İnsanlar taş kalpli mi

Devlet çalışan annelere kreş yardımı yapıyor diye duymuştum arstirdinizmi
Ve kimseye güven olmuyi bu devirde anne bakmak zorunda mi demişler ya zorunda efendin bu kadın tek kalmış çaresiz kalmis napsin çocuğunu kapiya mi atsin düşene herkes tekme atiyo hay masallh

Yapmayın yahu o kadar da değil. Tamamen yüklenilmesine bende karşıyım ama şehir değiştirecek evladına bakıcı tutana kadar yardım etmekte ne var? Basta söz verip sonra caymakta ayrı bir sorun zaten.

Yapmayın yahu o kadar da değil. Tamamen yüklenilmesine bende karşıyım ama şehir değiştirecek evladına bakıcı tutana kadar yardım etmekte ne var? Basta söz verip sonra caymakta ayrı bir sorun zaten.

tam olarak o kadar diye düşünüyorum. inanın anneme de babama da zerre kadar kırılmazdım.

ayy şimdi google aratıp baktım aile çalışma sosyal hizmetlerini aradım başvurunuzu yapın muhtemelen çıkar dedii
yaa şuan gerçektenn o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederim inşallah çıkar bişeyler ya
işte ben bu yüzden konu açtım

ne gibi sorun olabilir 2,5 yaşında kız çocuğu sabah 7,30 akşam 7 dedi mi evdeyim işim belli giriş çıkışlarım herşey belli yani ne demek istiyosunuz

İnşallah olurda kimseye muhtaç olamazsınız
Yargılamak yerine yapıcı mesajlar atilsaudi su anda sizde bu kadar gerilip uzulmezdiniz

İnşallah olurda kimseye muhtaç olamazsınız
Yargılamak yerine yapıcı mesajlar atilsaudi su anda sizde bu kadar gerilip uzulmezdiniz

ya kesinlikle
ben ciddi anlam da sıkıntıdayım onu anlatırken duygusal ve bencilce konuşmuş olabilirim iç dökme yeri diil mi burası
tabi ki anneme ablama rest çekemem onlar kan can ama zor durumdayım gerçekten zor durumdayım ben boşanırken bile ailemi üzücem diye 1 yıl düşündüm boşanmadım en sonunda adam beni terk etti de yapacak bişeyim kalmadı da boşandım
insanları yargılamak ne kolay

Yorumunuza cok sasiridm bu kadin bosanmis ve maddiyati yetmiyor ne yapicak? Anne olarak annesinin yardim etmesi gerekirdi sonucta evde durup cocuk bakip tasmi yesin ne yapsin? Bosanmayan kisiler annem bakmiyor kaynanam bakmiyor diyor buna bende kiziyorum bakici tutulur vs ama burda kadinin imkani yokki zor durumda

Konu sahibi ömür boyu bakılmasını talep etmiyor
Sadece zor bir dönem geçiriyor, ve bu konuda ailesinin de sözüyle onlara güvenmiş

Eğer zor durumlarda birbirimize destek olmayacaksak aile kavramının ne önemi var değil mi ?

tam olarak o kadar diye düşünüyorum. inanın anneme de babama da zerre kadar kırılmazdım.
Doğrudur.

Ama insan insana her zaman ihtiyaç duyuyor. Zorundalık yok evet ama herşeyi zorundalığa indirgersek ortada duygu diye birşey kalmaz açıkçası. Söz konusu aile bireyleriyse birbirine el uzatmalı ihtiyaç halinde diye düşünüyorum. Ben olsam kırılırdım mesela.

Önce, boşan biz senin yanındayız diyen aile zoru görünce toz olmuş ..

Durumunuz çok zor.
Keşke eşiniz adam olsaymış da bu günleri görmeseymişsiniz.

Peki şöyle yapsanız kızınız toparlayana kadar yarım gün bir işte çalışsanız. 4 yaş gibi olduğunda devlet ana okuluna verseniz en azından onların fiyatları daha uygun oluyor.

İş olarak da yarım gün çalisacağınız ;
Ev işi olur, merdiven temizleme olur, vardiyalı bir fabrika işi olur ..

ne gibi sorun olabilir 2,5 yaşında kız çocuğu sabah 7,30 akşam 7 dedi mi evdeyim işim belli giriş çıkışlarım herşey belli yani ne demek istiyosunuz
Yani bunu ben bilememki? Annenizin size sunduğu bahane bana yeterli gelmedi. Bunu annenize sorun.
Hani başta bakarım deyip şimdi karar değiştirmesi.
Acaba sizden maddi bir beklentisi olmuş olabilir mi?

Sonrada bakamiycaksa doğurmasaydi derler
Bu kadın esirgeme kurumuna verse tasa tutarlar AC açık bıraksa saydirirlar
Çok bencil bir millet olumsuz
Kendileri rahatta ya ondan düşeni anlamazlar

Klasik aile iste biz bakarız yardim ederiz derler
Sonrada bi rden el etek çekerler
kesinlikle yanii . Benım annemde imrenir hep parka giden torunlu yaşlıları görünce.. Bayramda aile ziyaretinde annem kuzenımin cocuguyla (5yaş) vakit geçirmek zorunda kaldı da mahvoldu .. Aman amann cocukla uğraşılmaz dedi.. Öyle kolay mı yanii başıma gelecekleri bildiğimden hiç annelik moduna girmiyorumm ben

Bnm kaynana da millete dert yanar bana bakitmiyo çocukları diye eve gelince 5 daki ka tut tuvalete gitcem diyincrde dogurmasadin diyo bunlar böle iste

Sonrada bakamiycaksa doğurmasaydi derler
Bu kadın esirgeme kurumuna verse tasa tutarlar AC açık bıraksa saydirirlar
Çok bencil bir millet olumsuz
Kendileri rahatta ya ondan düşeni anlamazlar
Dusmez kalkmaz bir allah yani zor durumda bana annem babam yardim etmeyecekse kim etsin? yada kardeslerim bende onlar dustugunde sirtimi ceviririm. Kirilmazdim diyenler bence boyle bisey yasamadigi yada yasamayacalarini dusundugu icin bukadar rahat konusuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…