• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlardan nefret ediyorum ... Kalbime, biri eliyle bastırıyor sanki .

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Galiba, yoruldum artık ...
Yavaş yavaş tükendiğimi hissediyorum.
Artık öyle nefret doldu ki içim, otobüste, pazarda, kalabalık olan her yerde insanlarla kavga ediyorum.
Sevmiyorum artık insanları. Bıktım ikiyüzlülüklerinden, menfaatçiliklerinden, çıkarcılıklarından.
Annem olmasaydı eğer ve Rabbime bu kadar inanmasaydım, hiç düşünmeden kıyabilirdim canıma ...
O kadar kaybettim inancımı insanlara karşı ...
Boncuk boncuk dökülüyor gözyaşlarım şuan. Sıcacıklar ...
Ev sıcak olmasına rağmen, sinirimden üşüyorum.
Sürekli gözümde seğirmeler. Ve göğsümün ortasında, nefes alınca acıyan bir yer var. Gerçekten acıyor, mecazi anlamda demiyorum.
Sanki biri bastırıyor. Nefes alıp , yutkunurken canım yanıyor. Açık havada bile, bir an düşüp kalacakmışım gibi hissediyorum.
Ama hiç düşmüyorum. Yolda yürürken olduğum yere oturup öylece kalmak, elimi bağrıma koyup derin nefes ala ala ağlamak istiyorum.
Çığlık atmak geliyor içimden. Bazen resmen, filmi hızlı sararlar ya, öyle oluyor. Ben duruyormuşum da insanlar geçip gidiyor gibi geliyor yolun ortasında.
Ellerim şiş sanki.
Yoruldum babamdan diyeceğim, bırak babanı annene git , ayrı eve çık diyeceksiniz. Yapamam. Buraya bunları niye yazıyorum bilmiyorum.
Sadece nasıl sakin olabilirim bilmiyorum ? Rahatlamak istiyorum.
Babam bugün , aynı evde yaşadığımız sevgilise 3- 3,5 milyar civarı bir şey aldı.
Bu para benim eğitim masrafımda olabilirdi. Ben bile babamdan bu yükte bir şey asla istemezken, isteyemezken kadın resmen bu yükte bir şey aldırdı.
Benim babam bu kadar s.lak mı ? Bu kadar mı ?
Babamı o kadar çok seviyorum ama o kadar da çok canımı yakıyor ki ... Daha kaç kere, sevdiklerim tarafından sınanacağım ?
Niye yakıyorlar ki bu kadar canımı ? Ben çok seviyorum halbuki canımı yakanları. İnsanları sevmeye korkar oldum.
Şimdi bırakıp gitsem, ne değişecek? Aklım bıraktığım yerde kalacak. Kanım, canım, nasıl atayım içimden ? Çaresi yok ki... Canımdan parça kopuyor, o derece yoruldum.
Geçen gün 1 milyar a bir şey beğendim, babama deseydim beğendim diye (altın bir şey) , "alır mıydı ?" diyorum. Almazdı, "kızım çok pahalı" derdi. Ama ya o kadına alırken niye diyemedi , "alamam" diye ? İnsanlar nasıl böyle, daha evlenmeden , sevgililerine böyle pahalı şeyler aldırabiliyorlar ? Hangi yüzle ? Bunun üstüne gelmiş eve, internetten bişeyler bakıyor almak için ve bu kadın çalışmıyor. Bizimle yaşıyor. Eve gelirken, ayaklarım geri geri gidiyor.
Geçen gün hastaneye gittim, hiçbir sorunum çıkmadı. Doktor, "çok sağlıklısın" dedi. Ama benim her yerim acıyor. Ve hastaneden çıkınca; "niye sağlıklıyım ?" diye üzüldüm , biliyor musunuz ? Çünkü, ilgi muhtaçlığından, sırf düşüncelerime önem verilsin diye hasta olmayı istedim. Bazen diyorum, "neden bu kadar güçlüyüm?" . Bunca yıldır, bir kere bile sinir krizi geçirip bayılmadım. Şöyle bir bayılsam önlerinde , üstüme titrerler mi ? Dinler mi babam beni ? Gönderir mi onu bu evden ?
Sevgi istiyorum biraz, içine soka soka sevsin biri beni. Düşüncelerime önem verilsin. İsteklerime önem verilsin. Huzuruma önem verilsin. Bendeki bu aklın, yarısı babamda yok galiba. 22 yaşındayım 47 yaşında adam, yemin ederim akıllanmadı ! Çocuk olmak istiyorum ! Bitmedi mi büyük olma sıram ?
Yalnız başıma, dilini hiç bilmediğim insanların olduğu bir kasaba da, sahil kıyısında bir ev istiyorum. Yalnız başıma yaşayım. Tv,telefon,internet hiçbir şey istemiyorum. Bütün gün , dalgaların sesini dinlemek istiyorum. Hiçbir şey yemek istemiyorum. Süslenmek, saçımı taramak istemiyorum. Uyumak istiyorum. Sonsuza kadar.
Kimse yorum yapmasa da olur, içimi dökmek istedim. Birileri beni anlasın istedim. Tek bir kişi bile anlasa yeter. Nolur dua edin, hayırlı ALLAH yolunda bir eş bulup, en hayırlı zamanda kendi yuvamı kurayım. Konumu okuduğunuzda sadece bunun için dua etseniz bile bana yeter. Anlamasanız bile. Her sabah baş ağrısıyla uyanmak istemiyorum artık.
İnsanlardan nefret ediyorum. Şu forumda bile herkese kızıyorum şu sıra. Bir gün ya dayak yiyeceğim kavga ederken, ya elimde kalacak biri otobüslerde, kalabalık yerlerde. Öyle sinirliyim ki, cama, duvara kafa atasım geliyor. Sinirden kollarımı tırnaklarımla kanattım. Saçlarımı kendi ellerimle yoldum. Komik gelir belki ... Ama engel olamadığım bir sinir ve bir nefret var içimde. Nasıl sakinleşebilirim? Kendi içimde nasıl halledebilirim bilmiyorum............... :14:

