Bu ne kız Türkçeyi yeni öğrenmiş gibi yazmışım. Kusura bakmayın çocuğu uyutuyorum ondanAman yok ya başka işimiz mi 3 günlük dünyada kim ne dedi düşüneceğiz. Banaa bazen sen öylemi dedin böyle mi oldu falan diyor. Bende herkes kendi totosuna baksın diyorum. Zaten ev, eş,iş ,çocuk derken aklına bile gelmiyor böyle şeyler.
Apla senden bir konu bekliyoz artık ayağının tozuyla.Merhabalar yeni üyeyim ilk yorumum.
El alem ne der ne düşünür acaba beni yanlış anlarlar mi diye düşünme zamanla tanisinlar nasıl biri olduğunu sen takacagina kafana birak onlar seni tanımaya çalışsınlar
Kayınvalide ve gorumcelerin kendi aralarında gelinleri hakkında konuşmamalari ancak onlar bir melekse mümkün olurYeni evliyim. Henüz yeni yeni eşimin ailesi ile birbirimizi, karakterlerimizi tanıyoruz kaynaşıyoruz. Ben insanların beni yanlış anlamasından, yanlış tanımasından çok çekinen bir insanım. Kayınvalidemle zaman zaman aramızda birtakım anlaşmazlıklar oluyor, fikir ayrılıkları vs. Ben mesela bu durumları kızlarına anlatıp acaba onların benimle ilgili önyargıya kapılmalarına neden oluyor mu diye çok kafaya takıyorum. Bana gelip birşey demiyorlar ama çevremde de çok şahidim bazen insanlar olayları hep tek taraflı dinleyince istemsizce o kişiyi belli bir profile oturtuyor bir süre sonra. Ben gidip görümcelerime birşey sormuyorum ki sorsam da çok politik konuşur, orta yollu davranırlar. Onlarda gelip bana bisey demiyor. Ama içimde olayları sürekli tek taraflı dinledikçe zamanla hakkımda yanlış düşüncelere kapılacaklarına dair bir çekince var.
Yok canım Allah'a şükür 4 yıl aradan sonra tekrar üye oldum olursa bir konum paylaşırımApla senden bir konu bekliyoz artık ayağının tozuyla.
Siz kendinizden emin olduktan sonra insanları önemsemeyen.Ezdirirsiniz kendinizi.İnsanlari memnun etmek zordur.Yeni evliyim. Henüz yeni yeni eşimin ailesi ile birbirimizi, karakterlerimizi tanıyoruz kaynaşıyoruz. Ben insanların beni yanlış anlamasından, yanlış tanımasından çok çekinen bir insanım. Kayınvalidemle zaman zaman aramızda birtakım anlaşmazlıklar oluyor, fikir ayrılıkları vs. Ben mesela bu durumları kızlarına anlatıp acaba onların benimle ilgili önyargıya kapılmalarına neden oluyor mu diye çok kafaya takıyorum. Bana gelip birşey demiyorlar ama çevremde de çok şahidim bazen insanlar olayları hep tek taraflı dinleyince istemsizce o kişiyi belli bir profile oturtuyor bir süre sonra. Ben gidip görümcelerime birşey sormuyorum ki sorsam da çok politik konuşur, orta yollu davranırlar. Onlarda gelip bana bisey demiyor. Ama içimde olayları sürekli tek taraflı dinledikçe zamanla hakkımda yanlış düşüncelere kapılacaklarına dair bir çekince var.
Bunu takıntı haline getirmemek lazım bence nihayetinde ağzınla kuş tutsan seni sevmemek icin çabalayan insanlar olucak heryerde. Oyuzden fırsat verenle fırsatı yakalar tanişir kaynaşirsin ama mesafesini korumak isteyenle ne yapsan zaten çizgi dışına cikamazsin o yüzden kendi cizginde yuru isteyeni beri çek istemeyeni öteye :)Yeni evliyim. Henüz yeni yeni eşimin ailesi ile birbirimizi, karakterlerimizi tanıyoruz kaynaşıyoruz. Ben insanların beni yanlış anlamasından, yanlış tanımasından çok çekinen bir insanım. Kayınvalidemle zaman zaman aramızda birtakım anlaşmazlıklar oluyor, fikir ayrılıkları vs. Ben mesela bu durumları kızlarına anlatıp acaba onların benimle ilgili önyargıya kapılmalarına neden oluyor mu diye çok kafaya takıyorum. Bana gelip birşey demiyorlar ama çevremde de çok şahidim bazen insanlar olayları hep tek taraflı dinleyince istemsizce o kişiyi belli bir profile oturtuyor bir süre sonra. Ben gidip görümcelerime birşey sormuyorum ki sorsam da çok politik konuşur, orta yollu davranırlar. Onlarda gelip bana bisey demiyor. Ama içimde olayları sürekli tek taraflı dinledikçe zamanla hakkımda yanlış düşüncelere kapılacaklarına dair bir çekince var.