- 10 Ağustos 2015
- 203
- 95
- 98
- Konu Sahibi PeriliBaykus
-
izole etmeMerhaba, etrafıma bakıyorum insanlar çok ama çok acımasız, arkadaşlıklarda bile çok zarar vermeye çalışan oluyor, akrabalıklarda bile öyle, herkes birbirinin ayağı kaysın diye bakıyor ve ben tam bir asosyal kitap kurduolmaya başladım da bilmiyorum doğru mu sizce böyle olması? Hep karşılıksız sevgi dolu oldum insanlara karşı ama herkes hesap kitap yapıyor, çıkarcı insanlar popüler. Bende izole ediyorum kendimi.
Bende normalde çok sosyal bir insandım teraziyim ama içi dışı bir değil insanların ve sevgisiz çoğu insan, sürekli bir açık yakalama, iyiliğini istiyorum deyip kötülüğünü isteme kısmını görünce soğuyorumBu şekilde mutluysan sıkıntı yok.
Ben yalnızlıktan da nefret ederim.
Bu sebeple beni yipratsalar da insan ilişkilerinden vazgecemiyorum.. Haa karakteri sebebiyle onu bırakıp diğerine geçiyorum.. Ama topluca hayatımdan çıkarmam. .
Ama haklısın..
Insan denen varlık bazen çok çirkin görünüyor benim gözüme de..
Haklısınınız bende böyle algılıyorum sanırım, önce sıfır verip sonra yükseltmek lazımBen şunu farkettim mesela kendimde. Yeni birini tanıdığımda ona hep 100 üzerinden 100 veriyorum ve yaptığı hatalarla eksiltiyorum sonra bakmışım o insandan zerre haz etmiyorum. İşte sende böyle davranıyor olabilirsin. Aman diyeyim yapma. Yeni tanıdığın insanlar 0 olsun yaptıklarıyla gözünde değer kazansın. Böylece doğru insanları biriktirirsin çevrende. Sen önce kendini sev. İnsan kendini sevmeyince hep insanlar onun üzerinde geçinmeye çalışıyor.
Kesinlikle haklısınız ama onlar da kazanan tarafta oluyorGerçekten bazı insanlar ayağa bakıyor, kaysin diye. Allah o tur insanlardan korusun
Bu çok güzel bir yorum, dediğiniz gibi, insanlara pislik yapıp rahatlıyorlar ben sonunda öyle biri olmaktan korkuyorum.kötülükle beslenen insnalar var,başka sıkıntılaırnı onunla örtüyor,mesele ben sorunum olduğunda,daha yoğun gezerım,daha yoğun kıtap okurum,yenı yerlere giderim,böle beslenıyorum,kötülerde kötülükle beslenıyor,hiççç kafa yorma kaç,ama ıyıler var bunu unutma,mesela ben :)
Aynen harfi harfine, benimde annem bana çok kızar sen kazıkları geçirttirdin kendine bak onlar burs bulup yurt dışına gitti sen onlara ezdirdin kendini diye.yazdıklarınız çok doğru gerçekten de ben bunu ilkokuldan beri yaşıyordum.en sonunda artık geçen sene tamamen yalnız olmaya verdim kendimi.çünkü bıkmıştım artık kazık yemekten ve bu kazıkların annem tarafından başıma kakılmasından!iyi insan hiç mi yok?elbette var ama ben artık yalnızlığa çok alıştım çok sevdim...beni de aralarına alsınlar fikri yüzünden çooooook kötü geçti her şey...
asla korkma,olsam ben olurdum,ama ne öğrendım,kötülere iyilik yapmamayı öğrendım,onlarda ışık hızı ile uzaklaşmayı,ve daha görür görmez tanımayı öğrendım,arada eğlenırım onların fenalıklarını yüzüne vurarak,ne o tatlım eştiğin kuyuyamı düşütn ha ha ha gibilerden,ama varya iyiler,işte onlar tadından yenmıyor,bır farkımız olsun bunca könün yanında,Bu çok güzel bir yorum, dediğiniz gibi, insanlara pislik yapıp rahatlıyorlar ben sonunda öyle biri olmaktan korkuyorum.
Ben lisansta çok kötü insanlar gördüm siin gibi bende uzak duruyorum.asla korkma,olsam ben olurdum,ama ne öğrendım,kötülere iyilik yapmamayı öğrendım,onlarda ışık hızı ile uzaklaşmayı,ve daha görür görmez tanımayı öğrendım,arada eğlenırım onların fenalıklarını yüzüne vurarak,ne o tatlım eştiğin kuyuyamı düşütn ha ha ha gibilerden,ama varya iyiler,işte onlar tadından yenmıyor,bır farkımız olsun bunca könün yanında,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?