Giderli Hatun Laale @BenIpek in vino veritas @The Queen hepiniz benden çok başka şartlarda büyümüş okumuş meslek sahibi insanlarsınız beni anlayamazsınız zaten hayat şartlar vs herkese aynı tabakta verilmiyor babama anneme nankörlük edemem çevrem de çok zenginler varken onların çocukalrının vbile özendiği bi hayatım vardı ellerinden gelenin fazlası yaptılar ben çalışamadım çünkü tacize ugradım saglıgım da el vermedi zaten eşimde çalışıyor ama yetiremiyor adam ne yapsın bu konuyu çevrem de saglıklı olup hem herseye sahip olup hala şikayet edenler oldugunu görünce kendimi sorguladım içim sıkıldı yazayım dedim eltime yaptılar (Allah biliyor çok sevindim yapmasalar üzülürdüm) ben sadece insanların neden herseyi varken daha dah demelerine şaşıyorum ben kreşe gönderemiyorum ama çavremdekiler kredi kartlarına borçları varken tek maaş girerken kreşe gönderiyor devlet ana okullarını begenmiyorlar vs vs ..
şimdi kötü olan benmiyim yani magdurumu oynuyorum sizce bu bölüm bdv degilmi buraya aksama kadar bin tane konu açılıyor sıkıntımızı paylaşalım diye ben zayıf yapılıyım belki ama dertleşmek istedim çünkü etrafımdakiler e bişeyimi anlatmam geneldeYoo benipeke yazdığınıza istinaden yazmak istedim. BenIpek yazdıklarınızı yaşamamış olabilir ama başkaları var bunu bilin. Herkesin ayrı bir derdi var. Genellemelerinizin yanlış olduğunu belirtmek istemiştim.
Ayrıca geçmiş olsun ve başınız sağolsun. Evlat acısı nasıldır tahmin edemem. Herşeye rağmen fazlasını yapamıyor ve aslında evinizde mutluysanız başka şeylerin önemi olmamalı sizin için. Başkalarının yapmadıkları için üzülmeyin. Bu arada hiç bir çocuğun çocukluğunu yaşamadan olgun insan muamelesi görmesini tasvip etmiyorum ama -hadi sizin fiziksel sağlık probleminiz var- eşiniz zamanla fazlasını yapabilirdi.
burası bir derdim var bölümü degil mi sıkıldım ve sohbet etmek istedim acıtasyon da yapmıyorum biz mutluyduk belki ona özeniyorlardı . bide ben anlamıyorum gerçekten hoşuna gitmiyor samimi gelmiyorsa yazma silah zoruylamı yazdırıyorlar kiAh ahh. Zenginler neyine özendi peki. Lütfen şu ajitasyondan çıkın.
şimdi kötü olan benmiyim yani magdurumu oynuyorum sizce bu bölüm bdv degilmi buraya aksama kadar bin tane konu açılıyor sıkıntımızı paylaşalım diye ben zayıf yapılıyım belki ama dertleşmek istedim çünkü etrafımdakiler e bişeyimi anlatmam genelde
ben buraya dertleşelim diye konu açtım sadece başka bi amacım yok istesem eşyayı şimdide daha öncede eşime aldırtırdım çevremdekiler gibi ama ben borcun altına sokmak istemedim eşim hali hazırda borçlarımız varkenKendinize acıyorsunuz. Başkalarının hayatını bilmeden genelleme yapıyorsunuz. Hiç kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil, olamaz. Herkes bir konu da sınanıyor. Benim el bebek gül bebek büyüdüğümü zengin iyi şartlarda olduğumumu düşünüyorsunuz?
Konum aşağıda okumanı rica ediyorum. Belki kendin için çocuğun için bir fark yaratır. Çocukluk dönemi bitince insan herşeyi kendi bilinciyle yaşıyor. Ne olmak, nerede olmak, kim olmak istediğiniz sizin kendinizle alakalı. Ben hala sizin bahanelere sığındığınızı düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-insa-ediyorum-hasta-ruhum-iyilesiyor.900051/
size degil sitemim avcıtasyon yapıyorsun diyen birineydi ben dertleşelim diye yazdım acındırmak için degilAslında sizi farklı düşünmeye sevk edebilmek için yazıyorum mesajlarımı. Amacım sizi üzmek, eleştirmek değil. Burada hergün bir sürü konu okuyorum. Her konuya yazmıyorum. Size yazmak istememin sebebi belki görmediklerinizi görmenizi sağlarız düşüncesiydi.
Giderli Hatun Laale @BenIpek in vino veritas @The Queen hepiniz benden çok başka şartlarda büyümüş okumuş meslek sahibi insanlarsınız beni anlayamazsınız zaten hayat şartlar vs herkese aynı tabakta verilmiyor babama anneme nankörlük edemem çevrem de çok zenginler varken onların çocukalrının vbile özendiği bi hayatım vardı ellerinden gelenin fazlası yaptılar ben çalışamadım çünkü tacize ugradım saglıgım da el vermedi zaten eşimde çalışıyor ama yetiremiyor adam ne yapsın bu konuyu çevrem de saglıklı olup hem herseye sahip olup hala şikayet edenler oldugunu görünce kendimi sorguladım içim sıkıldı yazayım dedim eltime yaptılar (Allah biliyor çok sevindim yapmasalar üzülürdüm) ben sadece insanların neden herseyi varken daha dah demelerine şaşıyorum ben kreşe gönderemiyorum ama çavremdekiler kredi kartlarına borçları varken tek maaş girerken kreşe gönderiyor devlet ana okullarını begenmiyorlar vs vs ..