Bilmeyenler için bir önceki konum, beni daha iyi anlamanız için, tam anlamanız için ; http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-ailesiyle-ilgili-sorun-yasayanlar/506692-herkes-hakkettigini-yasarmis-5-yasinda-naptim-bunlari-hak-ettim.html

Son düzenleme:
canim ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Amin canım, amin... Sağol varlığın için.

buna rağmen babanı nasıl hala sevebiliyorsun anlamadım, şahsen ben babamdan tiksiniyorum artık onu tamamen sildim !

şimdiye kadar berbat olan hayatımın, iyi biriyle bari bundan sonra güzel geçmesini istiyorum, ve artık senin için de dua ediyorum tatlım. Büyük olma sıramız geçse artık..

buna rağmen babanı nasıl hala sevebiliyorsun anlamadım, şahsen ben babamdan tiksiniyorum artık onu tamamen sildim !

şimdiye kadar berbat olan hayatımın, iyi biriyle bari bundan sonra güzel geçmesini istiyorum, ve artık senin için de dua ediyorum tatlım. Büyük olma sıramız geçse artık..

Bilmiyorum. Ben babam, beni her gece ve her ssabah yatağıma gelip öptüğü sürece, onu sevmeye devam edicem sanırım. S.l.k bir insan olduğu için, sevgilisi gibi gerçekten kötü niyetli olmadığı için, kör olduğu için sevmeyi bırakamıyorum. Benim babam ne geldiyse başına s.l.klığından geldi. Benjamin Button gibi küçülsek keşke. Sağol canım. Allahım sana da hayırlı bir eş ve hayırlı evlatlar versin dilerim. Kurtul içinde bulunduğun kötü durumlardan inşallah.

erkeklerin bi kadının peşinden sorgusuz sualsiz gidebilecek kadar salak işte.. ama keşke o kadın annelerimiz olsaa :(( ben babamdan hiç sevgi görmedim, göreceğimi sanmıyorum. artı artık ona hiç bi minnet duygum yok, mezun olur olmaz annemi alıp başka bi şehre gidicem, halini hatrını bile sormuycam yeter yıllardır bana anneme ve abime çektirdikleri. ben de ne kin doluymuşum, patladım burda. Allah kurtarsın bizi

Öncelikle en içten dileklerimle diliyorum allah sana en hayırlı eşi ve çocukları versin inş...

