ederim. Normal yaşıyorum aslında bir fark yok. Tabiki dokunuyorum, dokununca geçmiyor merak etmeyin elinize geçmez.giysilerimi dezenfekte etmiyorum veba değil bu ya korkmayın bu kadar. Çorabınızi paylaşmayın yeterli . Benimki çok ileri derecede tırnaklar vs uzamiyor gibi .ama yinede geçmedi kimseye çok kalabalık bir ailedeyim kız kardeşlerime bile geçmedi rahat olun lütfen. Sizede çok geçmiş olsun
Çok teşekkürler. Fotoğrafla gerçek aynı. Hatta fotoğraf daha kötü görünüyorAyaklar terlemeye meyilli olduğu için mantar ihtimali yüksek oluyor . Eller de oran daha düşük .
Fotoğraftan pek anlamadım . Yok gibi duruyor ama siz daha iyi bilirsiniz . Fotodan net görünmüyor olabilir .
Geçmiş olsun . Sakin olun . Ne hastalıklar var . Bu ufak bişey öyle düşünün . Tedavinizi olun . Gerisini yok sayın .
Tabiki değil kuzum ama eczacidan daha güvenilir yönlendirir bir çözüm sunarAcil doktoru tirnak mantari için değildir bence. Para ödememek ve sira beklememek icin acile gidilmez.
Görselleri sonradan gördüm de kötü değil ki, yani benm ki daha kötüydü en azıdnan hemen de geçti, stres yapmayın, geçmiş olsun tekrarGeçmiş olsun. Karaciğer problemim var. Hap kullanamam muhtemelen zaten.
Çorap giymeniz yeterli geçmiş olsun takılacak bir şey değil Allah beterinden korusunMerhaba arkadaşlar yaz boyunca şık görünmek uğruna ara vermeden ayak tırnaklarımda oje vardı. Olacak ya dün tazeleyeyim ojelerimi diye çıkardığımda ayak baş parmaklarımdaki tırnaklarda uç kısımda kahve-sarı arası leke oluşmuştu. Uzun süre havasız kaldığı için diye düşünürken mantar ihtimali ile sarsıldım(mantarfobiğim) Bugün eczacıya danıştım ve mantar olduğunu söyledi. Tırnak törpüleme ve jila sürme işlemini anlattı. İlk defa başıma geldiği için çok cahilim. Googledan araştırdığımda(araştırmaz olaydım) çok bulaşıcı vs diyor. Okbli biriyim taktıkça taktım kafama. Deneyimli arkadaşlar sorum size bu illet gerçekten bulaşıyor mu hemen? Cüzzamlı gibi geziyorum ayağıma bırak dokunmayı resmen yok sayıyorum ayağımı. Evde bi de çocuk var hareketli. Şu an cilamı sürdüm. Bu saatten sonra hiçbi şey olmamış gibi tedavi sürecimi uygulayıp işime mi bakayım yoksa kendimi ve ayağımı karantinaya mı alayım? Delireceğim.
Bende de vardı ve ileri derecedeydi. Törpü ve cila tedavisini uygula. Her akşam uyumadan önce uygula be tarnağından tamamen mantarlı kısım yok olana kadar devam et. Geçiyor. Benim iki tırnağımda da oldu şu an yok. Tedavini aksatma ilerleyince çok ağrı yapıyor ve iğrenç görünüyorMerhaba arkadaşlar yaz boyunca şık görünmek uğruna ara vermeden ayak tırnaklarımda oje vardı. Olacak ya dün tazeleyeyim ojelerimi diye çıkardığımda ayak baş parmaklarımdaki tırnaklarda uç kısımda kahve-sarı arası leke oluşmuştu. Uzun süre havasız kaldığı için diye düşünürken mantar ihtimali ile sarsıldım(mantarfobiğim) Bugün eczacıya danıştım ve mantar olduğunu söyledi. Tırnak törpüleme ve jila sürme işlemini anlattı. İlk defa başıma geldiği için çok cahilim. Googledan araştırdığımda(araştırmaz olaydım) çok bulaşıcı vs diyor. Okbli biriyim taktıkça taktım kafama. Deneyimli arkadaşlar sorum size bu illet gerçekten bulaşıyor mu hemen? Cüzzamlı gibi geziyorum ayağıma bırak dokunmayı resmen yok sayıyorum ayağımı. Evde bi de çocuk var hareketli. Şu an cilamı sürdüm. Bu saatten sonra hiçbi şey olmamış gibi tedavi sürecimi uygulayıp işime mi bakayım yoksa kendimi ve ayağımı karantinaya mı alayım? Delireceğim.