ben buraya dertleşelim diye konu açtım sadece başka bi amacım yok istesem eşyayı şimdide daha öncede eşime aldırtırdım çevremdekiler gibi ama ben borcun altına sokmak istemedim eşim hali hazırda borçlarımız varken
okuyorum ama azarlar gibi yazıyorlar bazıları baktın konu sahibi anlamıyor aynı çizgide degilsin yazma degil mi kendime acımıyorum o kişilerin bana laf çarpmasına kendileri borca batmışkuen lüks peşinde koşup bana laf sokmalarına bozuluyorum sadece onların çoguyla irtibatımı kestim ama insanız üzüldüm ve yazdım buraya o kadar tepki alacagımı bilmedim sadeceSen bizim yazdıklarımızı okumuyorsun gibi bir his var içimde. İnsan okuyup okuyup aynı şeyleri yazmaz yoksa.
Memur çocuğuyum, kimse bana özenmedi şimdiye kadar. Üniversitede abim ablam destek olduğu halde çalıştım. Kuaförde kaş da aldım, kafede garsonluk da yaptım, sokakta kalem de sattım üniversite yıllarında kimseye yük olmamak adına. Acımayın kendinize bu kadar. Kendinize acıdıkça acınacak durumda kalırsınız çünkü.
Başkalarının hayatlarını gözlemlemeyi de bırakın. İstemiş çocuğunu özel kreşe göndermiş, size ne? O borçlarda kendi borçları siz ödemeyeceksiniz. Kendi hayatınıza odaklanın, hayatımı nasıl daha güzel, daha yaşanır hale getiririm diye düşünün.
el işi yapıyorum ama yetmiyor iş arıyorum bulamadımHayat şartları hepimizde aynı olmuyor maalesef ama bu şartları kendimiz değiştirebiliriz. Çook yaknım biri var hem memurluk yapıp hafta sonları evlere temizliğe gidip, akşamlarıda el işi yaparak 4 çocuk okuttu.
Hayatı yaşayan sizsiniz değiştimekte sizin elinizde. İnsan evde el işi yapsa, kazak örse, 2 gün eve temizliğe gitse bile bişeyleri başarabilir. Lütfen nasip kısmet diyip kenara çekilmeyin. Gidin kısmetinizi arayın
okuyorum ama azarlar gibi yazıyorlar bazıları baktın konu sahibi anlamıyor aynı çizgide degilsin yazma degil mi kendime acımıyorum o kişilerin bana laf çarpmasına kendileri borca batmışkuen lüks peşinde koşup bana laf sokmalarına bozuluyorum sadece onların çoguyla irtibatımı kestim ama insanız üzüldüm ve yazdım buraya o kadar tepki alacagımı bilmedim sadece
Evet evet zenginler mutsuz birtek siz mutlusunuz. Ben zorla yazdırıldığımı ima etmedim. Ayrıca size evinizin eşinizin çocuğunuzun olduğunu bunlara şükrederek yaşamanız gerektiğini söyledim. Ama sonradan siz celallenip ben köy kızıyım siz meslek sahibisiniz herkeste aynı imkan yok gibi mesaj yazıp beni etiketlediniz ve halen ajitasyon yapıp başkalarını kreş mevzusunu girdiniz. Konu mobilyaydı nerden oraya bağladınız o da ilginç. Sanırım aynı kafada (buraya başka şeyletir yazacaktım ama ban ban ban) değiliz. Size iyi günler. Beni zorla etiketlemezseniz bende zorla yazmam.burası bir derdim var bölümü degil mi sıkıldım ve sohbet etmek istedim acıtasyon da yapmıyorum biz mutluyduk belki ona özeniyorlardı . bide ben anlamıyorum gerçekten hoşuna gitmiyor samimi gelmiyorsa yazma silah zoruylamı yazdırıyorlar ki
Sen sadece dertlendin, derdini yazıyorsun ama değiştirmek için çaban yok. Biz de diyoruz ki istersen durumunu değiştirebilirsin, çok daha güzel bir hayat kurabilirsin kendine de çocuğuna da eşine de. Ama sen burda yok onu yapamam yok bunu yapamam ama onların da borcu varken şunu yapıyorlar detince insanlar haliyle sinirleniyor.
Ben sana olsun boşver diyemem eğer beklediğin buysa. Diğer arkadaşlar da o çizgideler sanırım. Onlar yapıyorsa sen daha iyisini yap. Ne duruyorsun diyoruz. Ama biz bunu deyince sen kızıyorsun anladığım kadarıyla.
O zaman ne diyelim, boşver geçer gider. Herkes sıkıntı çeker. Azla yetinmek güzeldir. Oldu mu?
haklısınız neyse ben gidiyorum kk dan inşallah çok ama çok mutlu olursunuzEvet evet zenginler mutsuz birtek siz mutlusunuz. Ben zorla yazdırıldığımı ima etmedim. Ayrıca size evinizin eşinizin çocuğunuzun olduğunu bunlara şükrederek yaşamanız gerektiğini söyledim. Ama sonradan siz celallenip ben köy kızıyım siz meslek sahibisiniz herkeste aynı imkan yok gibi mesaj yazıp beni etiketlediniz ve halen ajitasyon yapıp başkalarını kreş mevzusunu girdiniz. Konu mobilyaydı nerden oraya bağladınız o da ilginç. Sanırım aynı kafada (buraya başka şeyletir yazacaktım ama ban ban ban) değiliz. Size iyi günler. Beni zorla etiketlemezseniz bende zorla yazmam.
El işi kim alıyor zaten artık bu memlekette?el işi yapıyorum ama yetmiyor iş arıyorum bulamadım