Önceki konunuda şimdi okudum , yaşadıkların çok zor , yaşadıklarını aktarma biçiminden gerçekten çok okumuş kendini geliştirmiş bir kıza benziyorsun , lütfen çizgini bozma ve aynı şekilde devam et...

Yanlış anlamazsan merakımdan soruyorum neden annenle yaşamıyorsun peki ?

Allah yardımcın olsun , gönlünden geçen herşey senin olsun dilerim.

daha önceki konunu da okumuştum canım, çok etkilenmiştim ama bişi yazamamıştım , ne yazabilirdim ki ? yazsamda içini rahatlatmaz ki çünkü hergün o kadını görmek zorundasın, özür dileyerek söylüyorum babanın etrafına karşı kör olduğunu görmek zorundasın.. çokta imrendim açıkçası hala bu kadar çok sevebiliyosun babanı.. umarım hakettiğin mutluluğu yaşarsın canım..

babalar ve kız çocukları... senın konunu okuyunca benım yasadıklarım geldı aklıma babam da annemi aldattı aglattı neden bı kadın yuzunden bı kadını uzen yıne bı kadındı.. hayat bombostu benım ıcın babam bızden cok o kadın musvettesıyle ılgılenırdı.. annemden de genctı ustelık annem hergun gızlı gızlı aglar dua ederdi.. ben hep yalvarırdım senın gıbı nolur kurtar benı Allah ım yoksa verdıgın canı ben alıcam dıye mutlu bı yuvam olsun cıkıyım bu hayattan dıye.. annem cok dayanamadı akcıger kanserıne yakalandı uzuntuden kendını bıraktı.. 25 yıl emek verdıgı adam kızı yasında bı kadına gıtmıstı cunku.. annemle yalnız kaldım babam arada bır eve ugrardı cesıtlı hedıyeler alırdı hıcbırı gozum de yoktu kı ben babamı evımde ıstıyordum.. ama gelmedi babam taaki o kadın da babamı aldatana kadar parasını yıyıp ıflas ettırene kadar.. sonra döndü eve ama hıcbırsey bıraktıgı gıbı degıldi.. buyumustuk cunku.. ne benım sevgım ne annemın sevgısı saygısı bı sıgıntı gıbı yasıyordu evde.. aradan zaman gectı kabullendık onu da babamızdır dedık... unıversıteyı kazandım son senemde esımle tanıstım sanki benı anlayan tek adam oydu gormedıgım baba sevgısını onda goruyordum bazen ona baba bıle dıyesım gelıyordu herseyımle ılgılenıyordu sevgılıden zıyade baba gıbıydı dedım ya.. aılem duydu bı kac kez ıstemeye geldıler babam onunla evlenırsen benı sıl dedı.. oysa ki ben babamı yıllar önce sılmıstım sadece annemı dusunuyordum ben evlenırsem o napar.. annemle konustum uzun uzun anlattım onun benı ne kadar ıyı anladıgını bılıyordum kurtar kendını kızım ıyı bı ınsan o dedi.. daha sonra eşime kaçtım babam cok zorluk cıkardı şikayet edıcem dedi ama hıc umrumda degıldi etmedı de zaten.. hala aklımda annem vardı en azından annemın rızaını almıstım ve sevdıgım adamla beraberdım evlendım sonra ıste oyle bı dugunum oldu yarım yamalak kimsem yoktu benım tarafımdan tek ıstegım annemın gelmesıydı ama doktor sehır dısına cıkmasına ızın vermıyordu.. gelemedi.. babam benı red ettı umrumdamıydı asla.. hala da degıl.. 5 ay oldu evleneli.. şimdi çok mutluyum sadece annemi çok özlüyorum.. Allah bana bı evlat nasıp ettı ama yasamalrını ıstemedı öldüler karnımda.. 22 yasında evlat acısını tattım.. koklayamadım yawrularımı goremedım onları annemı aradım sadece onunla konustum uzulme yawrum dedi.. sen ıyı bı evlattın sana da ıyı bı evlat verır rabbım dedı.. dualarını hıc eksık etme olur mu ınan hıc ummadıgın an da karsına bı mucıze cıkabılır.. Allah ım yardımcın olsun gecıcek ınsallah

