İnsanlara karşı güvenim yok ve öfke doluyum ,fikirlerinize ihtiyacım var

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
696
160
Merhabalar , 38 yaşındayım , ben yaklaşık 2bucuk yıl önce boşandım 5 yıllık çok çok zor bir evlilik ve boşanma yaşadim ve buna evlilik denirse tabi .. Çok zor seyler yaşadım hem evlilikte hem boşanmada.. Ve şuan hiçbir kimseye güvenim yok . Karşı cins olarak hele de hiç güvenim yok. Benim etrafındakiler , şakayla karışık hayatımda neden kimse yok diye soruyor felan , sana niye kimse talip olmuyor felan diye .... Açıkçası bende kendimi sorguluyorum istiyor muyum istemiyor muyum diye ,bir yanım istemiyor bir yanimda birisi olsa yoldaş olsa anlaşırsak evlensem de Rabbim nasip ederde anne olabilsem diyor , gerçi hayırli mi olur veya böyle tek olmam iyi mi olur onu da bilmiyorum .. gelgitler yaşıyorum hayatta bu aralar .şükür tabi bu halime , Yalnizligimdan memnunum şikayet ettigim yok fakat bir yandanda hayatı kaciriyor gibi hissediyorum . Sizde de böyle olan var mı ? Ne düşünmem gerek bilemiyorum ? Yanlış anlamayın erkek delisi olduğumdan değil sadece ne düşünmem gerek anlamıyorum

Kafanin bu kadar karisik oldugu bir donemde dunyanin en iyi adami karsina ciksa bile olmaz o iliski. Once kendini toparlaman lazim cunku. Su anki durumdan cikmak icin sana yeni biri lazim degil. Bence daha fazla uzerine sorun eklenmeden psikolojik destek almalisin. O destegi almazsan o zaman uzun vadede hayati kacirirsin iste. Su insanlar da bi hadlerini bilmeyi ogrense keske. Niye kimse sana talip olmuyor mu diyorlar gercekten.. o cevreni de degistir. Sana iyi gelecektir

Evet öyle dediler .onu da şu sebepten dediler :kendimi övmek değil maksadım yanlis anlaşılmasın ama hani bakınca dışarıda ben işi gücü yerinde ,sakın iyi bir insanim .. diyorlar ki böyle bir insana nasıl kimse bakmaz gelmez diyorlar . Bilemiyorum maksatları ne

Kısmetin kapali senin ,bişey engel oluyor felan dediler sonra da , bilmiyorum öyle bişi var mı

Güvenemiyorum diye hiçbir adım atmamışsınız evet hayatı kaçırıyorsunuz. En güvendiğimiz insanlar bile sürekli bizi yarı yolda bırakıyor. Ne yapalım hiç kıpırdamadan yaşayalım mı? Hayata bir kez geliyoruz bir daha kırılsanız ne olacak ki? Önce sizin şu kırıldıktan sonra toparlanma sürelerini kısaltmanız gerekiyor.

İnsanlara kimseyi istemiyorum gibi bir enerji veriyor olabilirsiniz. Sessiz sakin durduğumda çoğu kişi istemediğimi düşünürdü.

Boşanma hikayenizi hiç anlatırmısınız? Ayrıca şuanda hayatınızda birinin olmaması o kadar olağan ki. Zorlu bir süreç sonrası çok normal.

Ben aslında toparlandım şükür , arada sarsilmalarim elbette oluyor ama iyiyim şükür , ama işte hayat kaçıyor . Ne yapmam gerek bilmiyorum kimsede gelmiyor ki degerlendireyim

Öyle herkese boşanma hikayemi anlatmam ,iyisi de var kötüsü de var . Bekleme zamanım yetmez mi ki hayat akım geçiyor bir yandan da .

Öyle herkese boşanma hikayemi anlatmam ,iyisi de var kötüsü de var . Bekleme zamanım yetmez mi ki hayat akım geçiyor bir yandan da .

Siz hazırmısınız, hayat tek de geçer. Boşanmış ve avukat bir çiftin kızıyım. İki kişinin boşanması zordur, ikiside avukatsa x2. Yani yıpranmanızı anlıyorum, benimde ergenliğim koca bir boşluk mesela. O yıpranma sonrası bulacağınız da normal olmayabilirdi. Ayrıldığınzıın tam tersi olur genelde ve oda hüsran. O yüzden beklemekte bir sakınca görmüyorum. Hazır olmanız önemli.

Hazır değilim galiba .ama bu yazdikrindan sonra da kime guvenecegim ki artık

Bence kendinizi şartlandırmayın, bırakın hayat gelsin bildiği gibi, zorlama bir psikoloji ile evlenirseniz yine mutsuz olacaksınız, size bebek gibi davranan , gözünüzün içine bakan adam gibi biri denk gelmedikçe risk almayın, bırakın herkes konuşsun onlara ne , derdi siz çekeceksiniz sonuçta...

Hazır değilim galiba .ama bu yazdikrindan sonra da kime guvenecegim ki artık
Ya valla sizi çok iyi anlıyorum, çok haklısınız lakin ben boşansam bir daha evlenmezdim galiba , belki çocuk için denerdim ama büyük risk, bu devirde evlilik pek akıl işi değil, ergen erkekler ile uğraşılmıyor, hali hazırda elimdekini biraz yonttum daha da kimseyle uğraşamam gibi geliyor, evlilik pekte gerekli bişey değil, sadece çocuk duygusu ağır basıyor o konuda çok haklısınız bişey diyemem...

Haklısınız

Bayağı olmuş boşanalı. Arınmışsınızdır. Sizle yaşıtım benzer şeyler yaşadım ama insanlara güvenimi yitirmedim.
Kendime olan güvenim arttı ama insanlara güvenimde azalma olmadı, neden olsun ki ? Herkes aynı fabrika ürünü mü ? Şöyle düşündüm, hayatımdaki olumsuzluklardan, bana iyi gelmeyen insanlardan kurtulmuşum. Kendime yeni bi şans vermişim. Özgürüm, güçlüyüm, acılarım beni daha da olgunlaştırdı. Eee , şimdi hayatıma girecek olan insanlar - hem sevgili hem arkadaş - çok şanslı dedim. Eski ben değilim ki. Siz de güzel düşünün, güzel şeylerin geleceğine inanın. Gerçekten o enerjiyi yayıyorsunuz o zaman.

Evet ya aslında çocuk duygusu ağır basıyor . İyi bir adamla iyi bir evlilikte doğru bir yuva kurulduğu sürece. Değilse ilal ki evlilik dersim de değil .zaten pek sıcak bakmıyorum bu devirde hele. İlk evlilikte kimse ayrılmak istemez bakarsa insan ama bazen kısmet bazen kader olmuyor iste . Hiç Pişman değilim ilk evliliğimin bitmesine hayırlısı bu idi

Bi kere şu nicki değiştirin allah aşkına. Böyle arabesk arabesk nickler , yok yalnız dertli, yok gariban kız yok acıların kadını. Ne gereği var gerçekten ? Haz mı alıyorsunuz dramdan ? O zaman hayat da bol bol dram sunar valla. Neyden haz alıyorsan gelip buluyor seni.

Doğru haklısınız aslında . Kendimi yeniledim ,hayatımdaki kişi sayım sınırlandırılması getirdim kafam rahat , artık kimseye pek itimatim yok umursamiyorum

Bu hesabı eski eşimde bosanma asamaisnda açıp buradan fikir almıştım.oradan kaldı nick. Değilse şuan asla öyle düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…