İnsanlarla nasıl kaynaşacağım?

nehr__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
20
1
Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim ve bu sene yatay geçişle başka bir üniversiteye başlamak durumunda kaldım.Bu durum beni biraz korkutuyor yani zaten kaynaşmış insanların arasına gideceğim ve onlara yapışıyormuşum gibi bir görüntü vermek istemiyorum ama aralarda yalnız başıma kalmak da istemiyorum ve ilk bir hafta birini bulamazsam böyle devam eder gibi geliyo ve korkuyorum biraz insanlarla nasıl kaynaşıcam onlara nasıl yaklaşmalıyım acaba?Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...benneyaptımki

yaa bu bende de var biraz çekingenim çok panik yapıyorum yeni bir ortama gireceğim zaman. merak etme yaa mutlaka seni farkeden, aralarına çağıracak biri çıkar a.s.

selam canım bende bu sene ımkanlar elverırse kesın olmamakla brabber yatay gcıs yapıcammmmmm bu konu benı cok dusundurdu ve gecen sene gecıs yapmaktan vazgecırttı dıyebılırımmmmmm ,,,,,,,yada etken oldu amaaaaa zaten unıversıe ortamını bılıyosunnnnn gruplasmalar vsssss mutlaka kafana uyan bır gruba gecersınnnnn ılk bır haftadan snra belkıde eskı okulundan daha ıyı ortama kavusursunnnnnnn bız senle dertleselım bendede aynı sorun var amaaa takma bu arada hangı okula gecıs yapıyorsunnn hangısınden hangısıneeeee

sağoluna.s. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kocaman kocaman a.s.a.s.a.s.aslında stres sebebim biraz da üni. ankaraya gidiyoruz bilkente gidicem yani malum bilkentin öğrencileri meşhurbenneyaptımki kolay gelsin bize şirineciğim:1hug:...

X