erkeklerin bi kadının peşinden sorgusuz sualsiz gidebilecek kadar salak işte.. ama keşke o kadın annelerimiz olsaa :(( ben babamdan hiç sevgi görmedim, göreceğimi sanmıyorum. artı artık ona hiç bi minnet duygum yok, mezun olur olmaz annemi alıp başka bi şehre gidicem, halini hatrını bile sormuycam yeter yıllardır bana anneme ve abime çektirdikleri. ben de ne kin doluymuşum, patladım burda. Allah kurtarsın bizi

Aynen. Zaten, aslında biraz da babam yüzünden ve hayatıma girmiş olan bir aptal yüzünden erkeklerden nefret ediyorum. Onların bu kadın zaaflarından iğreniyorum . Bu gidişle nasıl evleneceğim adama güveneceksem ? O da muamma. Olsun, konuş rahatla sende. İnsanlar böyle rahatlıyor. Benim konum, senin konun. Ne var biliyor musun ? Gidebilmen için, babanın yine böyle olması sanki hayrına. Ben , babamın beni sevdiğini bildiğim için gidemiyorum. Keşke diyorum, durum böyleyken bir de hiç sevmeseymiş beni de, ben de bunları bırakıp gitseymişim.

Öncelikle en içten dileklerimle diliyorum allah sana en hayırlı eşi ve çocukları versin inş...

Önceki konunuda şimdi okudum , yaşadıkların çok zor , yaşadıklarını aktarma biçiminden gerçekten çok okumuş kendini geliştirmiş bir kıza benziyorsun , lütfen çizgini bozma ve aynı şekilde devam et...

Yanlış anlamazsan merakımdan soruyorum neden annenle yaşamıyorsun peki ?

Allah yardımcın olsun , gönlünden geçen herşey senin olsun dilerim.

Öncelikle, hemşerimsin. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah . Dilerim senin de hayırlı eşin ve çocukların olur. Var ise,ömür boyu mutlu olun. Çizgimi bozacağımı zaten sanmıyorum çünkü gerçekten aslında ben de s.l.k kimseyi kıramayan bir tipim. Resmen aptalım bende. Ama içimdeki insanlara karşı nefreti atmam gerek. Çok agresif oldum. Yok asla yanlış anlamam. Evde köpeğim var. Onu da ben istememiştim ya bağ olur diye, şimdi de bırakamam onu dolayısıyla. Ama tek sebepte bu değil. Annemde de, annem başımı yiyor. Sürekli babamdan bahsediyor, o kadından bahsediyor. Vs vs... Yani ben anneme gidince de babamın yediği haltlardan kurtulamıyorum ki. Kaç kere uyardım annemi bu konu hakkında. Kaç kere kavgalar ettik. Ama her seferinde aynı şey. Anneme gidiyorum , oturuyorum mesela 2.dakika konumuz babam. Kaçamıyorum yani.

Allahım gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah.
Hayırlı,sadık bir kısmet bulursun da yaşadığın tüm acıları unutturur sana en yakın zamanda inşallah...

canım aynı bende senın gıbıyım içimdeki nefret öfke oyle buyuk ki kendıme zarar verıyorum artık daha bugun ağladım bagıra bagıra.
herkes bana batıyor sessız bır gol evının hayalını kuruyorum bende:)
yaşanmışlıklar insanı zamanla cok cok yoruyor ama ınsanoğlu cok guclu...
inşallah Rabbim gonlumuze ferahlık verır karsımıza hayırlı ınsanlar cıkarır...
birde babanın sevgilisi iyi yerleşmiş hırsını cok ıyı anlayabılıyorum zira diğer konunda kadının pek iyi biri olmadıgından bahsetmıstın zaten boylelerı kıymetlı oluyor.3500tl lık bir hedıye aldıgına gore babanda kapılmıs gıbı.sence bayanda babanı gercekten sevıyor mu? umarım her şey iyi olur.