Bi doktora godin bence eczacı tam bilemeyebilir sonuçta. Doktorun dediği şekilde de tedavinizinyaoipnönünüze bakınMerhaba arkadaşlar yaz boyunca şık görünmek uğruna ara vermeden ayak tırnaklarımda oje vardı. Olacak ya dün tazeleyeyim ojelerimi diye çıkardığımda ayak baş parmaklarımdaki tırnaklarda uç kısımda kahve-sarı arası leke oluşmuştu. Uzun süre havasız kaldığı için diye düşünürken mantar ihtimali ile sarsıldım(mantarfobiğim) Bugün eczacıya danıştım ve mantar olduğunu söyledi. Tırnak törpüleme ve jila sürme işlemini anlattı. İlk defa başıma geldiği için çok cahilim. Googledan araştırdığımda(araştırmaz olaydım) çok bulaşıcı vs diyor. Okbli biriyim taktıkça taktım kafama. Deneyimli arkadaşlar sorum size bu illet gerçekten bulaşıyor mu hemen? Cüzzamlı gibi geziyorum ayağıma bırak dokunmayı resmen yok sayıyorum ayağımı. Evde bi de çocuk var hareketli. Şu an cilamı sürdüm. Bu saatten sonra hiçbi şey olmamış gibi tedavi sürecimi uygulayıp işime mi bakayım yoksa kendimi ve ayağımı karantinaya mı alayım? Delireceğim.
Saçmalamayın lütfen. Doktor değilim ama fotoğraftaki hiç de mantar gibi görünmüyor. El tırnaklarımda bazı ojeleri çok uzun süre tuttuğumda bundan daha koyu sararmalar oluşuyor. Basbaya havasızlıktan. Sararan kısmı uzadıkça keserek atıyorum. Siz de öyle yaparsınız. Ayrıca aynı ojeyi elinize de sürmüşsünüz mantar olsa çoktan el tırnaklarınıza da bulaşmıştı (korkutmak gibi olmasın da). Mantarsa da en kötü ihtimalle ilacını kullanırsınız geçer. Kendinizi folyolayıp çöpe atmak filan biraz aşırı tepki vermiyor musunuz?yoksa kendimi ve ayağımı karantinaya mı alayım? Delireceğim.
Ağlayıp duruyorum. Okbli olmak çok zor.Saçmalamayın lütfen. Doktor değilim ama fotoğraftaki hiç de mantar gibi görünmüyor. El tırnaklarımda bazı ojeleri çok uzun süre tuttuğumda bundan daha koyu sararmalar oluşuyor. Basbaya havasızlıktan. Sararan kısmı uzadıkça keserek atıyorum. Siz de öyle yaparsınız. Ayrıca aynı ojeyi elinize de sürmüşsünüz mantar olsa çoktan el tırnaklarınıza da bulaşmıştı (korkutmak gibi olmasın da). Mantarsa da en kötü ihtimalle ilacını kullanırsınız geçer. Kendinizi folyolayıp çöpe atmak filan biraz aşırı tepki vermiyor musunuz?
Ben de OKB'liyim ama size ne yapıyorsun diyen yok mu etrafınızda? Lütfen ağlamayın. Boşuna üzüyorsunuz kendinizi.Ağlayıp duruyorum. Okbli olmak çok zor.
Acil doktorlari bunun için değildir. Şaka mı yapıyorsunuz?Anliyorum ama acil doktorları tamda bunun için var eczaneden daha guvenilir
Karantinaya gerek yok. İçiniz hiç rahat etmezse bir podoloji uzmanına görünün tedavinize bir süre devam ettikten sonra. Bebek gibi yapar ayağınızı. Hafiflersiniz.Merhaba arkadaşlar yaz boyunca şık görünmek uğruna ara vermeden ayak tırnaklarımda oje vardı. Olacak ya dün tazeleyeyim ojelerimi diye çıkardığımda ayak baş parmaklarımdaki tırnaklarda uç kısımda kahve-sarı arası leke oluşmuştu. Uzun süre havasız kaldığı için diye düşünürken mantar ihtimali ile sarsıldım(mantarfobiğim) Bugün eczacıya danıştım ve mantar olduğunu söyledi. Tırnak törpüleme ve jila sürme işlemini anlattı. İlk defa başıma geldiği için çok cahilim. Googledan araştırdığımda(araştırmaz olaydım) çok bulaşıcı vs diyor. Okbli biriyim taktıkça taktım kafama. Deneyimli arkadaşlar sorum size bu illet gerçekten bulaşıyor mu hemen? Cüzzamlı gibi geziyorum ayağıma bırak dokunmayı resmen yok sayıyorum ayağımı. Evde bi de çocuk var hareketli. Şu an cilamı sürdüm. Bu saatten sonra hiçbi şey olmamış gibi tedavi sürecimi uygulayıp işime mi bakayım yoksa kendimi ve ayağımı karantinaya mı alayım? Delireceğim.