• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar sizce neden nankör

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Arkadaşlar 3 yıl oldu evleneli 1 oğlum var mutluyum çok şükür eşimin aile apartmanın da evi vardı oturmak istemedi ev aldık ödüyoruz çok şükür eltimler aile apartmanın da oturuyor eltim görümcem kaynanam hiç beni çağırmazlar kaynanam hep beni dışladı inkar ettiği dışlanacak bir insan değilim ki zaten kimseyi kimse dışlayamaz görümcem tam bir sinsi silmiş beni her yerden kaynanam her yere büyük gelini i götürüyor yine birlikte il dışına gittiler ben kendimi dışlanmış bu aradageçen görümcemi gördüm yolda hiç konuşmadı benimle bende onunla tabi ben böyle insanlara tahammül edemiyorum evlendiğimde bile bazen bu yüzden pişmanım hissediyorum ne yapmalıyım

Arkadaşlar 3 yıl oldu evleneli 1 oğlum var mutluyum çok şükür eşimin aile apartmanın da evi vardı oturmak istemedi ev aldık ödüyoruz çok şükür eltimler aile apartmanın da oturuyor eltim görümcem kaynanam hiç beni çağırmazlar kaynanam hep beni dışladı inkar ettiği dışlanacak bir insan değilim ki zaten kimseyi kimse dışlayamaz görümcem tam bir sinsi silmiş beni her yerden kaynanam her yere büyük gelini i götürüyor yine birlikte il dışına gittiler ben kendimi dışlanmış bu aradageçen görümcemi gördüm yolda hiç konuşmadı benimle bende onunla tabi ben böyle insanlara tahammül edemiyorum evlendiğimde bile bazen bu yüzden pişmanım hissediyorum ne yapmalıyım
Böylesi daha iyi senin için dertsiz başına dert açma

Şu sitede gorumcesiyle konuşmak istemeyen kv desinin pesini birakipta enerjisini birazda olsa diğer eltisiyle atmasini isteyen o kadar kadın vardır ki.
Kimbilir mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Boşverin. Hayatınızın tadini çıkarın çok mu lazım görünce kaynana elti allahini seversen

Bu dert değil şans.
Biri görüşmek istemez diğeri de illa görüşülmeli der. Kaynana olmak da zormuş🤔
Gorumce elti kaynana hepsi uzak Bı de, hepsi soguk...
Coldekı vaha gıbı aslında.
Kıymetini bilene..

Koca da aıle apartmanı diye dıretmemıs, ev almıs baska yerden.. Çiçek..

Yasıyorsun bu hayatı konu sahıbı, silkelen ve uzulmeyı bırak 😂

Hayır mutlu degilsiniz
Kendinizi mutlu zannediyorsunuz.
Valide ayrımcı görümce sinsi gb ithamlarla mutsuz olmaya çabalıyorsunuz mutlu olmaya niyetiniz yok
Eşiniz çocugunuz hayatınızın neresinde
Onlar en baş köşesinde ama eşimin ailesinin böyle yapması beni yıpratıyor

Senin derdin başkalarının rüyası yanlız.

Kıymetini bilene..

Bence boşluktan canı sıkılmış onları dert edinmiş

Kaynanamla hiç sorunum yok. Severim, sayarım. Ama eltilerimle samimi olsa beni hatırlamasa mutlu olurdum valla 😄
Benım hayalim bu, kaynana gorumce ve elti tarafından dıslanmak.
Dusunsene yoklar?
Karsılasınca mecbur saygı cercevesınde sohbet olacak ama genel olarak yoklar.
Allahım yoklar derken etraf aydınlandı 😂😂😂

Kıymetini bilene..

Ben mesela bir süre kayinvalidemle görüşmedim, hiç de üzülmedim, konusunu dahi açmadım evde. Ne güzel karışanın yok işte. Sonra bir şekilde aradı ve barıştık ama bir daha bir şeyime karışamadı.
Kısaca mesafe her zaman iyidir.

Benım hayalim bu, kaynana gorumce ve elti tarafından dıslanmak.
Dusunsene yoklar?
Karsılasınca mecbur saygı cercevesınde sohbet olacak ama genel olarak yoklar.
Allahım yoklar derken etraf aydınlandı 😂😂😂
Ustelik en ekstrasi koca da darlamiyor gorus gorus diye 😂

Back