babalar ve kız çocukları... senın konunu okuyunca benım yasadıklarım geldı aklıma babam da annemi aldattı aglattı neden bı kadın yuzunden bı kadını uzen yıne bı kadındı.. hayat bombostu benım ıcın babam bızden cok o kadın musvettesıyle ılgılenırdı.. annemden de genctı ustelık annem hergun gızlı gızlı aglar dua ederdi.. ben hep yalvarırdım senın gıbı nolur kurtar benı Allah ım yoksa verdıgın canı ben alıcam dıye mutlu bı yuvam olsun cıkıyım bu hayattan dıye.. annem cok dayanamadı akcıger kanserıne yakalandı uzuntuden kendını bıraktı.. 25 yıl emek verdıgı adam kızı yasında bı kadına gıtmıstı cunku.. annemle yalnız kaldım babam arada bır eve ugrardı cesıtlı hedıyeler alırdı hıcbırı gozum de yoktu kı ben babamı evımde ıstıyordum.. ama gelmedi babam taaki o kadın da babamı aldatana kadar parasını yıyıp ıflas ettırene kadar.. sonra döndü eve ama hıcbırsey bıraktıgı gıbı degıldi.. buyumustuk cunku.. ne benım sevgım ne annemın sevgısı saygısı bı sıgıntı gıbı yasıyordu evde.. aradan zaman gectı kabullendık onu da babamızdır dedık... unıversıteyı kazandım son senemde esımle tanıstım sanki benı anlayan tek adam oydu gormedıgım baba sevgısını onda goruyordum bazen ona baba bıle dıyesım gelıyordu herseyımle ılgılenıyordu sevgılıden zıyade baba gıbıydı dedım ya.. aılem duydu bı kac kez ıstemeye geldıler babam onunla evlenırsen benı sıl dedı.. oysa ki ben babamı yıllar önce sılmıstım sadece annemı dusunuyordum ben evlenırsem o napar.. annemle konustum uzun uzun anlattım onun benı ne kadar ıyı anladıgını bılıyordum kurtar kendını kızım ıyı bı ınsan o dedi.. daha sonra eşime kaçtım babam cok zorluk cıkardı şikayet edıcem dedi ama hıc umrumda degıldi etmedı de zaten.. hala aklımda annem vardı en azından annemın rızaını almıstım ve sevdıgım adamla beraberdım evlendım sonra ıste oyle bı dugunum oldu yarım yamalak kimsem yoktu benım tarafımdan tek ıstegım annemın gelmesıydı ama doktor sehır dısına cıkmasına ızın vermıyordu.. gelemedi.. babam benı red ettı umrumdamıydı asla.. hala da degıl.. 5 ay oldu evleneli.. şimdi çok mutluyum sadece annemi çok özlüyorum.. Allah bana bı evlat nasıp ettı ama yasamalrını ıstemedı öldüler karnımda.. 22 yasında evlat acısını tattım.. koklayamadım yawrularımı goremedım onları annemı aradım sadece onunla konustum uzulme yawrum dedi.. sen ıyı bı evlattın sana da ıyı bı evlat verır rabbım dedı.. dualarını hıc eksık etme olur mu ınan hıc ummadıgın an da karsına bı mucıze cıkabılır.. Allah ım yardımcın olsun gecıcek ınsallah

