İnsanlara karşı güvenim yok ve öfke doluyum ,fikirlerinize ihtiyacım var

Doğru haklısınız aslında . Kendimi yeniledim ,hayatımdaki kişi sayım sınırlandırılması getirdim kafam rahat , artık kimseye pek itimatim yok umursamiyorum

Ben terapi aldım boşandıktan sonra. Bundan sonra hayatıma kimseyi almicam, güçlü bağımsız yalnız bi kadın olacam diye atıp tuttum. Terapistim bana hepimizin bağlanmaya, sağlıklı ilişkiler kurmaya ihtiyacımız olduğunu söyledi. Kendimizi insanlardan izole ederek yaşayamayız. Sosyalleşeceğiz, arkadaş-dost edinip aşık olacağız, belki yeniden evleneceğiz, ama bundan sonra kendimizi daha çok seveceğiz ve ters giden durumlarda sınırlarımızı daha net çizeceğiz. Yani, sevilmek uğruna, aman ilişkim bozulmasın, aman beni terk etmesin diyerek her şeyi alttan almayacağız.

Sadece eş seçiminde değil,hayatımızın her alanında birilerine güvenerek yola çıkmak zorundayız ki. Pazarda meyve seçerken bile pazarcıya güveniyoruz ,malı düzgün müdür diye. Kötü çıkarsa bir daha o kişiden almıyoruz,kendimize başkalarını arıyoruz. Siz de birileriyle tanışıp güvenerek başlayın. İşinize gelmeyen noktada bırakıp gitmesini bilin yeterli

Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah, illa evlenecekseniz bile en güçlü halinizle evlenin , işiniz ve hayat şartlarınız en iyi halde olsun ki bir sorun çıktığında geri dönüş biletiniz olsun ...

Çok şükür devlet memuruyum, kendi.ayaklarim üzerinde duruyorum. Allah'ım da kimseye muhtaç etmesin . Benim derdim sadece hayatta yoldaş bulabilecek miyim veya bu minvalde olursa anne olabilecek miyim derdim maksadim endişem . Değilse dimdik duruyorum hayatta çok şükür

Ne kadar güzel konuşmuş terapistin. Galiba benimde arada boşluk hissim veya bu anlamda sevilecek miyim hissiyatim buradan geliyor , eksik kalan yanimdan galiba

Korkuyorum

Ne kadar güzel konuşmuş terapistin. Galiba benimde arada boşluk hissim veya bu anlamda sevilecek miyim hissiyatim buradan geliyor , eksik kalan yanimdan galiba

Terapi alabilirsin. Online terapi aldım ben çok faydasını gördüm. Kalıplaşmış bazı düşüncelerim ve inançlarım değişti. Öyle olunca bakış açın değişiyor. Bu da senin her tarafına yayılıyor. Işık saçmaya başlıyorsun. Çünkü gerçekten de ne düşünürsen neye inanırsan o olursun.

Mesleğinizin olması çok iyi , umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…