İnsanları mı aşağılıyorum?

Görüşmeyi devam ettirmeyin keza her şeyleri batmış size.
Siz rahatsız olmakta haklısınız ama buda onların yaşama bakış açısı yapacak pek bir şey yok.

Aynen ben de. Hele apartmanın içinde bağıran görgüsüz ayılardan nefret ediyorum. Konu sahibi: bu insanlarla görüşme

Bir mekanda bağırarak ''fiyatlar çok yüksek'' demek de ne bileyim,ben de çok utanırdım açıkçası.
Evet bazen menüyü görünce bizim de gözümüz açılıyor fısıldayarak gülüşüyoruz falan yalan yok,ama bir daha oraya gitmiyoruz mesela ya da fiyatını tahmin ederek gidiyoruz gideceğimiz zaman.Böyle insanlarla ben takılamazdım açıkçası,yaptığınız şey aşağılamak değil bana kalırsa.

Ne o ya bir ortamda yüksek sesle konuşulmasından hiç hoşlanmam eşim bazen fiyatla ilgili takılır garsona veya iş yeri sahibine gülerek, onada derim takılma diye.oNLARla aynı ortamda olmak istemezdim

insanlari asagilamak degil bu da,
yine de yaptiginizda bir yanlislik var.
yani anlattiginiz seyler bir iki degil, baya seyden rahatsiz oluyorsunuz, peki neden gorusmeye devam ediyorsunuz ki?

Hani yazmissiniz, fiyatindan rahatsizsa kafeye gelmek zorunda degil diye,
siz de bu kisilerden rahatsizsaniz gorusmek zorunda degilsiniz.

bu sebeple bana biraz tutarsiz geldiniz.

İyi insanlar oldukları için bir de bu zamana kadar hep görmezden geldim ama son buluşmada çok gözüme battı aydınlanma yaşadım resmen

ekonomik sıkıntıları olabilir ama dışarıda kahve icmeye gidiyosan ortalama fiyatı tahmin etmelisin. Oyle görgüsüzlük yapmaya gerek yok.. siz insanları kücümsemiyosunuz haklısınız gayette

Valla bu küçümsemek ise ozaman bende küçümserim.
Cok pahali bulduysan evde sallama ic fakir .sjsj
Aman onlarla takilma sen bosver. Yada birdakine yaninda sllama cay ve 3u1 arada götür, mizirdayana cikar ver. Sicak suyada 50 kr versinler bi zahmet.d

Küçümseme değil, ait olmadığınız insanlarla arkadaşlık yapıyorsunuz hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…