Yine ağladım yorumunla. Benim de babamın 2. eşi. Yani annemi aldattığı kadın. Babamı aldattı. Ve babam beş parasız ayrıldı ondan. Şimdi şimdi iyiyiz. Ama bu sefer de bu kadına gidiyor para. İnan bana kadınlara harcadığı parayla, bana bir dükkan açardı o derece. Ve bu kadında babamdan epey küçük. Kızı yaşında olmasa da, kızından 10 yaş büyük işte. Senin hikayende en çok üzüldüğüm annenin hastalığı, en çok sevindiğimse eşin. Allahım duymuş dualarını demek, eşini göndermiş sana. Sığınacak bir liman, ağlayacak bir omuz. Bazen biri çıksa da karşıma,"al beni kollarına" diye ağlasam önünde diyorum. Baban, hakkı olmadığı halde sana karşı durmuş. Ve sen ona bu hakkı vermemişsin. Yarın bir gün , ben de ona bu hakkı vermeyeceğim. Ve ben de nikahıma kimseleri istemiyorum. Akrabaymış... Yok zaten. Kuzen muzen bir şey yok. Teyze,amca,dayı filan. Hepsi ya uzağımda ya kötü insanlar. Çocuklarına gelince, eminim ki böyle olması hayırlıymış. Dilerim en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve çocukların olur. Eşinle ve çocuklarınla çok mutlu olun inşallah. Allah yardımcımız olsun. Annen iyileşti mi peki durumu nasıl, merak ettim ?

daha önceki konunu da okumuştum canım, çok etkilenmiştim ama bişi yazamamıştım , ne yazabilirdim ki ? yazsamda içini rahatlatmaz ki çünkü hergün o kadını görmek zorundasın, özür dileyerek söylüyorum babanın etrafına karşı kör olduğunu görmek zorundasın.. çokta imrendim açıkçası hala bu kadar çok sevebiliyosun babanı.. umarım hakettiğin mutluluğu yaşarsın canım..

Aynen canım. Ne yazılabilir ki ? Ben yine de biliyorum ki kötünün kötüsü vardır. Ölüm var bi kere bu hayatta. En büyük acı. Onun yanında benimkiler hiç kalır. Ölümden başkası yalan kalır. Ama napayım, rahatlamıyor içim. Engel olamıyorum üzülmeme. Kaç kere toparlandım. Ama yine yıkıldım. Kör, evet her gün biraz daha farkediyorum bunu. Ve diliyorum ki, ALLAH herkesin gönül gözünü açsın. Hayatta en büyük zorluk, insanın gönül gözünün kapalı olması. İdrak edememesi bir şeyleri, ileri görüşlü olamaması. Sevgi biliyorsun , nedensiz duyuluyor. İçimdeki bitmedi, açıkçası bitmesini de istemem. Zaten tüm bu üzüntülerim bundan. Ben bu adamı terkedip gitmek istemiyorum ! Ben bu adamı ilerde evlenirken, nikahıma çağırmadan evlenmek istemiyorum. Ben yarım ailemden bir kişi daha eksiltmek istemiyorum. Her zaman yapıcı oldum. O yüzden vazgeçemiyorum sevmekten. Amin canım. Sen de hak ettiğin mutluluğu yaşa inşallah.

seni kendime biraz benzettim , bosanmis anne baba uveyanne ben annemi tanimam ama ne komik degilmi, benim uveyannemde gitti ama benden bir omur caldi sanki , cok sakin kibar saygili cocukken simdi nasil bir kisilige sahipim, babam gerci el ustunde tuttu her istedigim oldu ama o kadin varya omur caldi benden ... senin suanki yolunda gecmistim herseyden nefret ediyordum hicbirseye inanmiyordum aggresivdim kin vardi icimde ofke ne yapcagini insan bilmiyor o duygularla sadece egitimdi hayat ama buda bir donem cok yorucu oluyor bazen onun iicn simdiden önlemini al ben disardan hep guclu goruncem diye hep maske taktim yardim almadim bu donemde geccecek ama izleri kalcak ,onun icin yardim almani tavsiye ederim ve herzaman dusudugunu söyle cekinme tum duygularini kisiligin icin gucune yonlendir yoksa iyi bir patlama olcak ve bunun izini kolay kolay atamiyor insan ,bende oldu ve izleri halen var burda bile bazen agir yorumlar yapyiorum dun devrim disi kaldim,real ,uffff
insan neden cikarci kotu olmak zorunda anlamiyorum cocuklara insan nasil kotuluk yapabilirki insanin tum gelecegiyle oynuyorlar ama kimin umrunda ,

Allahım gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah.
Hayırlı,sadık bir kısmet bulursun da yaşadığın tüm acıları unutturur sana en yakın zamanda inşallah...

