- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
Hiç başınıza geldi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar tanımadığınız yani gerçek hayatta görmediğiniz kişileri sosyal medyada kabul etmezseniz ve whatsapp gibi yerlerde konusmazsaniz,telefonunuzu özel numaralara kapatirsaniz pek başınıza gelme olasigi olmuyor, bu arada ben çok defa feyk hesaplarla konuştum ama bence belli oluyor ya
Yani dediğiniz bir bakıma doğru bence burda bile erkek olup kadın hesabı açan yüzlerce kişi vardırAnonim olunan sitelerde pek belli olmuyor bence fake olup olmadığı
Yani dediğiniz bir bakıma doğru bence burda bile erkek olup kadın hesabı açan yüzlerce kişi vardır
Neden salaklık olsunGelmedi gelemez de salakmıyız canım.
İnternet aracılığıyla tanıştık eşimle, kalbimi çaldı yiğidim, o sayılır mı
İnternet üzerinden kandırılmak? Akıl karı bişey mi sizce? Başınıza gelmiş belli ki anlatın istersenizNeden salaklık olsun
Benim başıma gelmedi ama birini bir süre kandırmış gibi oldum onun pişmanlığını yaşıyorum.İnternet üzerinden kandırılmak? Akıl karı bişey mi sizce? Başınıza gelmiş belli ki anlatın isterseniz
Nasıl oldu? Duygusal açıdan mı, öyleyse hissedememenin suçluluğu olmaz sevgi içten gelir sonuçta, ama ümit mi verdiniz nasıl olduBenim başıma gelmedi ama birini bir süre kandırmış gibi oldum onun pişmanlığını yaşıyorum.
Kendisiyle yazışıyorduk boşta bulunup erkek olduğumu söyledim ilişkimiz yoktu ama sanırım o fazla umutlandıs
Nasıl oldu? Duygusal açıdan mı, öyleyse hissedememenin suçluluğu olmaz sevgi içten gelir sonuçta, ama ümit mi verdiniz nasıl oldu
Erkek olduğunuz derken napıyon bizi de mi yiyon, muneeeeeeeeeeKendisiyle yazışıyorduk boşta bulunup erkek olduğumu söyledim ilişkimiz yoktu ama sanırım o fazla umutlandı
Ergenlik döneminde yapılmış bir hata diyelim erkek ağırlıklı bir mecraydı o öyle sanınca bende devam ettirdim çok ayıp ettim galibaErkek olduğunuz derken napıyon bizi de mi yiyon, muneeeeeeeeee