Aminnnnnn... Teşekkür ederim, sağolunnn... Sizin içinde en hayırlısı neyse, istedikleriniz neyse onlar olsun. Dilerim Allahtan.....

canım aynı bende senın gıbıyım içimdeki nefret öfke oyle buyuk ki kendıme zarar verıyorum artık daha bugun ağladım bagıra bagıra.
herkes bana batıyor sessız bır gol evının hayalını kuruyorum bende:)
yaşanmışlıklar insanı zamanla cok cok yoruyor ama ınsanoğlu cok guclu...
inşallah Rabbim gonlumuze ferahlık verır karsımıza hayırlı ınsanlar cıkarır...
birde babanın sevgilisi iyi yerleşmiş hırsını cok ıyı anlayabılıyorum zira diğer konunda kadının pek iyi biri olmadıgından bahsetmıstın zaten boylelerı kıymetlı oluyor.3500tl lık bir hedıye aldıgına gore babanda kapılmıs gıbı.sence bayanda babanı gercekten sevıyor mu? umarım her şey iyi olur.

Canım,amin Allah gönlümüze göre versn inşallah ! Aynen, bahsetmiştim. Böyleleri yaranıyor , kıymetli oluyor. Hediye almadı kendiliğinden aslında. Kız istedi, babam da "hayır" diyemedi diye düşünüyorum. Babam bana, ondan ayrılacağını söyledi ! Çocuklarım daha değerli demiş birine. Bana geldi,kulağıma. Ama neden alıyor o hediyeyi, o kadın giderken bıraksın o hediyeyi o zaman ? Bırakacak mı ? Madem ayrılıcak babam ne diye hala para yediriyor inan anlamıyorum :(

Yine ağladım yorumunla. Benim de babamın 2. eşi. Yani annemi aldattığı kadın. Babamı aldattı. Ve babam beş parasız ayrıldı ondan. Şimdi şimdi iyiyiz. Ama bu sefer de bu kadına gidiyor para. İnan bana kadınlara harcadığı parayla, bana bir dükkan açardı o derece. Ve bu kadında babamdan epey küçük. Kızı yaşında olmasa da, kızından 10 yaş büyük işte. Senin hikayende en çok üzüldüğüm annenin hastalığı, en çok sevindiğimse eşin. Allahım duymuş dualarını demek, eşini göndermiş sana. Sığınacak bir liman, ağlayacak bir omuz. Bazen biri çıksa da karşıma,"al beni kollarına" diye ağlasam önünde diyorum. Baban, hakkı olmadığı halde sana karşı durmuş. Ve sen ona bu hakkı vermemişsin. Yarın bir gün , ben de ona bu hakkı vermeyeceğim. Ve ben de nikahıma kimseleri istemiyorum. Akrabaymış... Yok zaten. Kuzen muzen bir şey yok. Teyze,amca,dayı filan. Hepsi ya uzağımda ya kötü insanlar. Çocuklarına gelince, eminim ki böyle olması hayırlıymış. Dilerim en kısa zamanda yine hamile kalırsın ve çocukların olur. Eşinle ve çocuklarınla çok mutlu olun inşallah. Allah yardımcımız olsun. Annen iyileşti mi peki durumu nasıl, merak ettim ?

annem hala aynı canım daha da kötüleşiyor git gide kendi işlerini yapamıyor saçları ve kaşları dökülmüş.. şark görevimiz var annemi de yanıma alıcam konustum eşimle daha doğrusu eşimin fikriydi annemi de alaım dedi en azından rahat eder kadın.. bana da mantıklı geldi aslında benim yanım da olur ben bakarım tuvalet ıhtıyacını karsılayamıyormus temızlıgını bakımını yaparım orda özel bı hastane de de tedavısını.. atlatır ınsallah tek umudumuz bu canımm

seni kendime biraz benzettim , bosanmis anne baba uveyanne ben annemi tanimam ama ne komik degilmi, benim uveyannemde gitti ama benden bir omur caldi sanki , cok sakin kibar saygili cocukken simdi nasil bir kisilige sahipim, babam gerci el ustunde tuttu her istedigim oldu ama o kadin varya omur caldi benden ... senin suanki yolunda gecmistim herseyden nefret ediyordum hicbirseye inanmiyordum aggresivdim kin vardi icimde ofke ne yapcagini insan bilmiyor o duygularla sadece egitimdi hayat ama buda bir donem cok yorucu oluyor bazen onun iicn simdiden önlemini al ben disardan hep guclu goruncem diye hep maske taktim yardim almadim bu donemde geccecek ama izleri kalcak ,onun icin yardim almani tavsiye ederim ve herzaman dusudugunu söyle cekinme tum duygularini kisiligin icin gucune yonlendir yoksa iyi bir patlama olcak ve bunun izini kolay kolay atamiyor insan ,bende oldu ve izleri halen var burda bile bazen agir yorumlar yapyiorum dun devrim disi kaldim,real ,uffff
insan neden cikarci kotu olmak zorunda anlamiyorum cocuklara insan nasil kotuluk yapabilirki insanin tum gelecegiyle oynuyorlar ama kimin umrunda ,

Anneni tanımıyor musun ? :(
Değil mi ? Gidiyorlar üveyanneler ama bir ömür çalıyorlar. Benden de bir ömür çaldı. Ama dilerim altında ezilir ömrümün. Allah bilir napacağını. Seninki de öyle.
Ben sanatçı olacaktım, tiyatrocu olacaktım, ressam olacaktım belki... Şimdi anca, kendi kendime yazar'ım.
Çocukluktan engelledi eğitim almamı üvey annem. Yarım kaldım.
Hala daha içim eriyor. 22 yaşındayım ama geç kaldın diyor içimdeki ses. İsterdim sanatçı olmak, eser yaratmak. Belki sonsuzlukta nasip olur, kim bilir ....
Yardım almak istiyorum evet. Birileri yol göstersin istiyorum. Sanırım psikoloğa gideceğim. Para durumunu ayarlayabilirsem inşallah.
Benim en büyük hatam, içime atmak. Söyleyemiyorum :( Bir şey oluyor kilitleniyorum.
İzleri kalacak. Ama böyle agresif olmak istemiyorum. Çünkü patlarsam, zamanında 1 kere patladım. Ya kendime zarar vereceğim ya dünyayı dar edeceğim. Hepsini elden geçireceğim.
İyi misin sen şimdi peki ?

annem hala aynı canım daha da kötüleşiyor git gide kendi işlerini yapamıyor saçları ve kaşları dökülmüş.. şark görevimiz var annemi de yanıma alıcam konustum eşimle daha doğrusu eşimin fikriydi annemi de alaım dedi en azından rahat eder kadın.. bana da mantıklı geldi aslında benim yanım da olur ben bakarım tuvalet ıhtıyacını karsılayamıyormus temızlıgını bakımını yaparım orda özel bı hastane de de tedavısını.. atlatır ınsallah tek umudumuz bu canımm

Annen canlandı gözlerimde. Allah annene sağlık versin canım, uzun ömür versin , torun versin. Torunlarıyla şen kahkahala nasip etsin annene ALLAH. En iyisi onu yanına alman. Eşinde hele sen demeden dediyse, çok güzel.

Annen canlandı gözlerimde. Allah annene sağlık versin canım, uzun ömür versin , torun versin. Torunlarıyla şen kahkahala nasip etsin annene ALLAH. En iyisi onu yanına alman. Eşinde hele sen demeden dediyse, çok güzel.

eşim biz evlenmeden önce dıyordu yanımıza alalım dıye ama bı baba faktörü var ya bırakmam karımı dedi yıllar önce bırakan bendim sanki.. annemim hastane masraflarını da eşim karsılıyor zaten babamın karsılamasını ıstemıyor.. hergun arar benden cok konusur annemle annem uzulup aglasa hemen gelıyım alıyım senı annem der.. cok sevıyorum eşimi ınsallah sen de yuvanda mutlu olursun canım.. kendıme yakın hıssettım senı belkı benım yasadıklarımı yasıyosun dıye ama nolur sende uzulme herşey Allah tan

Back